به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
پدیده شمسالعماره
نزدیک به یک دهه میشود که امیرحسین رستمی در زمره کمدینهای محبوب سینما و تلویزیون قرار گرفته است. هرچند که او حضور موفقی هم در آثار ملودرام و جدی داشته است. رستمی بازی تحسینبرانگیزی در مجموعه «شهرزاد» داشت و برای آن فیلم برای جایزه بازیگری هم شد. او پس از چند سال حضور در عرصه بازیگری بالاخره در سال 88 با شکور «شمسالعماره» به شهرت رسید. البته شانس هم با او همراه نبود و برخی از کارهای اولیهاش دچار دیوار توقیف و ممیزی و ... شد. رستمی یک نمک ذاتی و استایل خاصی دارد که بازیاش را متفاوت و دور از کلیشه جلوه میدهد.
آغاز فعالیت هنری
امیرحسین رستمی متولد 12 بهمن 1354 در تهران است. او الفبای بازیگری را از سال 72 در کلاسهای امین تارخ و بعد از آن با دورههای مرحوم حمید سمندریان آموخت. نخستین نقشآفرینیاش در مجموعهای به نام «هزاران ستاره» ساخته رامبد جوان بود که در ایران پخش نشد و در شبکه جام جم به نمایش گذاشته شد. در سینما هم برای اولین در فیلم «فقط چشمهایت را ببند» علیرضا امینی نقش آفرینی کرد. بد روزگار آن فیلم هم در ایران پروانه نمایش نگرفت و به جشنوارههای خارجی رفت. رستمی در آن فیلم بهعنوان دستیار کارگردان هم حضور داشت. باورنکردنی است اگر بگوییم نقشهایش در دو فیلم سینمایی بعدی یعنی «رئیس» و «خاک آشنا» هم با سانسور زیادی همراه شد او آنطور که باید دیده نشد. امیرحسین رستمی در سال 1386 حضور کوتاهی در «مرد دو هزار چهره» داشت بالاخره در «شمسالعماره» طلسم بدبیاریهایش شکست.
شهرت
اغراق نیست اگر بگویم امیرحسین رستمی در نقش شکور مجموعه «شمسالعماره» بیش از ستارگان کهنهکارش دیده شد و خیلی زود به محبوبیت قابلتوجهی دستیافت. تکیهکلامها و بازیهای رفتاریاش مورد تقلید جوانان قرار میگرفت. 88 سال خوبی برای رستمی بود. او در همان سال یکبار دیگر با مجموعه پربیننده «وضعیت سفید» به خانهها آمد. پس از آنهم تبدیل به بازیگر ثابت سعید سهیلی زاده شد و در سه اثر بعدی او یعنی «سه پنج دو»، «آخرین بازی» و «دختران حوا» به ایفای نقش پرداخت. اما با «دودکش» او شروعی دوباره داشت. امیرحسین رستمی زوج بانمک و دوستداشتنی هومن برقنورد در مجموعه دو فصلی «دودکش» بود و بار دیگر تواناییاش در طراحیهای کاراکترهای جذاب را به رخ کشید. حضور او در سری و 1 و 2 مجموعه «لیسانسه» ساخته سروش صحت هم با استقبال خوبی همراه شد.
سینما و تئاتر
امیرحسین رستمی میگوید هرچند سال یکبار بازی در تئاتر حالش را خوب میکند و ورزیده و سرحال میشود. او در سالهای اخیر با تئاترهای پرتماشاگری ازجمله «گرون هلم»، «شوآیک»، «کلمه سکوت کلمه»، «کمی بالاتر» و ... به روی صحنه رفته است. بهطورکلی میتوان گفت امیرحسین رستمی کارش را با سینما و تئاتر آغاز کرده ولی شهرتش را مدیون تلویزیون است. ازجمله مهمترین نقشآفرینیهای رستمی در سینما هم میتوان به فیلمهای «زنان ونوسی، مردان مریخی»، «بوسیدن روی ماه»، «نهنگ عنبر»، «قاتل اهلی» و ... اشاره کرد.
