به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فیلم سینمایی لاتاری بهکارگردانی محمدحسین مهدویان در 6 سال پیش یعنی سال 1396 در گونه درام، عاشقانه و مهیج تولید شده است. لاتاری توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 7.6 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم لاتاری را اثری باکیفیت و باارزش ارزیابی میکنند. سید محمود رضوی تهیهکننده لاتاری این فیلم را، بهعنوان محصول موسسه سینمایی سیمای مهر و کشور ایران تهیه کرده است. لاتاری در تاریخ 1398/01/03 پخش خود را توسط پخشکننده موسسه سینمایی سیمای مهر در سینما آغاز کرد. در آن روزها لاتاری توانست آمار فروش 14،767،485،000 تومان را به ثبت برساند.
بازیگران فیلم لاتاری چه کسانی هستند؟ در لاتاری بازیگرانی چون زیبا کرمعلی در نقش نوشین، ساعد سهیلی در نقش امیرعلی، جواد عزتی در نقش نیما، هادی حجازیفر در نقش موسی، حمید فرخنژاد در نقش مرتضی، نادر سلیمانی در نقش نعیم و علیرضا استادی در نقش پدر نوشین به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در فیلم لاتاری حدود 12 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان لاتاری را یک اثر پربازیگر عنوان کرد. از اینلحاظ کارگردانی فیلم لاتاری باتوجه به بازی گرفتن از این تعداد بازیگر و مدیریت آنها کار بسیار دشواری بوده است؛ باید بررسی کرد آیا محمدحسین مهدویان بهعنوان کارگردان و ابراهیم امینی بهعنوان بازیگردان و همچنین تیم بازیگری لاتاری توانستهاند در این زمینه موفق باشند و بازیهای درخشانی را نمایش دهند؟
از دیگر بازیگران فیلم لاتاری میتوان به مهدی زمینپرداز در نقش سامی، مهسا باقری در نقش نسرین، مسعود زمانی در نقش سرهنگ، حمیدرضا هدایتی در نقش پدر امیرعلی و سیدامیرحسین هاشمی در نقش ساسان اشاره کرد.
از محتوا و داستان فیلم لاتاری چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه لاتاری توسط محمدحسین مهدویان و ابراهیم امینی نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان لاتاری منتشر شده است، میخوانیم: «امیرعلی و نوشین دو جوان بیست و یکی دوساله قصد ازدواج با یکدیگر را دارند. خانواده ها چندان موافق نیستند .آنها صبر پیشه کردهاند تا به مرور زمان رضایت خانوادههایشان را جلب کنند. آن دو یک رویای مشترک دارند؛ برنده شدن در لاتاری و دریافت گرین کارت امریکا.»
فیلم لاتاری از نظر ساختار (فرم)، محتوا و محیط تولید، به آثار مختلفی شباهت دارد. با توجه به شاخصهای متعدد و گوناگونی میتوان گفت آثار مرتبط فیلم لاتاری عبارت است از: فیلم لانتوری، فیلم تلویزیونی ماهورا، فیلم چند متر مکعب عشق، فیلم رخ دیوانه و فیلم خانهای در خیابان چهل و یکم.
فیلم لاتاری در میان لیست 100 فیلم برتر تاریخ ایران در سامانه منظوم مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون، رتبه 21 را با امتیاز و رأی مردم کسب کرده است.
فیلم لاتاری در 1 جشنواره شرکت کرده است و توانسته در مجموع برای 1 مورد نامزد کسب جایزه شود. در سی و ششمین جشنواره فیلم فجر، سینا قویدل نامزد جایزه بهترین جلوههای ویژه بصری برای فیلم لاتاری شده است.
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران فیلم لاتاری نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها فیلم لاتاری به طور متوسط فعالیت 21ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم فیلم لاتاری بهترین اثر ساعد سهیلی، حمید فرخنژاد و حمیدرضا هدایتی در حرفه بازیگری محسوب میشود.
