به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
سریال تلویزیونی یوسف پیامبر بهکارگردانی فرجالله سلحشور در 15 سال پیش یعنی سال 1387 در گونه تاریخی، درام و زندگینامهای تولید شده است. یوسف پیامبر توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 7.9 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم یوسف پیامبر را اثری باکیفیت و باارزش ارزیابی میکنند. فرجالله سلحشور تهیهکننده یوسف پیامبر این سریال را، بهعنوان محصول سیما فیلم و کشور ایران تهیه کرده است. یوسف پیامبر در تاریخ 1402/08/21 پخش خود را آغاز کرد.
بازیگران سریال یوسف پیامبر چه کسانی هستند؟ در یوسف پیامبر بازیگرانی چون مصطفی زمانی در نقش یوزارسیف (یوسف پیامبر)، کوروش زارعی در نقش لاوی (برادر یوسف)، کتایون ریاحی در نقش زلیخا (همسر پوتیفار)، محمود پاکنیت در نقش یعقوب (حضرت یعقوب)، جعفر دهقان در نقش پوتیفار (عزیز مصر)، عباس امیری در نقش آنخماهو (کاهن اعظم معبد آمون) و الهام حمیدی در نقش آسنات (همسر یوسف) به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در سریال یوسف پیامبر حدود 59 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان یوسف پیامبر را یک اثر بزرگ، پربازیگر و با تعداد شخصیتهای داستانی بسیار عنوان کرد. از اینلحاظ کارگردانی سریال یوسف پیامبر باتوجه به بازی گرفتن از این تعداد بازیگر و مدیریت آنها کار بسیار دشواری بوده است؛ باید بررسی کرد آیا فرجالله سلحشور بهعنوان کارگردان و بهعنوان بازیگردان و همچنین تیم بازیگری یوسف پیامبر توانستهاند در این زمینه موفق باشند و بازیهای درخشانی را نمایش دهند؟
از دیگر بازیگران سریال یوسف پیامبر میتوان به جهانبخش سلطانی در نقش آمنهوتپ سوم (فرعون مصر)، رحیم نوروزی در نقش آخناتون (فرعون مصر)، پروانه معصومی در نقش تیه (همسر آمنهوتپ سوم)، مهوش صبرکن در نقش کاریماما (ندیمه زلیخا)، لیلا بلوکات در نقش نفرتیتی (همسر آخناتون)، امیرحسین مدرس در نقش ایناروس (شراب دار آمنهوتپ)، رضا رضوی در نقش هرمهب (رئیس محافظان قصر آمنهوتپ) و علی طالبلو در نقش هونیفر (پیشکار پوتیفار) اشاره کرد.
از محتوا و داستان سریال یوسف پیامبر چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه یوسف پیامبر توسط فرجالله سلحشور نوشته شده است. تحقیق و پژوهش اثر یوسف پیامبر برعهدهی مهدی غفاری، محمد قاسمی، مصطفی غریب شاه و علی دارو ور و مشاور گروه نویسندگی علی قائممقامی، مجید رضابالا، منصور ابراهیمی، حبیب الله عسگر اولادی، علی اکبر پرورش و محمد باقری لنکرانی بوده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان یوسف پیامبر منتشر شده است، میخوانیم: «زمانی که یعقوب علیهالسلام، مردمان بنیاسرائیل را به معبود یگانه عالم فرا خوانده و از پرستش خدایان سرد و سنگی انذار میدهد؛ خداوند کریم، پیامبر بعدی را در نسل او قرار داده و یوسف علیهالسلام را به وی عطا میکند که در حسن و جمال، بینظیر است. یوسف علیهالسلام در کودکی رویای عجیبی میبیند؛ رویایی که در آن خورشید و ماه و 11 ستاره برای او به سجده میافتند. یعقوب علیهالسلام که این رویای عظیم را میشنود؛ به او توصیه میکند تا آن را از برادران خود پنهان کند. پس از چندی، برادران یوسف که به علاقه پدرشان نسبت به یوسف رشک میورزیدند، او را به صحرا برده و به چاه بدخواهی میافکنند؛ اما خداوند که اراده فرموده تا به واسطه یوسف علیهالسلام، مردم را به راه نجات و هدایت دعوت نماید؛ او را از پستی چاه رهانیده و بلندی مقام و مرتبت عطا مینماید.»
