به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
مهری مهرنیا بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1306 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار مهری مهرنیا میتوان به بازیگری در فیلم کلاهقرمزی و پسرخاله، سریال زیر آسمان شهر و سریال گل پامچال اشاره کرد.
مهری مهرنیا نخستین بار در سینما حضور یافته و سال 1342 در 36 سالگی در فیلم مسافری از بهشت به کارگردانی نصرتالله وحدت بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند فیلم کلاهقرمزی و پسرخاله، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای مهری مهرنیا محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون نصرتالله وحدت، آزیتا لاچینی، آپیک یوسفیان و حمیده خیرآبادی را تجربه کرد.
مهری مهرنیا در سال 1373 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در آثار مهمی بازی کرده است. او در این سال با بازی در 5 فیلم و سریال مهم سینما و تلویزیون خود را به مردم معرفی کرد. آثار مهم مهری مهرنیا در این سال، بازیگری در فیلم روسری آبی به کارگردانی رخشان بنیاعتماد، فیلم کلاهقرمزی و پسرخاله به کارگردانی ایرج طهماسب، فیلم من زمین را دوست دارم به کارگردانی ابوالحسن داوودی، سریال اشتباه در اشتباه به کارگردانی جواد انصافی و سریال عاطفه به کارگردانی حسن فتحی و محمود رضایی محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی مهری مهرنیا بازی در فیلم کلاهقرمزی و پسرخاله بوده است. مهری مهرنیا سال 1373 در 67 سالگی در فیلم کلاهقرمزی و پسرخاله نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان سینما مطرح کند. او در این فیلم با ایرج طهماسب همکاری داشته است. مهری مهرنیا توانست با بازی در فیلم کلاهقرمزی و پسرخاله تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر فاطمه معتمدآریا، حمید جبلی، ایرج طهماسب و حمیده خیرآبادی بر تجارب او افزود.
مهری مهرنیا علاوهبر فیلم کلاهقرمزی و پسرخاله، سال 1380 در 74 سالگی در سریال زیر آسمان شهر نیز بازی کرده است. مهری مهرنیا اینبار با مهران غفوریان یعنی کارگردان سریال زیر آسمان شهر و هنرمندانی چون حمید لولایی، مهران غفوریان، کامران ملکمطیعی و ملکه رنجبر همکاری داشت.
مهری مهرنیا سال 1364 در 58 سالگی برای فیلم تنوره دیو به کارگردانی کیانوش عیاری توانست در 4مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش دوم زن برنده شود.
در این سالها مهری مهرنیا با هنرمندان بسیاری تجربهی کار داشته است اما جالب است بدانید که در میان بازیگران مهری ودادیان با 10 مرتبه، محمد ورشوچی با 8 مرتبه، منوچهر حامدی با 7 مرتبه، فرخلقا هوشمند با 7 مرتبه و سروش خلیلی با 6 مرتبه بیشترین همکاری را با مهری مهرنیا داشتهاند.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی مهری مهرنیا آن هست که در مدت زمان بازیگری خود، هم در تلویزیون و هم در سینما بازی کرده است. مهری مهرنیا را باید بیشتر بازیگر سینما بدانیم چرا که 61% آثار وی سینمایی و 39% آثارش تلویزیونی است. در واقع مهری مهرنیا از مجموع 78 اثری که در کارنامه دارد، در 48 اثر در سینما با نامهای فیلم تله روباه، فیلم ازدواج به سبک ایرانی، فیلم آن سوی آئینه، فیلم سرحد، فیلم تنگنا، فیلم سکوت کوهستان، فیلم روسری آبی، فیلم کلاهقرمزی و پسرخاله، فیلم من زمین را دوست دارم، فیلم دمرل، فیلم چهارشنبهی عزیز، فیلم دیدار در استانبول، فیلم راه و بیراه، فیلم مسافران درهی انار، فیلم نقش عشق، فیلم زمان از دست رفته، فیلم گل سرخ، فیلم چوپانان کویر، فیلم روز باشکوه، فیلم گل، فیلم جهیزیه برای رباب، فیلم خارج از محدوده، فیلم شکوه زندگی، فیلم