براساس امتیاز مردم فیلم لاتاری یکی از 4 اثر شاخص محمدحسین مهدویان در حرفه کارگردانی محسوب میشود.
فیلم لاتاری براساس امتیاز مردم به آثار یکی از 4 اثر شاخص محمدحسین مهدویان در حرفه نویسندگی محسوب میشود.
2 تن از بازیگران لاتاری، اولین فعالیت جدی بازیگری خود را در این اثر تجربه کردهاند، در واقع در لاتاری 2 فیلم اولی بودهاند: زیبا کرمعلی و مسعود زمانی.
همچنین محمدحسین مهدویان کارگردان لاتاری اولین همکاری خود با بازیگرانی چون ساعد سهیلی، حمید فرخنژاد، نادر سلیمانی، علیرضا استادی، مهسا باقری و حمیدرضا هدایتی را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران لاتاری نیز 53 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این فیلم میان هر یک از 12 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 53 همکاری برای اولینمرتبه در لاتاری رخ داده است. مانند: زیبا کرمعلی و ساعد سهیلی، جواد عزتی و حمید فرخنژاد، هادی حجازیفر و نادر سلیمانی، علیرضا استادی و مهدی زمینپرداز، مهسا باقری و مسعود زمانی.
عوامل تولید و بازیگران لاتاری در اینستاگرام نیز فعال هستند و مجموع میزان فالوئرهای اینستاگرام 20 نفر از این هنرمندان به بیش از 7،149،021 نفر میرسد.
مخاطبان بعد از تماشای فیلم لاتاری به ارزیابی اثر در منظوم پرداختهاند و نتایج مهمی درباره شاخصهای هنری، فنی و محتوایی اثر بدست آمده است. براساس نظرسنجی و دیدگاه مردم:
فیلم لاتاری قطعا ارزش تماشا دارد چراکه 88% مخاطبان معقدند فیلم لاتاری ارزش یک بار دیدن را دارد.
فیلم لاتاری قطعا خوشساخت هست زیرا 80% مخاطبان عقیده دارند فیلم لاتاری از لحاظ فنی باکیفیت ساخته شده است.
فیلم لاتاری قطعا عملکرد بازیگریِ خوبی دارد چراکه 83% مخاطبان عقیده دارند تیم بازیگری فیلم لاتاری نقشها را خوب بازی کردند.
فیلم لاتاری تا حد بسیاری خلاقانه هست زیرا 76% مخاطبان عقیده دارند داستان و ساختار فیلم لاتاری غیرتکراری و جدید است.
فیلم لاتاری تا حد بسیاری محتوای مناسبی دارد زیرا 75% مخاطبان عقیده دارند حرف و پیام فیلم لاتاری مفید و ارزشمند هست.
فیلم لاتاری تا حد بسیاری تفکربرانگیز هست چراکه 80% نظردهندگان بعد پایان فیلم لاتاری به آن فکر میکردند.
فیلم لاتاری نسبتا مناسب خانواده هست چراکه 65% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم لاتاری با فرهنگ خانوادهشان سازگار است.
فیلم لاتاری اصلا مناسب کودکان نیست چراکه تنها 19% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم لاتاری مناسب کودکان است.
اگر از تصویربرداری فیلم لاتاری خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن هادی بهروز بوده است. نظرتان درباره ضرباهنگ و تدوین فیلم لاتاری چیست؟ تدوین لاتاری را سجاد پهلوانزاده و حسین جمشید گوهری انجام داده است. اگر صدای لاتاری بهگوشتان نشسته و یا از آن ناراضی هستید، شما را با صدابردار فیلم لاتاری یعنی هادی ساعدمحکم و صداگذار آن یعنی آرزو زمانیان آشنا میکنیم. بهزاد طادی طراحی صحنه فیلم لاتاری را انجام نموده و بهزاد طادی طراحی لباس فیلم لاتاری را انجام داده است. شهرام خلج چهرهپردازی یا طراحی گریم فیلم لاتاری را برعهده داشت. موسیقی متن فیلم لاتاری اثر حبیب خزاییفر است و خواننده فیلم لاتاری نیز روزبه بمانی هست. جلوههای ویژه میدانی فیلم لاتاری نیز توسط یاسر یارمحمدی، مرتضی رمضانیترنج و مهدی خنجری انجام شده است.
