به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
بهزاد عبدی آهنگ ساز سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1352 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار بهزاد عبدی میتوان به فعالیت در سریال عاشقانه، فیلم دهلیز و فیلم سیانور اشاره کرد.
بهزاد عبدی کار حرفهای خود را از سینما آغاز کرد و سال 1388 در 36 سالگی در فیلم آل به کارگردانی بهرام بهرامیان به عنوان آهنگ ساز فعالیت داشته است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال عاشقانه، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای بهزاد عبدی محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون مصطفی زمانی، آناهیتا نعمتی، همایون ارشادی و هنگامه حمیدزاده را تجربه کرد.
بهزاد عبدی در سال 1395 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در تولید آثار مهمی حضور داشته است. او در این سال در 5 فیلم و سریال مهم سینما و تلویزیون حضور داشت و خود را به جامعه هنرمندان معرفی کرد. آثار مهم بهزاد عبدی در این سال، فعالیت در سریال عاشقانه به کارگردانی منوچهر هادی، فعالیت در فیلم کارگر ساده نیازمندیم به عنوان آهنگ ساز ، فعالیت در فیلم قاتل اهلی به عنوان آهنگ ساز ، فعالیت در فیلم کمدی انسانی به عنوان آهنگ ساز و فعالیت در فیلم پشت دیوار سکوت به عنوان آهنگ ساز محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی بهزاد عبدی فعالیت در سریال عاشقانه بوده است. بهزاد عبدی سال 1395 در 43 سالگی در سریال عاشقانه به عنوان آهنگ ساز فعالیت داشته است که توانست با مهارتش، جای خود را میان اهالی فضای تلویزیون مطرح کند. بهزاد عبدی توانست با فعالیت در سریال عاشقانه تجربه حرفهای موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگران بزرگ و باتجربهای نظیر محمدرضا گلزار، مهناز افشار، فرزاد فرزین و پانتهآ بهرام توانست سطح کاری او را متحول کند.
بهزاد عبدی علاوهبر سریال عاشقانه، سال 1391 در 39 سالگی در فیلم دهلیز نیز فعالیت داشته است. بهزاد عبدی اینبار با بهروز شعیبی یعنی کارگردان فیلم دهلیز و هنرمندانی چون رضا عطاران، هانیه توسلی، شاهرخ فروتنیان و سعید چنگیزیان همکاری داشت.
وی تاکنون موفقیتهای بسیاری در جشنوارهها کسب کرده است. بهزاد عبدی سال 1388 در 36 سالگی برای فیلم آل به کارگردانی بهرام بهرامیان توانست در 28مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین موسیقی متن برنده شود. همچنین بهزاد عبدی سال 1389 در 37 سالگی برای فیلم فرزند صبح به کارگردانی بهروز افخمی توانست در 29مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین موسیقی متن نامزد شود. همچنین بهزاد عبدی سال 1393 در 41 سالگی برای فیلم مزار شریف به کارگردانی عبدالحسن برزیده توانست در 33مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین موسیقی متن برنده شود. همچنین بهزاد عبدی سال 1396 در 44 سالگی برای فیلم دارکوب به کارگردانی بهروز شعیبی توانست در 36مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین موسیقی متن نامزد شود.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی بهزاد عبدی آن هست که در مدت زمان فعالیت خود، هم در تلویزیون و هم در سینما حضور داشته است. بهزاد عبدی را باید بیشتر آهنگ ساز سینما بدانیم چرا که 96% آثار وی سینمایی و 4% آثارش تلویزیونی است. در واقع بهزاد عبدی از مجموع 33 اثری که در کارنامه دارد، در 32 اثر در سینما با نامهای فیلم داش آکل، فیلم هایلایت، فیلم دارکوب، فیلم کارگر ساده نیازمندیم، فیلم قاتل اهلی، فیلم کمدی انسانی، فیلم پشت دیوار سکوت، فیلم جنجال در عروسی، فیلم فهرست مقدس، فیلم ماحی، فیلم ناردون، فیلم سیانور، فیلم مزار شریف، فیلم فرار از اردو، فیلم تمشک، فیلم فردا، فیلم از تهران تا بهشت، فیلم دهلیز، فیلم عقاب صحرا، فیلم گامهای شیدایی، فیلم نیکان و بچه غول، فیلم هیچ کجا هیچ کس، فیلم آقای مدیر، فیلم بزرگ مرد کوچک، فیلم راه بهشت، فیلم شیر تو شیر، فیلم گیرنده، فیلم برف روی شیروانی داغ، فیلم چشم، فیلم خانه پدری، فیلم زبان مادری و فیلم آل فعالیت داشته و در 1 اثر در تلویزیون با نام سریال خاطرات مرد ناتمام فعالیت داشته است.