سریال یوسف پیامبر از نظر ساختار (فرم)، محتوا و محیط تولید، به آثار مختلفی شباهت دارد. با توجه به شاخصهای متعدد و گوناگونی میتوان گفت آثار مرتبط سریال یوسف پیامبر عبارت است از: سریال روزگار قریب، سریال امام علی (ع)، سریال در چشم باد، سریال کیمیا و سریال مختارنامه.
سریال یوسف پیامبر در میان لیست 100 سریال برتر تاریخ ایران در سامانه منظوم مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون، رتبه 12 را با امتیاز و رأی مردم کسب کرده است.
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران سریال یوسف پیامبر نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها سریال یوسف پیامبر به طور متوسط فعالیت 11ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم سریال یوسف پیامبر بهترین اثر کوروش زارعی، کتایون ریاحی، جهانبخش سلطانی، پروانه معصومی، رضا رضوی، علی طالبلو، ناصر فروغ، فرشته سرابندی، جمشید صفری، محمدعلی سلیمانتاش، یونس غزالی، علی تابعامام، اسرافیل علمداری، برات اله شیبانی، فرجالله سلحشور، سیروس صابر، محمدعلی ساربان، سیروس اسنقی، منوچهر بهروج، محمد احمدی، علا محسنی، سودابه علیپور، مجتبی بیطرفان، مجید حسن فامیلی و علی یعقوبزاده و یکی از 4 اثر شاخص مریم بخشی در حرفه بازیگری محسوب میشود.
براساس امتیاز مردم سریال یوسف پیامبر بهترین اثر فرجالله سلحشور در حرفه کارگردانی محسوب میشود.
3 تن از بازیگران یوسف پیامبر، اولین فعالیت جدی بازیگری خود را در این اثر تجربه کردهاند، در واقع در یوسف پیامبر 3 سریال اولی بودهاند: جمشید صفری، سالار کریمخانی و میترا خواجهئیان.
همچنین فرجالله سلحشور کارگردان یوسف پیامبر اولین همکاری خود با بازیگرانی چون علی طالبلو، اسماعیل سلطانیان، حسین جعفری، فرشته سرابندی، ارسلان قاسمی، حسن علیرضایی، محمدعلی سلیمانتاش، یونس غزالی، عباس غزالی، علی تابعامام، جواد طاهری، مصطفی رضاپور، رضا آقاربی، برات اله شیبانی، شهربانو موسوی، محمدعلی ساربان، طاهره اعلایی، سیروس اسنقی، پرویز فلاحیپور، محمدقاسم پورستار، محمد احمدی، زهرا مرتضوی، علا محسنی، سودابه علیپور، مجتبی بیطرفان، بیتا ثمری، علی بکائیان، نسرین نکیسا، مجید حسن فامیلی، مریم بخشی، علی یعقوبزاده و داوود شیخ را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران یوسف پیامبر نیز 1428 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این سریال میان هر یک از 59 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 1428 همکاری برای اولینمرتبه در یوسف پیامبر رخ داده است. مانند: مصطفی زمانی و رضا رضوی، کوروش زارعی و علی طالبلو، کتایون ریاحی و حسین جعفری، محمود پاکنیت و فرشته سرابندی، جعفر دهقان و ارسلان قاسمی.
عوامل تولید و بازیگران یوسف پیامبر در اینستاگرام نیز فعال هستند و مجموع میزان فالوئرهای اینستاگرام 17 نفر از این هنرمندان به بیش از 4،969،457 نفر میرسد.
آیا میدانید کدام هنرمندان سریال یوسف پیامبر فوتکردهاند؟ از میان عوامل و بازیگران سریال یوسف پیامبر، 2 نفر به دیار باقی سفر کردهاند و دیگر در میان ما نیستند: شادروان عباس امیری و ناصر فروغ.
مخاطبان بعد از تماشای سریال یوسف پیامبر به ارزیابی اثر در منظوم پرداختهاند و نتایج مهمی درباره شاخصهای هنری، فنی و محتوایی اثر بدست آمده است. براساس نظرسنجی و دیدگاه مردم:
سریال یوسف پیامبر قطعا ارزش تماشا دارد چراکه 90% مخاطبان معقدند سریال یوسف پیامبر ارزش یک بار دیدن را دارد.