از دیگر عوامل اثر میتوان به محمد روحالامین طراح پوستر فیلم لاتاری، عبدالرحیم صاحبالفصول دستیار اول کارگردان فیلم لاتاری، حمید بخشینژاد، فارا بخشینژاد و موسسه سینماگرفارا مسئول هنروران فیلم لاتاری، پوریا کاظمی منشی صحنه فیلم لاتاری و اشاره کرد. در مجموع بیش از 79 نفر در تولید فیلم لاتاری نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
کاربران نیز در 19 لیست از فیلم لاتاری یاد کردهاند. همچنین در بخش بررسی فیلم لاتاری 443 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از لاتاری پرداختهاند. در دادهکاوی و تحلیل ابر کلیدواژهها بررسیهای مردم برای فیلم لاتاری، بیشترین واژههای تکرار شده عبارت است از: خوب، بازی، عالی، لاتاری، مهدویان، ساعد و سهیلی.
تاکنون در صفحه اختصاصی فیلم لاتاری در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر فیلم لاتاری 260 عدد، در بخش ویدئو و تیزر فیلم لاتاری 17 عدد، در بخش حواشی فیلم لاتاری 28 عدد، در بخش دیالوگ برتر فیلم لاتاری 1 عدد، در بخش نقد فیلم لاتاری 27 عدد گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای سوتی فیلم لاتاری هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.
اگه میخواین فیلم عاشقانه ببینید این فیلم و ببنید
اگه میخواید فیلمی با موضوع روز ایران و جهان ببنید این فیلم و ببنید
اگه میخواین فیلمی با موضوع معرفت و مجنونی ببنید این فیلم و ببنید
اگه میخواین فیلمی با کارگردانی خوب ببنید این فیلم و ببنید
در کل این فیلم و ببنید
این که کاربرد اون کلمه خلیج آخر فیلم یا اون نظراتی که نسبت به عرب ها داشتن تو فیلم
یا حتی تبلیغاتش یا اظهارنظر مهدویان تو جشنواره فجر اینا همه خیلی رنگ و بوی نژادپرستی و تنفر میده!!!!!
خیلی خوب بود
باهاتون هم نظرم
توی کل فیلم سعی داشت بگه حاجی ها همه خوبن(:
آثار آقای مهدویان یه ویژگی خاص داره . اونم اینه که ایشون پروژه هاشون رو با یه سری از بازیگرای مشترک درست می کنند اما در هر فیلم یک یا دو بازیگر جدید به مجموعه بازیگرای اصلی فیلماشون اضافه می کنن . این نشون دهنده اینه که ایشون تلاش دارن در هر فیلم ، بهتر از فیلم قبلی عمل کنن . و واقعا هم تا حالا همینطور شده و خوب عمل کردن . اما نکته ای که من می خوام بگم اینه : این مسئله که هر کارگردانی هروقت می خواد فیلم بسازه همیشه با یه سری از بازیگرای خاص پروژشو پیش میبره . اما این چندان کار درستی نیست . به این کار اصطلاحا باندبازی میگن . گرچه فیلمهایی که با بازیگرای تکراری اما خوب میسازن احتمالا همیشه خوب از آب در میاد اما باید دایره بازیگرانشون رو گسترده تر کنن و به بازیگران جوان تر و حتی بازیگران مشهوری که به هیچ جایی وصل نیستن هم اجازه بازیگری بدن . این متاسفانه امروز در بسیاری از فیلم ها دیده میشه که کارگردان ها از بازیگران مخصوص خودشون استفاده می کنن و متاسفانه در بین اکثر اقشار فیلمساز چه دفاع مقدسی و چه طنز و چه اجتماعی رایج شده و این خوب نیست و باید جلوش گرفته بشه تا بازیگران دیگه هم رشد کنن .
