به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
اسماعیل خلج بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1315 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار اسماعیل خلج میتوان به بازیگری در سریال یک تکه نان، سریال شهریار و سریال پنجمین خورشید اشاره کرد.
اسماعیل خلج نخستین بار در سینما حضور یافته و سال 1355 در 40 سالگی در فیلم پسر ایران از مادرش بیخبر است به کارگردانی فریدون رهنما بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال یک تکه نان، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای اسماعیل خلج محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون صادق مقدسی، آهو خردمند، شهناز صاحی و سهیل سوزنی را تجربه کرد.
اسماعیل خلج در سال 1383 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در آثار مهمی بازی کرده است. او در این سال با بازی در 2 فیلم و سریال مهم سینما و تلویزیون خود را به مردم معرفی کرد. آثار مهم اسماعیل خلج در این سال، بازیگری در سریال یک تکه نان به کارگردانی کمال تبریزی و فیلم یک تکه نان به کارگردانی کمال تبریزی محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی اسماعیل خلج بازی در سریال یک تکه نان بوده است. اسماعیل خلج سال 1383 در 68 سالگی در سریال یک تکه نان نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان تلویزیون مطرح کند. او در این سریال با کمال تبریزی همکاری داشته است. اسماعیل خلج توانست با بازی در سریال یک تکه نان تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر احمد آقالو، مریم بوبانی، پیام دهکردی و هومن سیدی بر تجارب او افزود.
اسماعیل خلج علاوهبر سریال یک تکه نان، سال 1385 در 70 سالگی در سریال شهریار نیز بازی کرده است. اسماعیل خلج اینبار با کمال تبریزی یعنی کارگردان سریال شهریار و هنرمندانی چون سیروس گرجستانی، اردشیر رستمی، پیام دهکردی و احمد آقالو همکاری داشت.
با اینکه اسماعیل خلج را بیشتر بعنوان بازیگر میشناسیم، اما در حرفههای دیگر نیز فعال بوده است. اسماعیل خلج علاوهبر بازیگر بهعنوان نویسنده و کارگردان نیز در سینما و تلویزیون فعالیت داشته است. مهمترین آثار اسماعیل خلج در حرفهی نویسنده، فیلم جستجوگر و فیلم وسوسه است. مهمترین اثر اسماعیل خلج در حرفهی کارگردان، سریال سایه همسایه است.
اسماعیل خلج سال 1383 در 68 سالگی برای فیلم یک تکه نان به کارگردانی کمال تبریزی توانست در 23مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش دوم مرد نامزد شود.
در این سالها اسماعیل خلج با هنرمندان بسیاری تجربهی کار داشته است اما جالب است بدانید که در میان بازیگران صبا کمالی با 3 مرتبه، هومن سیدی با 3 مرتبه، امین تارخ با 3 مرتبه، علی نصیریان با 3 مرتبه و احمد آقالو با 3 مرتبه بیشترین همکاری را با اسماعیل خلج داشتهاند.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی اسماعیل خلج آن هست که در مدت زمان بازیگری خود، هم در تلویزیون و هم در سینما بازی کرده است. اسماعیل خلج را باید هم بازیگر سینما و هم بازیگر تلویزیون بدانیم چرا که 50% آثار وی سینمایی و 50% آثارش تلویزیونی است. در واقع اسماعیل خلج از مجموع 30 اثری که در کارنامه دارد، در 15 اثر در سینما با نامهای فیلم چهره های ایرانی، فیلم امپراطور جهنم، فیلم رسوایی 2، فیلم ایران برگر، فیلم رسوایی، فیلم پذیرایی ساده، فیلم سیب و سلما، فیلم بیداری رویاها، فیلم عروسک، فیلم همیشه پای یک زن در میان است، فیلم پابرهنه در بهشت، فیلم یک تکه نان، فیلم بلندیهای صفر، فیلم جستجوگر و فیلم پسر ایران از مادرش بیخبر است به ایفای نقش پرداخته و در 15 اثر در تلویزیون با نامهای سریال راه و بیراه، سریال بهترین نقش زندگی، سریال مهر طوبی، سریال جلالالدین، سریال یلدا، سریال از کوچههای باران، سریال پنجمین خورشید، سریال ماهی کوچولوها دعا میخوانند، سریال اغما، سریال شهریار، سریال نسیمشمال، بادجنوب، سریال یک تکه نان، سریال عیاران، سریال آخرین سند و سریال سایه همسایه بازی کرده است.
در مجموع در کارنامه 82 ساله و بیوگرافی اسماعیل خلج آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی اسماعیل خلج و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار اسماعیل خلج در منظوم سر بزنید. همه 30 اثر مهم اسماعیل خلج در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار اسماعیل خلج در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر اسماعیل خلج در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی اسماعیل خلج درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی اسماعیل خلج بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال یک تکه نان محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی اسماعیل خلج کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم چهره های ایرانی محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی اسماعیل خلج نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران اسماعیل خلج کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی اسماعیل خلج، آثار اسماعیل خلج، جوایز اسماعیل خلج، همکاران اسماعیل خلج، گالری عکس اسماعیل خلج، قد اسماعیل خلج، وزن اسماعیل خلج، رنگ چشم اسماعیل خلج، وضعیت تأهل و همسر اسماعیل خلج، فرزندان اسماعیل خلج، حواشی اسماعیل خلج و کودکی اسماعیل خلج میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
اجرای نمایشهای زنده در تلویزیون از سال (1337) از جمله کارهای وی در همان سالها به حساب میآید.
نخستین نمایشنامهی خلج که با نام «پاتوق» در سال (1348) نوشته شد، نشان از تسلط او بر زبان گفتاری و رفتاری مردمان تهشهر و شناخت او از جغرافیای نوشتاریاش دارد.
اسماعیل خلج کارمندی بانک اصناف و سپس وزارت فرهنگ و هنر (1344-1338)، عضویت در کارگاه نمایش و تشکیل گروه تئاتر "کوچه"، را در کارنامه دارد.
برخی از آثار وی نظیر؛ نمایشنامههای «حالت چطوره مش رحیم؟»، «گلدونه خانم»، «جمعه کشی»، «قمر در عقرب» و«شبات» در جشن هنر شیراز، فستیوالهای تئاتر نانسی و تئاتر ورشو روی صحنه رفتند.
اسماعیل خلج نویسندگی نمایشنامه، نمایشهایی نظیر؛ «حالت چطوره مش رحیم؟» (۱۳۵۰)، «باجه» (۱۳۵۰)، «عبید زاکانی» (۱۳۵۶)، «شبات» (۱۳۵۶) و بابلیها (۱۳۸۰)، را برعهده داشتهاست.
اسماعیل خلج نویسندگی نمایشنامه، کارگردانی و بازی در نمایشهایی نظیر؛ «پاتوق» (1350)، «پاانداز» (1350)، «گلدونه خانم» (1350)، «جمعه کشی» (1352)، «قمر در عقرب» (1353)، «هفت نمایش کوتاه»، «از نو شکفتن و مرگ»، «بازرگان و پسران» و «مرد حریص»، را برعهده داشتهاست.
وی همچنین نویسندگی فیلمنامه، کارگردانی و بازی در سریالهایی نظیر؛ «این شب بینهایت»، را در کارنامه دارد.
خلج در نمایشهایی نظیر؛ «تیارت فرنگی» سیروس ابراهیمزاده، «مکبث 5»، «چشمه»، «ویس و رامین» و «پژوهنی» آربی آوانسیان، به ایفای نقش پرداختهاست.
اسماعیل خلج در مجموعههای تلویزیونی نظیر؛ «جلالالدین» (۱۳۹۳)، «إغما»، «عیاران»، «ملاصدرا»، «مردهی متحرک»، «مختارنامه» و «شهریار»، بازی کردهاست.
وی همچنین در فیلمهایی نظیر؛ «رسوایی 2» (۱۳۹۴)، «رسوایی» (۱۳۹۱)، «پذیرایی ساده» (۱۳۹۰)، «سیب و سلما» (۱۳۸۹)، «بیداری رویاها» (۱۳۸۸)، «عروسک» (۱۳۸۸)، «همیشه پای یک زن در میان است» (۱۳۸۶)، «پابرهنه در بهشت» (۱۳۸۴)، «یک تکه نان» (۱۳۸۳)، «بلندیهای صفر» (۱۳۷۲)، «جستجوگر» (۱۳۶۸) و «پسر ایران از مادرش بیاطلاع است» (۱۳۵۵)، به نقشآفرینی پردختهاست.
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