به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
طناز طباطبایی بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1362 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار طناز طباطبایی میتوان به بازیگری در فیلم رخ دیوانه، سریال شاهگوش و سریال میوه ممنوعه اشاره کرد.
طناز طباطبایی نخستین بار در سینما حضور یافته و سال 1383 در 21 سالگی در فیلم دیشب باباتو دیدم آیدا به کارگردانی رسول صدرعاملی بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند فیلم رخ دیوانه، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای طناز طباطبایی محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون شاهرخ فروتنیان، شراره دولتآبادی، صوفی کیانی و خاطره اسدی را تجربه کرد.
طناز طباطبایی در سال 1393 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در آثار مهمی بازی کرده است. او در این سال با بازی در 2 فیلم مهم سینما خود را به مردم معرفی کرد. آثار مهم طناز طباطبایی در این سال، بازیگری در فیلم رخ دیوانه به کارگردانی ابوالحسن داوودی و فیلم مرگ ماهی به کارگردانی سید روحالله حجازی محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی طناز طباطبایی بازی در فیلم رخ دیوانه بوده است. طناز طباطبایی سال 1393 در 31 سالگی در فیلم رخ دیوانه نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان سینما مطرح کند. او در این فیلم با ابوالحسن داوودی همکاری داشته است. طناز طباطبایی توانست با بازی در فیلم رخ دیوانه تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر بیژن امکانیان، صابر ابر، نازنین بیاتی و گوهر خیراندیش بر تجارب او افزود.
طناز طباطبایی علاوهبر فیلم رخ دیوانه، سال 1392 در 30 سالگی در سریال شاهگوش نیز بازی کرده است. طناز طباطبایی اینبار با سید داود میرباقری یعنی کارگردان سریال شاهگوش و هنرمندانی چون فرهاد اصلانی، مرجانه گلچین، محسن تنابنده و حمیدرضا آذرنگ همکاری داشت.
وی تاکنون موفقیتهای بسیاری در جشنوارهها کسب کرده است. طناز طباطبایی سال 1391 در 29 سالگی برای فیلم هیس! دخترها فریاد نمی زنند به کارگردانی پوران درخشنده توانست در 31مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش اول زن نامزد شود. همچنین طناز طباطبایی سال 1387 در 25 سالگی برای فیلم صداها به کارگردانی فرزاد مؤتمن توانست در 27مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش دوم زن نامزد شود. همچنین طناز طباطبایی سال 1394 در 32 سالگی برای فیلم خشم و هیاهو به کارگردانی هومن سیدی توانست در 34مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش اول زن نامزد شود. همچنین طناز طباطبایی سال 1393 در 31 سالگی برای فیلم رخ دیوانه به کارگردانی ابوالحسن داوودی توانست در 33مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش اول زن نامزد شود.
در این سالها طناز طباطبایی با هنرمندان بسیاری تجربهی کار داشته است اما جالب است بدانید که در میان بازیگران رضا کیانیان با 5 مرتبه، بابک حمیدیان با 4 مرتبه، سحر دولتشاهی با 4 مرتبه، کیانوش گرامی با 4 مرتبه و امیر آقایی با 4 مرتبه بیشترین همکاری را با طناز طباطبایی داشتهاند.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی طناز طباطبایی آن هست که در مدت زمان بازیگری خود، هم در تلویزیون و هم در سینما بازی کرده است. طناز طباطبایی را باید بیشتر بازیگر سینما بدانیم چرا که 85% آثار وی سینمایی و 15% آثارش تلویزیونی است. در واقع طناز طباطبایی از مجموع 34 اثری که در کارنامه دارد، در 29 اثر در سینما با نامهای فیلم طلا، فیلم غلامرضا تختی، فیلم روسی، فیلم اروند، فیلم ویلاییها، فیلم میلیونر میامی، فیلم خشم و هیاهو، فیلم ارادتمند؛ نازنین، بهاره، تینا، فیلم بیست هفته، فیلم رخ دیوانه، فیلم مرگ ماهی، فیلم آرایش غلیظ، فیلم ۵۰ قدم آخر، فیلم ساکن طبقه وسط، فیلم هیس! دخترها فریاد نمی زنند، فیلم تن تن و راز قصر مونداس، فیلم نارنجی پوش، فیلم هفتم، فیلم پرستوهای عاشق، فیلم پریناز، فیلم گزارش یک جشن، فیلم مرهم، فیلم پسر تهرونی، فیلم تهران در جستجوی زیبایی(اپیزود سوم، تهران، سیم آخر)، فیلم صداها، فیلم میزاک، فیلم جعبه موسیقی، فیلم چهار انگشتی و فیلم دیشب باباتو دیدم آیدا به ایفای نقش پرداخته و در 5 اثر در تلویزیون با نامهای سریال شاهگوش، سریال قلب یخی (فصل سوم)، سریال پرانتز باز، سریال دماغ و سریال میوه ممنوعه بازی کرده است.