سریال یوسف پیامبر قطعا خوشساخت هست زیرا 85% مخاطبان عقیده دارند سریال یوسف پیامبر از لحاظ فنی باکیفیت ساخته شده است.
سریال یوسف پیامبر قطعا عملکرد بازیگریِ خوبی دارد چراکه 78% مخاطبان عقیده دارند تیم بازیگری سریال یوسف پیامبر نقشها را خوب بازی کردند.
سریال یوسف پیامبر تا حد بسیاری خلاقانه هست زیرا 76% مخاطبان عقیده دارند داستان و ساختار سریال یوسف پیامبر غیرتکراری و جدید است.
سریال یوسف پیامبر تا حد بسیاری محتوای مناسبی دارد زیرا 80% مخاطبان عقیده دارند حرف و پیام سریال یوسف پیامبر مفید و ارزشمند هست.
سریال یوسف پیامبر نسبتا موضوع ملموسی دارد چراکه 73% مخاطبان عقیده دارند مسائل مطرح شده در سریال یوسف پیامبر جزو دغدغههای آنها هست.
سریال یوسف پیامبر تا حد بسیاری مناسب خانواده هست چراکه 91% مخاطبان عقیده دارند فضای سریال یوسف پیامبر با فرهنگ خانوادهشان سازگار است.
سریال یوسف پیامبر تا حد بسیاری مناسب کودکان هست چراکه 80% مخاطبان عقیده دارند فضای سریال یوسف پیامبر مناسب کودکان است.
اگر از تصویربرداری سریال یوسف پیامبر خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن رسول احدی بوده است. نظرتان درباره ضرباهنگ و تدوین سریال یوسف پیامبر چیست؟ تدوین یوسف پیامبر را حسین زندباف انجام داده است. اگر صدای یوسف پیامبر بهگوشتان نشسته و یا از آن ناراضی هستید، شما را با صدابردار سریال یوسف پیامبر یعنی احمد امیری و علیرضا نکولعل و صداگذار آن یعنی رضا نریمیزاده و استودیو مون آشنا میکنیم. فرهاد علیزاده آهی طراحی صحنه سریال یوسف پیامبر را انجام نموده و ژاله زکی زاده طراحی لباس سریال یوسف پیامبر را انجام داده است. سعید ملکان چهرهپردازی یا طراحی گریم سریال یوسف پیامبر را برعهده داشت. موسیقی متن سریال یوسف پیامبر اثر بردیا کیارس و پیمان یزدانیان است. طراحی جلوههای ویژه بصری سریال یوسف پیامبر توسط امیررضا معتمدی بهثمر نشسته است. جلوههای ویژه میدانی سریال یوسف پیامبر نیز توسط محسن روزبهانی انجام شده است.
از دیگر عوامل اثر میتوان به عطاالله سلمانیان دستیار اول کارگردان سریال یوسف پیامبر، رحیم منصوری مدیر صحنه سریال یوسف پیامبر، روح انگیز شمس منشی صحنه سریال یوسف پیامبر و اشاره کرد. در مجموع بیش از 184 نفر در تولید سریال یوسف پیامبر نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
کاربران نیز در 17 لیست از سریال یوسف پیامبر یاد کردهاند. همچنین در بخش بررسی سریال یوسف پیامبر 115 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از یوسف پیامبر پرداختهاند. در دادهکاوی و تحلیل ابر کلیدواژهها بررسیهای مردم برای سریال یوسف پیامبر، بیشترین واژههای تکرار شده عبارت است از: یوسف، عالی، بسیار، آقای، سلحشور، بازم و بازی.
تاکنون در صفحه اختصاصی سریال یوسف پیامبر در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر سریال یوسف پیامبر 303 عدد، در بخش ویدئو و تیزر سریال یوسف پیامبر 6 عدد، در بخش حواشی سریال یوسف پیامبر 20 عدد، در بخش نقد سریال یوسف پیامبر 1 عدد گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای دیالوگ برتر سریال یوسف پیامبر، سوتی سریال یوسف پیامبر هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.
محمود پاک نیت هم همینطور و......
