به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فیلم سینمایی نگار بهکارگردانی رامبد جوان در 6 سال پیش یعنی سال 1394 در گونه حادثهای، جنایی و مهیج تولید شده است. نگار توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 5.9 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم نگار را اثری متوسط اما مفید برای تماشا ارزیابی میکنند. رامبد جوان تهیهکننده نگار این فیلم را، بهعنوان محصول کشور ایران تهیه کرده است. نگار در تاریخ 1396/10/19 پخش خود را توسط پخشکننده هدایت فیلم در سینما آغاز کرد. در آن روزها نگار توانست آمار فروش 2،639،439،000 تومان را به ثبت برساند.
بازیگران فیلم نگار چه کسانی هستند؟ در نگار بازیگرانی چون نگار جواهریان، محمدرضا فروتن، مانی حقیقی، اشکان خطیبی، علیرضا شجاعنوری، آتیلا پسیانی و افسانه بایگان به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در فیلم نگار حدود 14 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان نگار را یک اثر پربازیگر عنوان کرد. از اینلحاظ کارگردانی فیلم نگار باتوجه به بازی گرفتن از این تعداد بازیگر و مدیریت آنها کار بسیار دشواری بوده است؛ باید بررسی کرد آیا رامبد جوان بهعنوان کارگردان و بهعنوان بازیگردان و همچنین تیم بازیگری نگار توانستهاند در این زمینه موفق باشند و بازیهای درخشانی را نمایش دهند؟
از دیگر بازیگران فیلم نگار میتوان به عیسی حسینی، علیرضا آقاخانی، شایان کامروز، ایلیا کیوان، محمود کریمی، میثم صفوی و حیدر جمشیدی اشاره کرد.
متوسط سن بازیگران نگار براساس میزان سنی که از آنها در دایرةالمعارف آنلاین سینما و تلویزیون یعنی منظوم ثبت شده، 50 سال است که نشان میدهد بازیگران نگار عمدتا از میانسالان هستند.
از محتوا و داستان فیلم نگار چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه نگار توسط رامبد جوان و احسان گودرزی نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان نگار منتشر شده است، میخوانیم: «ما به این ته سیگار رژ لبی مشکوکیم. اما این به ما کمکی نمیکنه!»
فیلم نگار از نظر ساختار (فرم)، محتوا و محیط تولید، به آثار مختلفی شباهت دارد. با توجه به شاخصهای متعدد و گوناگونی میتوان گفت آثار مرتبط فیلم نگار عبارت است از: فیلم شبهای تهران، فیلم محاکمه در خیابان، فیلم روباه، فیلم 360 درجه و فیلم خانهای در خیابان چهل و یکم.
فیلم نگار در 2 جشنواره شرکت کرده است و توانسته در مجموع برای 8 مورد نامزد کسب جایزه و برای 2 بار برنده جایزه شود. در سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر، رامبد جوان نامزد جایزه بهترین کارگردانی، بهرام بدخشانی نامزد جایزه بهترین فیلمبرداری، بهرام دهقانی نامزد جایزه بهترین تدوین، وحید مقدسی نامزد جایزه بهترین صدابرداری، حسین ابوالصدق نامزد جایزه بهترین صداگذاری و میکس، امیرحسین قدسی نامزد جایزه بهترین طراحی صحنه و لباس، نگار نعمتی نامزد جایزه بهترین طراحی صحنه و لباس، مریم تختکشیان نامزد جایزه بهترین عکس و کریستف رضاعی برنده جایزه بهترین موسیقی متن برای فیلم نگار شدهاند. در یازدهمین دورهٔ جشنوارهٔ منتقدان و نویسندگان سینمایی، بهرام دهقانی برنده جایزه بهترین تدوین برای فیلم نگار شده است.
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران فیلم نگار نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها فیلم نگار به طور متوسط فعالیت 24ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم فیلم نگار بهترین اثر عیسی حسینی و یکی از 4 اثر شاخص عیسی حسینی، ایلیا کیوان و میثم صفوی در حرفه بازیگری محسوب میشود.