نکنه اینم مثل تاج و تخته ؟!!!
1:ساعد سهیلی
2:زیبا کرمعلی
3:هادی حجازی فر
4:جواد عزتی
مشکل از مهدویان بود که همیشه ضعیف عمل میکنه.
اکثر سایتا برای جشنوار معتقد بودن این فیلم باید بخاطر ترکیب بازیگریش سیمرغ میگرفت
واقعا برچه منطقی این حرفو زدید خدا میدونه
این فیلم سومین اثر برتر منظوم اونوقت ستاره یک دادید😂
جزو معدود نکات مثبت این فیلم بود
واقعا بازی جواد عزتی منو تحت تاثیر قرار داد. کل فیلم یه طرف، اون قسمت یه طرف
آقا جواد بازیگریه که هر نقشی بهش بدن به بهترین شکل بازی میکنه
این فعلا شاید فیلنامه ای مشکل داشته باشه ! ولی بازی بازیگرا، و ساختش مورد پسنده و از همه مهمتر قهرمان محوره ! همه از دیدن این فیلم تو سینما خوشحال بودن و با دل خوش از روی صندلی بلند شدن.
بیشتر به خاطر فضا و فرهنگ جامعه بود.
دفعه اولی که من این فیلمو دیدم خیلی خوشم اومد و راضی بودم به خاطر پایانش ولی وقتی تو نمایش خانگی دیدم ایراداش بیشتر به چشمم اومد.البته ممیزی هایی که به فیلم خورده هم بی تاثییر نبوده
در کل فیلم خوبی است و موضوع خوبی رو هدف گرفته است بازی های عالی اقای هادی حجازی فر ساعد سهیلی و جواد عزتی خیلی خوب است ولی نکته منفی فیلم که در طول تمام فیلم قابل مشاهده است و در تمام فیلم های اقای مهدویان این موضوع دیده میشود فیلم برداری ان است که از نظر بنده این سبک فیلمبرداری برای هر کار و همه ی سکانس های فیلم مناسب نیست.
سه ستاره برای بازی سه ستاره برای فیلمنامه یک ستاره برای کارگردانی مجموعا 7 ستاره
واقعا دمتون گرم که همچین فیلم خوبی ساختین😍
مخصوصا قسمتیش که حمید فرخ نژاد با گلوله از تو چشمی در یارو کشت.
یه مورد دیگه اینکه زوم کردن توی فیلم دیگه خیلی قدیمی و خز شده مال فیلم های هندی و فیلم های ایرانیه قدیمیه
تا نیمه های فیلم داشتم تحمل میکردم ولی آخرش که هادی حجازی فر نقشش پر رنگ شده بود و حمید فرخ نژاد وارد فیلم شد فیلم کمی قوی شد چون فقط بازی این دونفر خوب بود
یکی از نقات بسیار قوت فیلم پایان بسیار جذاب و راضی کنندش بود بار ها فیلمی دیدم که داستان و بازیگر ها عالی اما پایان باز و بی معنی
در کل ارزش یک بار دیدن را داشت
موضوع خیلی جنجالی که درد ها رو بیان میکنه
بازی ها عالی بود حرف نداشت
فیلمنامه ای فوق العاده از ابراهیم امینی و محمدحسین مهدویان
کارگردانی خوب
فیلمبرداری متفاوت مثل مستند و هیجان بر انگیز
آفرین به مهدویان که همچین موضوعی رو گفت بعضی جاها مجبور میشی گریه کنی و بی اراده گریت میاد چون خیلی غمگینه و این نقطه قوت فیلمنامست
یکی فیلمبرداری این فیلم رو میگن رو اعصابه من میگم اتفاقا این شیوه برای اکثر لحظات فیلم مناسبه فیلمبرداری روی دست باعث ایجاد اضطراب و استرس در آدم میشه و یه جور انتظار برای اتفاق ناگوار به وجود میاره یعنی یه جورایی یه ابزاره برای برانگیختن احساسات تماشاچی