مسافران مهتاب، فیلم دزد و نویسنده، فیلم هشت و نیم شب، فیلم حریم مهرورزی، فیلم مشت، فیلم زیر باران، فیلم تنوره دیو، فیلم اتوبوس، فیلم هیولای درون، فیلم مادر، فیلم شازده احتجاب، فیلم آرامش در حضور دیگران، فیلم علی کنکوری، فیلم رضا هفت خط، فیلم مرد اجارهای، فیلم ساعت فاجعه، فیلم بهرام شیردل، فیلم پروفسور نخاله، فیلم چهارتا شیطون، فیلم شانس بزرگ، فیلم خشت و آئینه، فیلم ترانه های روستایی، فیلم عروس فرنگی، فیلم دختر ولگرد و فیلم مسافری از بهشت به ایفای نقش پرداخته و در 30 اثر در تلویزیون با نامهای سریال زیر آسمان شهر، سریال ماجراهای خانه شماره ۱۳، سریال مدرسه مادربزرگها، سریال وکلای جوان، سریال بیبییون، سریال زائر غریب، سریال علیآقا ۱۲۱، سریال اشتباه در اشتباه، سریال عاطفه، سریال سنگ و شیشه، سریال دردسر، سریال گل پامچال، سریال مسافران دره انار، سریال رعنا، سریال عطر گل یاس، سریال ایستادن در باد، سریال راز، سریال بلیطهای لعنتی، سریال گل (1)، سریال عزیز گلاب خانم، سریال گلاب خانم، سریال زیر باران، سریال مادر (1)، سریال گوش بزرگ دیوار، سریال نیت، سریال هشت ونیم، سریال عشق پیری، سریال طلاق، سریال آتش بدون دود و سریال سمک عیار بازی کرده است.
در مجموع در کارنامه 82 ساله و بیوگرافی مهری مهرنیا آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی مهری مهرنیا و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار مهری مهرنیا در منظوم سر بزنید. همه 78 اثر مهم مهری مهرنیا در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار مهری مهرنیا در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر مهری مهرنیا در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی مهری مهرنیا درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی مهری مهرنیا بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، فیلم کلاهقرمزی و پسرخاله محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی مهری مهرنیا کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم سرحد محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی مهری مهرنیا نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران مهری مهرنیا کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی مهری مهرنیا، آثار مهری مهرنیا، جوایز مهری مهرنیا، همکاران مهری مهرنیا، گالری عکس مهری مهرنیا، قد مهری مهرنیا، وزن مهری مهرنیا، رنگ چشم مهری مهرنیا، وضعیت تأهل و همسر مهری مهرنیا، فرزندان مهری مهرنیا، حواشی مهری مهرنیا و کودکی مهری مهرنیا میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
مهری مهرنیا بازیگر و هنرمند کشورمان سرانجام با کولهباری از تجربه، در سال 1387 و در سن 82 سالگی پس از بازیگری در 78 اثر سینمایی و تلویزیونی چشم از جهان بست.
وی در حدود نیم قرن فعالیت هنریاش در بیش از ۴۰ فیلم سینمایی به نقشآفرینی پرداختهاست.
مهری مهرنیا در فیلمهایی نظیر؛ «خشت و آینه» (۱۳۴۴)، «آرامش در حضور دیگران» (۱۳۵۱)، «شازدهاحتجاب» (۱۳۵۳)، «هیولای درون» (۱۳۶۲)، «تنوره دیو» (۱۳۶۴)، «اتوبوس» (۱۳۶۴)، «جهیزیهای برای رباب» (۱۳۶۶) و «روسریآبی» (۱۳۷۳)، به نقشآفرینی پرداختهاست.
آخرین کار سینمایی مهری مهرنیا ایفای نقشی کوتاه در فیلم «همیشه پای یک زن در میان است»، ساختهی کمال تبریزیبود.
مهری مهرنیا، سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش دوم زن برای بازی در فیلم «تنوره دیو» از چهارمین دورهی جشنوارهی فیلم
فجر را در کارنامهدارد.
وی صبح چهارشنبه ۳۰ بهمن (۱۳۸۷) در سن ۸۲ سالگی در "بیمارستان باهر تهران" بر اثر کهولت سن، دیده از جهان فروبست.