2 تن از بازیگران نگار، اولین فعالیت جدی بازیگری خود را در این اثر تجربه کردهاند، در واقع در نگار 2 فیلم اولی بودهاند: شایان کامروز و ایلیا کیوان.
همچنین رامبد جوان کارگردان نگار اولین همکاری خود با بازیگرانی چون نگار جواهریان، محمدرضا فروتن، علیرضا شجاعنوری، افسانه بایگان، عیسی حسینی، علیرضا آقاخانی، محمود کریمی و حیدر جمشیدی را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران نگار نیز 80 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این فیلم میان هر یک از 14 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 80 همکاری برای اولینمرتبه در نگار رخ داده است. مانند: نگار جواهریان و اشکان خطیبی، محمدرضا فروتن و مانی حقیقی، علیرضا شجاعنوری و آتیلا پسیانی، افسانه بایگان و عیسی حسینی، علیرضا آقاخانی و شایان کامروز.
عوامل تولید و بازیگران نگار در اینستاگرام نیز فعال هستند و مجموع میزان فالوئرهای اینستاگرام 12 نفر از این هنرمندان به بیش از 12،983،730 نفر میرسد. بنابراین نگار ظرفیت مناسبی برای دوباره دیدن شدن در میان عموم مردم و طرفداران این هنرمندان دارد.
مخاطبان بعد از تماشای فیلم نگار به ارزیابی اثر در منظوم پرداختهاند و نتایج مهمی درباره شاخصهای هنری، فنی و محتوایی اثر بدست آمده است. براساس نظرسنجی و دیدگاه مردم:
فیلم نگار نسبتا ارزش تماشا دارد چراکه 60% مخاطبان معقدند فیلم نگار ارزش یک بار دیدن را دارد.
فیلم نگار نسبتا خوشساخت هست زیرا 61% مخاطبان عقیده دارند فیلم نگار از لحاظ فنی باکیفیت ساخته شده است.
فیلم نگار قطعا عملکرد بازیگریِ خوبی دارد چراکه 88% مخاطبان عقیده دارند تیم بازیگری فیلم نگار نقشها را خوب بازی کردند.
فیلم نگار تا حد بسیاری خلاقانه هست زیرا 82% مخاطبان عقیده دارند داستان و ساختار فیلم نگار غیرتکراری و جدید است.
فیلم نگار نسبتا محتوای مناسبی دارد زیرا 61% مخاطبان عقیده دارند حرف و پیام فیلم نگار مفید و ارزشمند هست.
فیلم نگار نسبتا تفکربرانگیز هست چراکه 53% نظردهندگان بعد پایان فیلم نگار به آن فکر میکردند.
فیلم نگار نسبتا مناسب خانواده نیست چراکه تنها 47% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم نگار با فرهنگ خانوادهشان سازگار است.
فیلم نگار اصلا مناسب کودکان نیست چراکه تنها 18% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم نگار مناسب کودکان است.
میدانید علت موفقیت و درخشش تصویربرداری نگار در میان کارشناسان و جشنوارهها چیست؟ بهدلیل آنکه فیلمبرداری فیلم نگار را بهرام بدخشانی برعهده داشته است. فیلم نگار صدای ممتاز و باکیفیت خود را مدیون صدابرداری وحید مقدسی است. امیرحسین قدسی طراحی صحنه فیلم نگار را با موفقیت و کسب افتخارات گوناگون انجام نموده و نگار نعمتی طراحی لباس فیلم نگار را با موفقیت و کسب افتخارات مختلف انجام داده است. سودابه خسروی چهرهپردازی یا طراحی گریم فیلم نگار را برعهده داشت. در مجموع بیش از 28 نفر در تولید فیلم نگار نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
کاربران نیز در 8 لیست از فیلم نگار یاد کردهاند. همچنین در بخش بررسی فیلم نگار 323 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از نگار پرداختهاند. در دادهکاوی و تحلیل ابر کلیدواژهها بررسیهای مردم برای فیلم نگار، بیشترین واژههای تکرار شده عبارت است از: نگار، خوب، رامبد، جوان، عالی، خانم و صحنه.