نکته بعدی راجع به پایانش که میگن غیرواقعیه سوال من اینه که اگی این فیلم مال یک کشور دیگه بود(خصوصا هالیوود و بالیوود)بازم میگفتین غیرواقعی و دور از باور؟سینمای ایران ما رو به واقع گرایی عادت داده که متاسفانه خیلی وقتا به خاطر همین سینماگرا فحش میخورن ولی به نظر من با توجه به موضوع فیلم چنین پایانی برای به اصطلاح خنک کردن دل تماشاچی لازم بود
در مورد فیلم برداری نقد به جاییه ! از لحاظ فنی نکاتی که گفتی درسته ولی خب این سبک و استایل خوراک این جماعت نیست در واقع ! اتفاقا مردمی که در مورد مسئله ای احساسی میشن خیلی زودتر رنجیده میشن نسبت به این نوع فیلم برداری تا اینکه استرسی بر حسب هیجان بهشون دست بده !
پایانش هم من از طرفداران این فیلمم ولی بازم نقد به جاییه که میگن غیر واقعیه ! قطعا که ههمون یه همچین پایانی رو انتظار داشتیم که دلمون خنک بشه ولی واقعا یه همچین شیخی تو همچین حالتی با همچین ایده ای.... خیلی ضعیف بود ! نمیشه که کل جریان فیلم یه چیز باشه بعد تو کمتر از 5 دقیقه اون اتفاق بیفته !
یه جورایی در مورد آخر فیلم قالب درسته ولی محتوا ضعیفه !
و به برای مردم جذاب بود که این موضوع رو تماشا کنن
ولی این جا ایرانه و سانسور چی ها کم نیستن اینجا هلیوود هم نیست که بشه درست و واضح همه چیز رو به تصویر کشید
حتما اگه در این موضوع فیلم های بیشتری ساخته بشه موفق ترخواهند بود
کمااینکه واقعا موضوع مهمی هستش برای پرداختن بهش و به تصویر کشیدنش
مشهد داره میشه تایلند
کشور های عربی باهزینه کم به بهونه زیارت میانو عشق و حال میکنن
جای تاسف داره واقعا
ارش معیریان که بلد نیست از این فیلم ها بسازه،اون تخصصش فیلم های خاله زنک بازیه،همراه با بازی درخشان سحر قریشی.
بازی «هنرمندانه» و درخشان سحر قریشی
باورم نمیشه واقعا....
و میان فلان کارگردانو بازیگرو ، با یک کارگردان و بازیگر دیگه که هیچ ربطی بهم ندارن مقایسه میکنن
و اصرار هم دارند که حرف اونا حرفه و میخوان حرفشونو به کرسی بنشونند
لطفا یکذره کوتاه بیاین ، و این که اگه از فیلم خوشتون هم نیومد ، چشمتون رو ، رو نکات مثبت فیلم هنبندین و یک ندین!!!!
کاربر غیر حرفه ای اینجوری نظر میده و فقط جلوه بدی واسه خود طرف داره.
فیلم های جنگی قبلی مهدویان بهتر بود
بازی ها خیلی خوب بود و فیلمنامه خیلی خوبی داشت.من جاهای تشییع جنازه نوشین و بعضی جاهای دیگه گریم گرفته بود.همینطور محتوای خوبی داشت یه پیام بود که کثافت کاریای عربستان رو نشون داد!
ولی یه پسرفت بزرگ برای آقای مهدویان بود
۱ ستاره ماله فیلمی مثل خالتوره_عشقولانسه
فاطی خانم دنبالتون کردم شما هم بب زحمت دنبال کنید😊
هر چی رو عشق میکنن ۱۰ میدن و از اونی که بدشون میاد ۱ میدن
جنبه های دیگه فیلم رو در نظر نمیگیرن
وقتی 1 مطلق نداریم 10 مطلق هم نداریم!!