ولی با این حال آنقدر صدا و سیما پخش کرده جذابیتش رو از بین برده
از نظر هنری هم ناگفته نماند که نویسندگی و کارگردانی و تصویربرداری چنین اثر فاخری بسیار سخت و دشوار بوده و باید به تولیدکنندگان این اثر جاودانه تبریک گفت ولی افسوس که مرحومین استاد فرج الله سلحشور و استاد رسول احدی دیگر در بین ما نیستند.
به پول الان حدود 100 میلیارد براش خرج شده اما واقعا ارزششو داشت؟
امیدوارم که اون چیزی هم که توی حواشی درباره معافیت سربازی مصطفی زمانی اومده درست نباشه...
برای بودجه چون در حال حاضر ارزش پولمون انقدر افتضاح پایین اومده بودجه 7 میلیاردی اون سال ها تبدیل میشه 100 میلیاردی که میگین وگرنه رقم بالایی نیست برای یک سریال بیگ پروداکشن و پر بازیگر
اگر قرار به به روز سازی بودجه ها هست مثلا فصل اول سریال شهرزاد 50 میلیارد تومان هزینه برداشته به پول الان
یعنی نصف کل سریال یوسف
اما این کجا و آن کجا!!!
این تدبیل ارقام ها گمراه کننده هستن
باید نتیجه کار رو بررسی کرد
این سریال موفق ترین و پربیننده ترین اثر ایرانی در عرصه بین المللی بوده
در خود ایران هم جزو پرمخاطب ترین آثار بوده
زبان ساده و قابل فهم و عامه پسند بودن
نقطه قوت این سریال هست
اتفاقا طراحی صحنه و لباس این سریال با توجه به بودجه بسیار خوب بوده و ماندگار شده و نمونه مشابه اشو نداریم
بله قبول دارم فیلم نامه می شد بی نقص تر باشه
سریال های موفق جهان همیشه از یک تیم نویسندگی قوی استفاده می کنن ولی این گروهی نوشتن ها فعلا در ایران زیاد جا نیوفتاده
اولین چیزی که باید مثلا درباره دکور مصر به نظر بیاد شکوه فراوونش هست... اما فضای این دکور برای من خیلی باسمه ای و عجیب بود...درحالی که ما دکور های قوی مثل مختار یا محمد رسول ا...رو داشتیم با وجود اون همه هزینه الان به نظر شما کسی حاضره توی همون محیط فیلم جدیدی ضبط کنه؟
شرایط شهرزاد کاملا فرق داره چون بخش زیادی از محیط دهه20 توسط خیلی از کارهای دیگه باز سازی شده و هزینه می یاد پایین...بخش زیادی از بودجه اون سریال سهم عوامل و بازیگران بوده...
بحثم اینه که با وجود این همه هزینه، سینما و تلویزیون نتونسته ثر مطلوبی درباره ائمه و پیامبران قبلی خلق کنه...شاید امام علی و و لایت عشق تا حدی بهتر باشن اما واقعا هیچ کدوم فوق العاده نیستن... و سوال پیش می یاد که آیا واقعا این همه هزینه لازم بود؟
با احترام به نظرتون این سوال پیش می یاد که "بین المللی "یعنی چی؟یعنی کشورهای همسایه مث عراق و افغانستان و سوریه و لبنان و...؟خب اینها وضعشون توی این مورد از ما بد تره...
سوال دیگه اینه که اگه یه کافر در چین یا مثلا یه کشور اروپایی این مجموعه رو ببینه به دین اسلام یا اصن دینداری علاقه مند می شه یا سوالی براش پیش می یاد؟ یا حداقل نظر منفیش نسبت به کشورهای اسلامی تغییر می کنه؟ من بعید میدونم...