تاکنون در صفحه اختصاصی فیلم نگار در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر فیلم نگار 71 عدد، در بخش ویدئو و تیزر فیلم نگار 10 عدد، در بخش حواشی فیلم نگار 10 عدد، در بخش نقد فیلم نگار 22 عدد گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای دیالوگ برتر فیلم نگار، سوتی فیلم نگار هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.
رامبدم ک تا زن گرف واسش فیلم ساخت ولی نگار خوب بازی کرد خیلیم بانمک حرف میزنه✨
و یکی از خوبی های نقش نگار این بود که به عقیده ی خود پایبند بود..و همه فکر می کردند که پدر نگار خودکشی کرده است ولی نگار این را قبول نمیکرد..نوع کارگردانی و فیلمبرداری عالی بود..و مهم تر از همه بازیگر ها بی نظیر بازی کرده بودند...فیلم انسان را گیج میکرد و معلوم نمیشد آخر فیلم چگنه تمام میشود
[[ با کمک یکدیگر کرونا را شکست میدهیم ]]
من واقعا از دیدنش لذت بردم بازیگری خوب فیلمبرداری خوب کارگردانی خوب و تدوین خوب سکانسی که نگار در رو هی باز و بسته میکرد و شب روز میشد خیلی تمیز بود لوکیشن خفن موضوعی خلاقانه و جدید
فقط یکم غیرطبیعی بود یه دختر ساده چطوری جلوی دوتا بادیگارد آموزش دیده وایستاد و مستقیم بهشون شلیک کرد :/
کاش از این ژانر بیشتر ساخته شه تو کشور ما کلادو تا فیلم خوب تو این ژانر دیدم
یکی نگار؛اونیکی هم اعترافات ذهن خطرناک من
فوق العهاده بود
نگار👌👌👌
فیلم از این ژانر در ایران خیلی کم ساخته میشه
هیچ ایرادی نمیشه ازش گرفت
و واقعا شاهکاری بود از آقای جوان
در حواب دوستی که گفته بودن این فیلم تقلیدی بود از سینمای هالیوود باید بگم مشکل اینجاست که ما عادت به فیلم خوب ایرانی نداریم و تا یک فیلم ایرانی حرفه ای با صحنه های اکشن فوق العاده سریعا تقلیدیست از سینمای هالیوود
ولی این طور نیست
این فیلم در جایگاه خودش حرررررف نداشت
احسنت به آقای جوان
و همچنین خانم نگار جواهریان که در این فیلم غوغا کردن 👏👏👏👏
نگار فیلمیست بدون مفهوم که صرفا
کارگردان این اثر سعی کرده یک چیزی روهم کنه
و به همسرش تقدیم کنه
اما ای کاش به این آقای کارگردان گفته میشد
سینما جای کادو دادن شما به همسرت نیست
نگار شاید فیلمیست که کمتر هویت ایرانی رو
در اون ببینیم بلکه کاملا تقلید شده از سینمای
هالییود و بالیوود
شاید به عمق داستان نگار پی نبرید
چون حدود۹۰٪ فیلم هی به عقب بر میگشت
اگر کارگردان این اثر در ابتدا یک طرح کامل
و پخته رو تهیه میکرد خیلی عالی تر
میتونست عمل کنه
اما چون خیلی سرسری درست شده
یک فیلم کاملا آبکی و بدون مفهوم از کار در اومده
تنها نقطه قوت فیلم موسیقی متن این فیلم بود که
آن هم شاهکار آقای کارن همایون فر بود
در واقع کارگردان این اثر میخواست از سینمای هالیوود تقلید کنه
که این تقلیدش نتونسته بود موفق حاضر بشه
گریم ها فوق العاده سرد و زشت
دیالوگ ها نا مفهوم
طراحی صحنه برگرفته از سینمای جهان عرب
بعضی جاهای فیلم کاملا پیچیده بود
خانم هادی هم نظرات خودشونو دارن
و نظراتشون برای ما محترمه
منظوم پیام ایشون رو پاک کردن به خاطر اینکه فحاشی کرده بودن
امروز دوباره دیدم
قبلا سینما دیده بودم
خیلی باحاله
سلام دوستان حالتون چطوره؟؟
خوشحالم که بعد از دوماه میتونم دوباره باهاتون ارتباط برقرار کنم آخه این دوماه ایران نبودم تازه دیروز برگشتمم
جالب انگیز😂
نگار در تجربه رامبد جوان کاری است که مثل ورود آقایان ممنوع و سایر کار های زیاد او کارگردان با مخاطب بده بستان زیادی ندارد ولی با سواد است از نظر بصری زیبایی شناسی میزانسن دکوپاژ طراحی صحنه کارگردانی و بازی و دکور و لوکیشن شناسی و خیلی چیز های زیاد دیگر فیلم با سوادی است.