شاهکار به تمام معنا هم نداریم ، مگر استثنا باشه!!!
دل شکسته اصن به عنوان درام قبولش ندارم،بیشتر لوس بازی بود تا درام.
و اینکه یه فیلم درام خوب باید چه ویژگی هایی داشته باشه؟؟!!
یک خیلی واسه این فیلم پایینه متاسفم برای سبک رای دادنت
گویا علاقه زیادی به حاشیه درست کردن داری!!!
همزمان یه موضوع تلخ اجتماعی رو با یه فیلمنامه قوی احساسی اورده بود که این یعنی کارگردانی قوی(همچنین نویسندگی) برای تاثیر گذاری بیشتر روی مخاطب.
همچنین پایان فیلم بسیار قوی بود در واقع بحث انتقام یکی از محبوب ترین ژانر ها برای مخاطبینه ژانری که توی سینمای ایران اصلا وجود نداشت یا خیلی کم بود در حالی که توی هالیوود بهش پی بردن و ازش خیلی استفاده میکنن.
به جرئت به این فیلم ده میدم.
برای این فیلم نباید با از این سبک استفاده میشد
فازت چیه؟
مخصوصاً اخرش
اشاره کردن به این موضوع شجاعت می خواست
فیلمنامه نقص داشت ولی فیلمنامش ضعیف نبود اصلا هم نبود این فیلمنامه نسبت به تمام فیلمنامه های سینما تفاوت داره یه خلاقیت جدید توی سینمای ماست با یه موضوع جدید که تا حالا کسی سراغش نرفته اگه این فیلمنامه ضعیفه پس در سینما رو باید ببندن درسته بعضی صحنه هاش یکم تخیلی میزد و قابل باور نبود مثل سکانس اخر ولی در کل فیلمنامه قابل قبولی بود
بازیگرا همشون خوب بودن تک تکشون حتی کسی که ۲ دقیقه هم توی فیلم بود کارشو خوب انجام داد از هادی حجازی فر و جواد عزتی که بگذریم ساعد سهیلی و زیبا کرمعلی هم عالی بودن ساعد مثل بیشتر کاراش عالی بود واقعا واسم قابل درک نیست که میگن بازیش مصنوعی بوده یا مصنوعی بازی کردن رو نمیدونین چیه یا معنی مصنوعی رو واستون بد توضیح دادن خانم کرمعلیم که برای کار اول خوب بود و نشون داد استعداد کافی رو داره هرکسی توی کار اولش اینقدر نمیتونه خوب باشه
شاید بزرگترین نکته منفیش فیلمبرداری بود که خیلی اذیت کرد وقتی همچین فیلمی داری میسازی استفاده دوربین روی دست خیلی وحشتناکه که نتیجشم کاملا معلومه لرزش دست توی کل فیلم بود و رو مغز دراز نشست میرفت مردم توی سینما که خیلی عصبانی بودن ولی بخاطر داستانش تا اخر مجبورا نگاه کردن
ساخت همچین فیلمی با این موضوع و با این کیفیت کار اسونی نیست که اینقدر راحت نقد منفی میکنین
بخاطر اینکه از فیلم خوشتون نیومده چشماتونو روی حقیقت نبندین و الکی یه فیلمو با نظرات الکی نابود نکنین و یادتون نره چقدر سانسور و ممیزی خورده
احسنت خیلی قوی!
البته بازم چند تا نکته اضافه کنم که ساعد سهیلی خوب بود ولی ایراد هم داشت نمونش همون گریه ها که کاملا طبیعی نبود! خانم کرمعلی هم خوب بود به عنوان فیلم اول ولی هنوز نیاز به کار داره !
در کل باهات موافقم داداشی.