به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
مینا جعفرزاده بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1325 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار مینا جعفرزاده میتوان به بازیگری در سریال نابرده رنج، سریال شوق پرواز و سریال زیر آسمان شهر اشاره کرد.
مینا جعفرزاده نخستین بار در تلویزیون حضور یافته و سال 1369 در 44 سالگی در سریال عطر گل یاس به کارگردانی بهمن زرینپور و علی شوقیان بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال نابرده رنج، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای مینا جعفرزاده محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون اکبر زنجانپور، داوود رشیدی، اسماعیل شنگله و بهرام شاهمحمدلو را تجربه کرد.
مینا جعفرزاده در سال 1388 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در آثار مهمی بازی کرده است. او در این سال با بازی در 6 فیلم و سریال مهم سینما و تلویزیون خود را به مردم معرفی کرد. آثار مهم مینا جعفرزاده در این سال، بازیگری در فیلم چراغ قرمز به کارگردانی علی غفاری، فیلم کیفر به کارگردانی حسن فتحی، سریال نابرده رنج به کارگردانی علیرضا بذرافشان، فیلم ته تغاری به کارگردانی اسماعیل مهدی پور، فیلم اختاپوس به کارگردانی ندارد و سریال کلانتر ۳ به کارگردانی محسن شاهمحمدی محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی مینا جعفرزاده بازی در سریال نابرده رنج بوده است. مینا جعفرزاده سال 1388 در 63 سالگی در سریال نابرده رنج نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان تلویزیون مطرح کند. او در این سریال با علیرضا بذرافشان همکاری داشته است. مینا جعفرزاده توانست با بازی در سریال نابرده رنج تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر کامبیز دیرباز، سام درخشانی، سیاوش طهمورث و میلاد کیمرام بر تجارب او افزود.
مینا جعفرزاده علاوهبر سریال نابرده رنج، سال 1391 در 66 سالگی در سریال شوق پرواز نیز بازی کرده است. مینا جعفرزاده اینبار با یدالله صمدی یعنی کارگردان سریال شوق پرواز و هنرمندانی چون سید شهاب حسینی، شهرام حقیقتدوست، افسانه بایگان و الهام حمیدی همکاری داشت.
در این سالها مینا جعفرزاده با هنرمندان بسیاری تجربهی کار داشته است اما جالب است بدانید که در میان بازیگران میرطاهر مظلومی با 8 مرتبه، اکبر عبدی با 7 مرتبه، آرام جعفری با 5 مرتبه، رضا شفیعیجم با 4 مرتبه و بهمن زرینپور با 4 مرتبه بیشترین همکاری را با مینا جعفرزاده داشتهاند.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی مینا جعفرزاده آن هست که در مدت زمان بازیگری خود، هم در تلویزیون و هم در سینما بازی کرده است. مینا جعفرزاده را باید بیشتر بازیگر سینما بدانیم چرا که 52% آثار وی سینمایی و 48% آثارش تلویزیونی است. در واقع مینا جعفرزاده از مجموع 44 اثری که در کارنامه دارد، در 23 اثر در سینما با نامهای فیلم رویای سهراب، فیلم آپاچی، فیلم ترمینال غرب، فیلم خوک، فیلم جان به حراج، فیلم این زن حقش را میخواهد، فیلم اشک و سکوت، فیلم یک سطر واقعیت، فیلم چراغ قرمز، فیلم کیفر، فیلم ته تغاری، فیلم اختاپوس، فیلم اخراجیها ۲، فیلم چارچنگولی، فیلم چشمک، فیلم دلداده، فیلم یک وجب از آسمان، فیلم اخراجیها، فیلم خدا نزدیک است، فیلم روایت سه گانه (اپیزود اول، یک آرزوی کوچک)، فیلم هفت ترانه، فیلم شراره و فیلم دختری با کفشهای کتانی به ایفای نقش پرداخته و در 21 اثر در تلویزیون با نامهای سریال زندگی از نو، سریال خط ویژه عشق، سریال چرخ و فلک، سریال ابله، سریال رخنه، سریال شوق پرواز، سریال ستاره باران، سریال نابرده رنج، سریال کلانتر ۳، سریال خاطراتفردا، سریال استخوان، سریال آدمخوار، سریال پایان نمایش، سریال برای آخرین بار، سریال لبه تاریکی، سریال کیمیای مهر، سریال زیر آسمان شهر، سریال هتل پیاده رو، سریال زیر گنبد کبود، سریال آوای فاخته و سریال عطر گل یاس بازی کرده است.
در مجموع در کارنامه 72 ساله و بیوگرافی مینا جعفرزاده آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی مینا جعفرزاده و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار مینا جعفرزاده در منظوم سر بزنید. همه 44 اثر مهم مینا جعفرزاده در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار مینا جعفرزاده در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر مینا جعفرزاده در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی مینا جعفرزاده درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی مینا جعفرزاده بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال نابرده رنج محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی مینا جعفرزاده کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم رویای سهراب محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی مینا جعفرزاده نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران مینا جعفرزاده کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی مینا جعفرزاده، آثار مینا جعفرزاده، جوایز مینا جعفرزاده، همکاران مینا جعفرزاده، گالری عکس مینا جعفرزاده، قد مینا جعفرزاده، وزن مینا جعفرزاده، رنگ چشم مینا جعفرزاده، وضعیت تأهل و همسر مینا جعفرزاده، فرزندان مینا جعفرزاده، حواشی مینا جعفرزاده و کودکی مینا جعفرزاده میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
فیلمهایی چون «برج مینو» (1374)، «دختری با کفشهای کتانی» (1377)، «هفت ترانه» (1380)، «خدا نزدیک است» (1385)، «اخراجیها 1و 2» (1387 و 1385)، «کیفر» (1388)، «چراغ قرمز» (1388)، «یک سطر واقعیت» (1390) و «اشک و سکوت» (۱۳۹۰) از جمله فیلمهای سینمایی اوست.
جعفرزاده در بسیاری از مجموعههای تلویزیونی مانند «گالشهای مادربزرگ» (1367)، «آوای فاخته» (1373)، «فردا دیر است» (1377-1376)، «گلمنگلی» (1377)، «زیر آسمان شهر-سری 2» (1380)، «تفنگ سرپر» (1381)، «نابرده رنج» (1390)، «بوی باران» (1392)، «رخنه» (1392)، «نیلیتر از مهتاب» (1393-1392) و «هفتسنگ» (1393-1392)؛ و تلهفیلمهای زیادی حضور داشته است.
لهجه شیرین آذری این هنرمند، بازی او در نقش زنی مهربان را باورپذیرتر میکند.
بازیگر بسیار خوبی هستند