در سری دوم «دست پختهای خودمانی» یک سرآشپز محلی در کنار کارشناس آشپزی برنامه به آموزش طبخ غذاها میپردازند. همچنین این برنامه میزبان یک متخصص تغذیه و یک کارشناس فرهنگ عامه خواهد بود. معرفی فرهنگ استانها با توجه به غذا، پوشاک و موسیقی هر منطقه از جمله تغییرات ایجاد شده در این برنامه است. «دست پختهای خودمانی» با هدف ترویج سنتهای خوب ایرانی؛ غذاهای اصیل و مزههای از یاد رفته، فرصتی فراهم میکند تا در کنار آموزش آشپزی و یادآوری داشتههای فرهنگی؛ فضایی شاد برای خانوادههای ایرانی رقم بخورد.