مسعود جلیلوند خسروی : به وقت شام با بازنمایی از فضای امروزی سوریه مخاطب را از پیش از ساخت، درگیر خود کرده بود. پرداخت به موضوعی منزجر کننده همچون داعش، جدا از ویژگیهای ایدئولوژیک و حتی استراتژیکش، برای مخاطب کم حافظه امروز، هم واجب است و هم جالب.
مسعود جلیلوند خسروی : نگار آذربایجانی برای به تصویر کشیدن 48ساعت از زندگی افراد مرتبط با پیوند اعضا، عمدهی تصویرهای خود را در ماشین گرفته و کمتر از لوکیشنهای مختلف استفاده کرده است. تیکههایی به هنرمندان و فرهنگ عاشق لایک و افشای اسرار خصوصیمان انداخته تا در میان انبوه خستگی و نا امیدیهای این روزها، لنگه کفشی در بیابان سینما باشد.
مسعود جلیلوند خسروی : فصل نرگس به غایت یک تله فیلم خوب و یک فیلم سینمایی متوسط است. شخصیتها در حد قاب تلویزیون پرداخته میشوند و تناسبی با پردهی نقره فام عریض سینما ندارند. نه بازی فوق العادهای، نه تدوین هنرمندانهای، نه طراحی لباس قابل توجهی و نه فیلم برداری خیره کنندهای.
مسعود جلیلوند خسروی : انسانها بدون دلیل یکدیگر را رها میکنند. در این فیلم رفتن موضوعیت پیدا میکند نه چرا رفتن. زندگی دوخواهر فیلم تنها با دلیل «دوست نداشتن» دچار چالش شده است و کارگردان تعمدا از آوردن دلیل شانه خالی میکند.
مسعود جلیلوند خسروی : قصهی شهوترانیهای مادی و جنسی است به همراه فقر و فلاکت، نا امیدیها و نامردیها و برای جذابتر شدن، کمی هم خونهای ریخته شده در برفی که همواره میبارد.
وارد منظوم شوید
ثبت نام کنید
رمز عبور را فراموش کرده ام
در منظوم ثبت نام کنید!
قبلا ثبت نام کردم، ورود به منظوم
تایید شماره موبایل
ادامه فعالیت شما در منظوم منوط به تایید شماره موبایل است
تایید شماره موبایل
00:00
ارسال دوباره کد تایید
بازیابی رمز عبور
تایید شماره موبایل
00:00
ارسال دوباره کد تایید
شماره تلفن را اشتباه وارد کردید؟ بازگشت
رمز عبور جدید
یک رمز عبور جدید برای خودتان انتخاب کنید
دعوت به منظوم
دوستان خود را دعوت کنید! به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید. لینک دعوت: