شخصا موافق این سریال نیستم اما متنی رو خوندم که برای دوستان هم میگذارم :
قصه "حامد" در سریال «پدر»، داستان "حامد" عنقا در دوران دانشجویی خود نویسنده است؛ دانشجوی رشته حقوق، از خانوادهای مذهبی و دینی، حزبالهی و اهل نماز و روزه که مورد کینه بسیاری از دانشجویان دختر دانشکده حقوق قرار میگیرد و برای بدنام کردنش اقدام به برنامهریزیهای غیراخلاقی میکنند که در نهایت با واکنشهای غیرقابل پیشبینیای از حامد عنقا مواجه میشوند و حالا تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل... .
افرادی که دانسته و نادانسته و از روی بیاطلاعی دست به مطرح کردن برخی اظهارنظرهای مبتدیانه و غرضورزانه میزنند، بدانند که داستان "حامد" و فرار از گناه و پرت شدن از طبقه اول کلاس دانشگاه، داستانی واقعی بوده که با اضافه شدن دگرگونیهای لیلا و تحکیم ایمان در آن، به جذابیت قصه کمک شده است.
سریال «پدر» با اینکه هیچ ارتباطی با قصه و ماجراهای سریال «تنهایی لیلا» ندارد؛ اما با مشاهده آن میتوان گفت که "حامد" همان راهی را در پیش گرفته که "محمد" در «تنهایی لیلا» رفته است. شخصیت لیلا پای ثابت قصههای حامد عنقا است و آن چنان در بطن روایت قرار میگیرد که مخاطب به راحتی با آن همذات پنداری کرده و او را میپذیرد، حتی در داستان سوم حامد عنقا «لیلا» هم در قالبی دیگر و در امتداد همین لیلاها تصویر میشود و از زاویهای دیگری دیده میشود.