نگار اقتباسی آزاد از هملت شکسپیر است اما به سبک رامبد جوان و همچنان فیلم زنانه ای است که درباره زنان است و شاید برای زنان است. شخصیت نگار ولیان یک دختر امروزی و شاید جسور است اما نه به حدی که در فیلم شاهد آن هستیم و این کاملا منطقی و حساب شده است چون در جهان و دنیای عجیبی قرار گرفته و اگر پا پس بکشد و کار بی فکر انجام دهد و به اندازه کافی جسور و شرور نباشد قطعا اتفاق بدی برایش می افتد و از طرفی فیلم می خواهد هملت نشان بدهد که زن شده یک زن که حقش را می خواهد و موضوع این فیلم کلا در مورد دختری است از خانواده ای پولدار و با شان بالا است ولی عده ای نمی خواهند آنها باهم زندگی خانوادگی خوبی داشته باشند. فیلم نگار عیب هایی هم دارد و تا حدی به فیلم لطمه وارد می کند این فیلم طراحی خاص خودش را دارد و نوشته شده ما به این ته سیگار روژ لبی مشکوکیم ولی این به ما کمکی نمی کنه اگر یک دختر داد بزند از نظر بقیه کار بی منطق و بد و زشتی کرده اما اگر یک مرد داد بزند کارش معمولی است فیلم نگار نشان می دهد که زن و مرد برابری اشان به یک حد و اندازه است.
نگار صحنه های اضافه هم دارد و صحنه هایی که تا حدی در نیامده است مثلا آن صحنه ای که بهتاش و نگار در برف نشسته اند با اینکه خوب در آمده ولی کمکی به فیلم نمی کند ولی به فیلم لطمه ای هم وارد نمی کند و خیلی زیبا است. با اینکه صحنه ی دعوای پسیانی و نگار را در ویلا ی لواسان دوست دارم و به دوست داشتنی تر شدن اثر کمک خیلی زیادی می کند و زیبا است و خیلی خوب اجرا شده ولی اکشنش باسمه ایست صحنه ی رو به رو شدن نگار و فریبا کامران برای دومین بار که نگار کلید ویلا را می خواست وجودش لازم است اما اگر نگار به مادرش خواهش می کرد تا کلید را از خواهرش گرفته و به او بدهد خیلی بهتر بود چون خیلی ها در سینما خنده اشان می گیرد و خوب هم اجرا و کار نشده.
نگار در مجموع فیلم قابل تحسین و جالبی است و اتفاق نوعی در سینمای آپارتمانی و یک جور و شعاری و کلیشه ایست که باید به عواملش آفرین گفت.