در مجموع در کارنامه 45 ساله و بیوگرافی بهزاد عبدی آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی بهزاد عبدی و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار بهزاد عبدی در منظوم سر بزنید. همه 33 اثر مهم بهزاد عبدی در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار بهزاد عبدی در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر بهزاد عبدی در آثار ارزشمندتری فعالیت کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی بهزاد عبدی درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی بهزاد عبدی بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال عاشقانه محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی بهزاد عبدی کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم عقاب صحرا محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی بهزاد عبدی نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران بهزاد عبدی کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی بهزاد عبدی، آثار بهزاد عبدی، جوایز بهزاد عبدی، همکاران بهزاد عبدی، گالری عکس بهزاد عبدی، قد بهزاد عبدی، وزن بهزاد عبدی، رنگ چشم بهزاد عبدی، وضعیت تأهل و همسر بهزاد عبدی، فرزندان بهزاد عبدی، حواشی بهزاد عبدی و کودکی بهزاد عبدی میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
بهزاد عبدی از آهنگ سازها و هنرمندان جویای نام کشور عزیز ما ایران است و آیندهی درخشانی در عرصه سینما و تلویزیون دارد. ناگفته نماند که بهزاد عبدی به عرصه تئاتر و هنرهای نمایشی نیز بیتفاوت نیست و به این بخش علاقمند هست. فیلم داش آکل و سال 1396 پایان فعالیتهای بهزاد عبدی نیست، کارشناسان معتقد هستند شاخصهای هنری و فنی بهزاد عبدی پختهتر میشود و بهزودی او را با فعالیتهای درخشانتری در عرصه سینما و تلویزیون خواهیم دید.
وی مقدمات اولیهی موسیقی را نزد فرهاد فخرالدینی آموخته است.
عبدی در سال (1382) برای ادامهی تحصیل از ایران به اکراین سفر کرد.
آثار وی با ارکسترهایی همچون ارکستر فیلارمونیک کی اف، ارکستر رادیو کمپانی اوکراین و ارکستر ناسیونال اوکراین ضبط شدهاست.
بهزاد عبدی آثاری نظیر؛ سوئیت سمفونی «آیندهی روشن»، چهار رستیاتیو برای ویلن، فلوت، سنتور، وینسل و ارکستر، پوئم سمفونی «وقتی خداوند تو را میخواند»، اپرای «عاشورا»، اپرای «مولوی»، اپرای «حافظ»، قطعهی «مرد و میدان» (سرود رسمی فدراسیون فوتبال در جام جهانی) (2006)، آلبوم «ملاصدرا» و قطعهی «پهلوان»، را در کارنامه دارد.
بهزاد عبدی در زمینهی موسیقی کودکان نیز قطعاتی نظیر؛ «سرزمین سبز»، «درخت و رود»، «گل»، «مهربانی آب»، «پیام بهار»، «اکنون»، «خورشید»، را ساختهاست.
وی آهنگسازی سریالهایی نظیر؛ «از یاد رفته» (۱۳۸۹) و «تعبیر وارونهی یک رؤیا» (1394) و انیمیشنهایی نظیر؛ «داستان سامرا» (۱۳۹۰)، را برعهده داشتهاست.
وی همچنین بهعنوان آهنگساز در فیلمهایی نظیر؛ «برف روی شیروانی داغ» (۱۳۸۹)، «فرزند صبح» (۱۳۸۹)، «چشم» (۱۳۸۹)، «خانهی پدری» (۱۳۸۹)، «خاک و آتش» (۱۳۸۹)،«برف روی شیروانی داغ» (۱۳۸۹)، «زبان مادری» (۱۳۹۰)، «آمین خواهیم گفت» (۱۳۹۰)، «راه بهشت» (۱۳۹۰)، «گیرنده» (۱۳۹۰)،«آقای مدیر» (۱۳۹۰)، «شیر تو شیر» (۱۳۹۰)، «گامهای شیدایی» (۱۳۹۱)، «نیکان و بچه غول» (۱۳۹۱)، «هیچ کجا هیچ کس» (۱۳۹۱)، بزرگ مرد کوچک» (۱۳۹۰)، «برای سونیا» (۱۳۹۱)، «صفحهی ۱۱۳) (۱۳۹۱)، «غریبه» (۱۳۹۱)، «خاطرات مرد ناتمام» (۱۳۹۱)، «دهلیز» (۱۳۹۱)،«عقاب صحرا» (۱۳۹۱)، «قصهی عشق پدرم» (۱۳۹۱)، «سگ های پوشالی» (۱۳۹۲)، «فردا» (۱۳۹۲)، «خاکستر و برف» (۱۳۹۱) و «فهرست مقدس» (۱۳۹۴)، حضور داشتهاست.
بهزاد عبدی در تئاترهایی نظیر؛ «سیندرلا» جلال تهرانی (1392)، به ایفای نقش پرداختهاست.
بهزاد عبدی، جایزهی بهترین موسیقی مسابقهی ورزش و آواز برای قطعهی «پهلوان» از آکادمی ملی المپیک (1387)، سیمرغ بلورین جشنوارهی فیلم فجر برای موسیقی فیلم «آل» (1388)، نامزدی دریافت جایزهی بهترین موسیقی جشنوارهی فیلم فجر برای فیلم «فرزند صبح» (۱۳۸۹)، تندیس سرو طلایی بهترین موسیقی پویانمایی برای «افسانهی ماردوش» در جشنوارهی تلویزیونی جام جم (1390) و سیمرغ بلورین جشنوارهی فجر برای فیلم «مزار شریف» (۱۳۹۳)، را در کارنامه دارد.