در مجموع در کارنامه 35 ساله و بیوگرافی طناز طباطبایی آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی طناز طباطبایی و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار طناز طباطبایی در منظوم سر بزنید. همه 34 اثر مهم طناز طباطبایی در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار طناز طباطبایی در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر طناز طباطبایی در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی طناز طباطبایی درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی طناز طباطبایی بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، فیلم رخ دیوانه محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی طناز طباطبایی کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم غلامرضا تختی محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی طناز طباطبایی نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران طناز طباطبایی کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی طناز طباطبایی، آثار طناز طباطبایی، جوایز طناز طباطبایی، همکاران طناز طباطبایی، گالری عکس طناز طباطبایی، قد طناز طباطبایی، وزن طناز طباطبایی، رنگ چشم طناز طباطبایی، وضعیت تأهل و همسر طناز طباطبایی، فرزندان طناز طباطبایی، حواشی طناز طباطبایی و کودکی طناز طباطبایی میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
طناز مجرد است و با موسیقی آشنایی دارد و گیتار میزند؛ مدتی هم کار نقاشی میکرد، پدرش نیز در زمینهی موسیقی فعالیت دارد.
وی فارغالتحصیل کارشناسی کارگردانی تئاتر است.
طباطبایی از سال (۱۳۸۰) وارد عرصه بازیگری شد و در کلاسهای آزاد بازیگری "هیوا فیلم" توانست دوره بازیگری را بگذراند. پس از یک ماه برای بازی در مجموعهی «جوانی» انتخاب شد. اولین فیلم سینمایی او «دیشب باباتو دیدم آیدا» به کارگردانی رسول صدر عاملی بود که اولین حضورش را در فیلمهای سینمایی رقم زد. در فیلم «مرهم» اوج تواناییهای خودش را نشان داد.
وی با مجموعهی تلویزیونی «میوه ممنوعه» که جزو نقشهای اصلی فیلم بود در تلویزیون مطرح شد و تواناییهایش را به چالش کشید.
طباطبایی، نامزدی دریافت بهترین بازیگر زن کمدی برای سریال «پرانتز باز» (1390)، نامزدی دریافت بهترین بازیگر نقش اول زن در کرمانشاه برای فیلم «هیس!دخترها فریاد نمی زنند» (1391) و نامزدی دریافت بهترین بازیگر نقش اول زن برای بازی در فیلم «رخ دیوانه» در سی و سومین جشنواره فیلم فجر (1393)، است.
طناز طباطبایی، سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مکمل زن از بیست و هفتمین جشنواره فیلم فجر برای فیلم «صداها» (1387)، دریافت بهترین بازیگر نقش مکمل زن در سومین جشن منتقدان برای فیلم «صداها» (1388)، دیپلم افتخار از سوی پنجمین جشن منتقدان برای فیلم «مرهم» (1390)، جایزهی بهترین بازیگر نقش اول زن در سنندج برای فیلم «هیس! دخترها فریاد نمیزنند» (1391)، لوح تقدیر و جوایزی از سوی جشنواره زنان مستقل آمریکا به عنوان بهترین بازیگر نقش اول زن برای فیلم «هیس! دخترها فریاد نمی.زنند» (1392)، لوح تقدیر و جوایزی از جانب جشنواره فیلمهای ایرانی سانفرانسیسکو به عنوان بهترین بازیگر نقش اول زن برای فیلم «هیس! دخترها فریاد نمی.زنند» (1393)، را در کارنامه دارد.
بازی زیبات در فیلم های خشم و هیاهو و رخ دیوانه به یادگار مونده
و در کل جزو خوش چهره ترین بازیگرای زن هستند
از همه نظر فوق العاده ای !
hbd(:
ناکام ترین بازیگر سینما در کسب سیمرغ به نظرم تا الان باید دوتا داشته باشه
چون داوری به هیچ کی وفا نکرده مهم اینه که تلاش کرده و حداقل تونسته به باور مخاطب بشونه که هنرمند توانمندیه.
هم بازیشون زیباست هم با اخلاقن
به قول یاسمین خانم بازیشون قابل توصیف نیست
و همچنین یکی از زیباترین بازیگران زن ایرانی اند💙💙💙