با حضور رامبد جوان/ پنج شنبه 20 مهر
سانس 18 در سینما هویزه مشهد
سانس 20 در سینما آفریقا مشهد
بهتون توصیه میکنم که نگاه نکنید
با حضور رامبد جوان و نگار جواهریان
یکشنبه ١٦ مهر از ساعت ١٧ تا ٢٣
در سینما آزادی
من این فیلم رو ندیدم و شاید تعدادی از عزیزان بگن تو که ندیدی نظرم نده
ولی با این حرف که رامبد جوری که دوس داشته زنشو تو فیلم نشون داده مخالفم.
چون چند جای دیگم نظراتی مشابه این دیدم
کاراکتر نگار اینجوری با این صفات، رفتار ها و اخلاق ها توی فیلمنامه نوشته شده
میدونم طرحشم از خود رامبد بوده ولی این کاراکتر اینجوری نوشته شده
الزامی نبوده که حتما این نقش برای نگار جواهریان باشه
اگر سحر دولتشاهی این نقش رو بازی میکرد میگفتین رامبد جوری که دوس داشته همسر سابقش رو نشون داده!!؟
این نقش اینجوری خلق شده و هر بازیگر زنی ممکن بود این نقش رو بازی کنه
حالا رامبد دوس داشته نگار جواهریان رو بیاره برای این نقش
حالا پارتی بازی یا هرچیز دیگه
تحصیلات بنده که بهم میگی بی سواد
ایسانس معماری
خخخخ
تحیصلات بنده که بهم میگی بی سواد ایسانس طراحی و معماری.
غریبه جون راست میگفت صحبت کردن با افرادی مثل شما غیراز اتلاف وقت هیچ فایده دیگه ای نداره
هیف ایم وقت گرانبها میست که صرف یک ادم بی ارزش مثل شما بشه
با بهار دعوا کردی برا چی نمیدونم
از اینکه بیاین اینجا فضارو متشنج و خراب کنید واقعت براتون متاسفم
ایشون دو ماهه پیش فضای برنامه منظوم رو خراب کردن
و تا همین چند وقت پیش هنوز دعواهایی که ایشون شروع کرده بودن ادامه داشت
اما دورویی رو نمیتونیم قبول کنیم
ایشون همش میان اینجا که دعوا راه بندازن
دو ماه پیش اسمشون بود مهناز خیراندیش
کلی دعوا راه انداخت و رفت
الانم با اسم سارا اومد و توهین کرد
ودوباره اسمشو عوض کرد گذاشت شیرین
الان که اسمت سارا بود چطور یکهو اسمت شد شیرین؟
بهار جون عزیز من اولا همین دیروز این برنامه رو دن کردم که cD یک روز به خصوص تبلیغش رو میکرد
اومدی دعوا راه انداختی بعدش فرار کردی؟ حالا هم که با اسم سارا اومدی
درست مثل یکی از کاربرای منظوم که دعوا راه انداخت ورفت
نه شما که عرصه رو نوشتی عرسه
شما عرصه رونوشتی عرسه
البته من خیلی سینمایی هستن ها ولی دیگه وقت نشد تو اابستون زیاد برم سینما.😊
البته همه اینجور فیلما رودوست ندارن
وسلیقه ای هست
مخصوصا با کلیپ پشت صحنه ای که از این فیلم دیدم واقعا مشتاق دیدن این فیلمم
صحنه های اکشن خوب بودن به جز صحنه گلخونه که یه دختر تازه آشنا شده با اسلحه، اصلا تیر نمی خوره.
صحنه هایی که باید اشک از مخاطب بگیره تا به نقش اول حق انتقام بده، مثل صحنه مرگ اسب، بی تاثیر بودن. حداقل توی سینمایی که بودم بی تاثیر بود.
ولی بیننده تا اواسط فیلم گیج و منگه و مدام خط فیلمو از دست میده تا اینکه اواخر فیلم تمام سوالهای ذهن بیننده به پاسخ میرسه
فیلمی متفاوت رمزوراز گونه و عمیق
فیلم فکر بیننده رو درگیر میکنه و اگر بیننده باهوش باشه واهل فیلم خوب دیدن باشه متوجه میشه