و شکوه بیشتر و جلوه های هالیوودی هم طبیعتا نیازمند بودجه بیشتر هست
(شهر های باشکوه فراعنه با خانه های خاکی کوفه و عراقی قابل قیاس نیست کما اینکه بودجه مختار نامه تقریبا 3 برابر یوسف بوده)
این دکور کاملا مناسب هست برای ساخت آثار دیگه و میشه با جلوه های ویژه یا مرمت دوباره استفاده کرد
به نظرم انتظار شما خیلی بالا هست (نکنه با آثار پر خرج آمریکایی دارید مقایسه می کنید؟)
این سریال های تاریخی ما جزو بهترین آثار ما هستند
و همین که ما بتونیم یک چیزی بسازیم که تو کشور های اسلامی مخاطب پیدا کنه باید کلاه مونو بندازیم هوا
(ما هنوز نتونستیم تو کشور های اسلامی تو حوزه فیلم و سریال نفوذ معنا دار کنیم بعد اونوقت نگاه به اروپا و کشور های دیگه جهان برای جذب مخاطب خنده داره)
قطعا ما جای کار خیلی زیادی داریم برای ساختن آثار مذهبی و تاریخی
اما همه اینها نیاز به بودجه و کار گروهی داره
فعلا که همه هزینه ساخت آثار تو ایران میره تو جیب بازیگر به جای هزینه توی موارد فنی فیلم
اگر مطمئنا بودجه بیشتری برای عوامل پشت صحنه در نظر بگیرن به جای بازیگر
هم انگیزه عوامل میره بالاتر و هم نیروهای بیشتر جذب خواهند شد (فعلا که همه میخوان بازیگر بشن)
من دکور رو فقط به عنوان مثال کفتم که می تونست روش کار بیشتری بشه و به نظر من نسبت به سایر سریال های تاریخی تلویزیون خودمون ضعیفه...
بحثم اینه که می شد با این همه منابع مالی قوی، سریالی شایسته تر ساخته بشه...چه از نظر محتوایی چه از نظر فنی چه از نظر بصری
کشور های اسلامی توی همین زمینه از ما عقب تر هستن و به خاظر همینم هس که آثار ما براشون شاهکار حساب می شه...
نفوذ فرهنگی ما با فیلم و سریال های مذهبی خیلی صورت نمی گیره...همون طور که خیلی از فیلم های ما(مث مختار یا امام علی که به نظرمن حداقل از یوسف پیامبر بهترن) مطرح نشدن به سبب اختلاف های مذهبی و...یوسف پیامبر از نظر محتوایی سریال خنثایی بود و می شد توی همه کشور ها پخش کرد...اما حالا اگه یه فیلمی بسازن درباره اواخر زندگی پیامبر یا کل دوران زندگی امام علی بعد از پیامبر یا...قطعا در بیشتر کشور های اسلامی مخاطب نداره و اصلا پخش هم نمی شه...
اتفاقا تمرکز بیش از حد روی سریال های مذهبی زمینه ساز نفوذ نیست بلکه باید اندیشه دینیمون توی همه فیلم ها باشه...
همچنین موسیقی متن خوبی داشت
مخصوصا خانم ریاحی عالی بازی کردن
ولی مختار نامه هم از یوسف پیامبر ساختش سخت تر بود هم کیفیت بیشتری داشت
هیچ سریال تاریخی ایرانی حتی به گرد پای مختارنامه هم نمی رسه.
اون قسمتی که معبد آمون رو تصرف کرده بودن نگاهی به مبارزه فرمانده لشکر مصر با فرمانده سرباز های معبد بندازید که چقدر ابتداییه شمشیر زدن شون.
مختارنامه به لحاظ طراحی جنگ ها، بازی بازیگر ها و خلاقیت در فیلم نامه و کارگردانی خیلی از یوسف سر تره.
خوش ساخت ، بازیگرهای عالی ، همچنین خود داستان حضرت یوسف و مختار بسیار زیباست و جای تامل داره
خدا آقای سلحشور رو رحمت کند ...
این چه طرز حرف زدنه؟
البته بود نه ها....الانم قشنگ و جذابه برام
فک نکنم کسی رو دست فیلمای مذهبی ایشون باشه
جزو عالیترین فیلماس
ای کاش بازم پخش بشه
اگه بارها این فیلمو ببینم بازم انگار اولین باره که میبینم و برام جذابیت داره
عالی
خدا رحمت کنه آقای سلحشورو
روحش شاد
امیدوارم بازم همچنین سریالایی تولید و پخش بشه
ب اینکه در کارگردانی وبازیگری ضعف جدی دارد، اما مخاطب باز هم دوست دارد این سریال را تماشا کند...
هر قسمت داستان با اتفاقای خیلی جذاب پیگیری میشه
کاملا باهاتون موافقم