در جواب خانم فرهنگ ۱:به نظرم صحنه و لباس خوبی نداشت۲: تعداد قسمت های سریال کم بود۳:کیفیت خوبی نداشت۴:بیشتر سریال مالک اشتر بود تا امام علی(ع)۵:فقط تمرکز روی سیاست ها داشت۶: ومهم ترین مشکل این بود که فقط پنج سال خلافت ایشان محور اصلی سریال بود بهتر بود از کودکی و نوجوانی امام و ماجراهای مهم ایشان در سریال میگنجاندند مانند ازدواجشان،جنگ خیبر،به دنیا آمدنشان در کعبه،معراج پیامبر و ماجراهای جذاب دیگه.
سلام. بنظر من بیشتر حضرت رو به سخره گرفته بود این میرباقری ناکِس. هیچ چیزی از فضائل ایشون نشون نداد. نمیشه که با قطام و ولید و عمروعاص و معاویه بیای منقبت حضرت رو بگی!!! همین یک ستاره هم زیاده.
1 لایک
پاسخ دهید
1398/01/31
گزارش شما ارسال شد! متشکریم که در حفظ فضای فرهنگی منظوم ما را یاری میکنید
بنظر من بیشتر حضرت رو به سخره گرفته بود این میرباقری ناکِس. هیچ چیزی از فضائل ایشون نشون نداد. نمیشه که با قطام و ولید و عمروعاص و معاویه بیای منقبت حضرت رو بگی!!! همین یک ستاره هم زیاده.