آرتیست خانوادهدوست
امیرحسین رستمی در سال 1378 یعنی هنگامی که 24 سال داشت، با پوراندخت الستی ازدواج کرد. او میگوید ترس زیادی از تنهایی داشته و فکر ازدواج را از 17-18 سالگی در سرش میپرورانده است. او توسط یکی از دوستان مشترک دانشگاهی با همسرش آشنا شد. حاصل این ازدواج پسری به نام ارشیا میباشد که جان پدر به جانش بند است. رستمی وقتهایی که سرکار نیست را تماماً در خدمت آقازاده است. او میگوید: «خیلیها فکر میکنند من دائم سر کار هستم ولی واقعاً اینطور نیست. من خیلی کم پیش میآید، همزمان روی دو فیلم کار کنم... تمام تلاشم را میکنم که به زندگیام هم برسم. طبق برنامه ورزشم را میکنم، مسافرت با خانواده را دارم، رستوران رفتن و گردش و ... هم همینطور. اصلاً من کار میکنم که بتوانم از زندگی و در کنار خانواده بودن لذت ببرم. تمامی چیزی که من را آرام میکند، آن لحظات بعد از کار است که در کنار خانوادهام...»
فعالیتهای دیگر
آقای بازیگر درزمینهٔ تجارت و بازرگانی هم سررشته دارد و گویا بیزینسمن موفقی است. او در یکی از مصاحبههایش اعلام کرد که جوانترین عضو اتاق بازرگانی ایران در دبی میباشد.
علاقه و توجهاش به مد و خوشپوشی هم مثالزدنی است. امیرحسین به ظاهرش خیلی اهمیت میدهد و به قول خودش، عینک و ساعت جزو مریضیهایش است. همین علاقه باعث شده تا به زمره بازیگران فعال درزمینهٔ پوشاک بپیوندد. امیرحسین رستمی مدتی است بهعنوان سفیر و مشاور مارکتینگ با یکی از برندهای معتبر پوشاک آلمانی همکاری میکند.
علایق و سلایق
فرهاد آییش، سامان مقدم، همایون ارشادی، مصطفی زمانی، حسین سهیلی زاده، علی قربان زاده و حسن فتحی از صمیمیترین دوستان سینمایی امیرحسین رستمی هستند.
ورزش جز لاینفکی از زندگی امیرحسین رستمی است. او تنیس، شنا و تکواندو را از کودکی دنبال کرده است. او میگوید برای اینکه در کودکی بچه مظلومی بوده و زیاد کتک میخورده، پدر مادرش ورزش رزمی را برای او تجویز کردند. اما فن پروپاقرص ورزش تنیس است و علاوه بر تمرین، مسابقات ملی و بینالمللی این رشته را دنبال میکند. تمرین شنا و تنیس جز برنامههای مهم هفتگی او و پسرش ارشیا است.
عاشق گرما و رنگهای گرم و گل و طبیعت است. برای همین میانهی خیلی خوبی با پاییز و زمستان ندارد و فصلهای توتفرنگی و زردآلو (بهار) و هندوانه و طالبی (تابستان) را ترجیح میدهد. درزمینهٔ لباس هم تابستانیهایش را بیشتر دوست دارد.
در حاشیه
امیرحسین رستمی در یکی از مصاحبههایش انتقاد شدیدی به برنامهریزی و سیاستگذاریهای مسئولین سینما و تلویزیون داشت. او گفت: «برنامهریزیها به سمتی است که گروه (تولید) باید له شوند که کار برسد. شبیه جشنواره فجرمان. در طول سال هیچ کاری نیست، بعد یک ماراتن شروع میشود... درحالیکه میدانیم جشنواره 12 تا 22 بهمن است، ولی میگذاریم کار را دیماه کلید میزنیم و میخواهیم به جشنواره هم برسیم. در مور کارهای مناسبتی تلویزیونی هم همینطور. همه چیزمان همینطور است.»
رستمی به پخش سریال طنز «لیسانسهها» در شب وقوع حادثه تلخ کشتی سانچی هم واکنش نشان داد. او با انتشار عکسی در صفحه اینستاگرام خود اینگونه نوشت: «یعنی واقعاً تو این شرایط از دست رفتن ملوانهای بیگناهمون تو اون جغرافیای لعنتی، نمیشد به احترام خانوادههاشون سریال طنز لیسانسهها امشب پخش نشه؟؟؟ ملوانهامون در راه اعتلای وطنشون شهید شدن و نباید بین شهدا فرق گذاشت.»
مخصوصا ساخت ایران
از جمله فیلم هایی که بازی کردن لیسانسه هارو خیلی دوست داشتم