به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
عبدالرضا فیاضی بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1332 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار عبدالرضا فیاضی میتوان به بازیگری در سریال روزگار قریب، سریال بچههای نسبتاً بد و سریال قصههای تابهتا اشاره کرد.
عبدالرضا فیاضی نخستین بار در سینما حضور یافته و سال 1357 در 25 سالگی در فیلم چریکه تارا به کارگردانی بهرام بیضایی بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال روزگار قریب، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای عبدالرضا فیاضی محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون سوسن تسلیمی، منوچهر فرید، رضا بابک و سیامک اطلسی را تجربه کرد.
عبدالرضا فیاضی در سال 1386 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در آثار مهمی بازی کرده است. او در این سال با بازی در 2 فیلم و سریال مهم سینما و تلویزیون خود را به مردم معرفی کرد. آثار مهم عبدالرضا فیاضی در این سال، بازیگری در فیلم سبز کوچک به کارگردانی غلامرضا رمضانی و سریال روزگار قریب به کارگردانی کیانوش عیاری محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی عبدالرضا فیاضی بازی در سریال روزگار قریب بوده است. عبدالرضا فیاضی سال 1386 در 54 سالگی در سریال روزگار قریب نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان تلویزیون مطرح کند. او در این سریال با کیانوش عیاری همکاری داشته است. عبدالرضا فیاضی توانست با بازی در سریال روزگار قریب تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر مهدی هاشمی، شهاب کسرائی، ناصر هاشمی و کاوه آهنگر بر تجارب او افزود.
عبدالرضا فیاضی علاوهبر سریال روزگار قریب، سال 1392 در 60 سالگی در سریال بچههای نسبتاً بد نیز بازی کرده است. عبدالرضا فیاضی اینبار با سیروس مقدم یعنی کارگردان سریال بچههای نسبتاً بد و هنرمندانی چون پوریا ایرایی، اکبر عبدی، حمید گودرزی و سید علی طباطبایی همکاری داشت.
با اینکه عبدالرضا فیاضی را بیشتر بعنوان بازیگر میشناسیم، اما در حرفههای دیگر نیز فعال بوده است. عبدالرضا فیاضی علاوهبر بازیگر بهعنوان نویسنده نیز در سینما و تلویزیون فعالیت داشته است. مهمترین اثر عبدالرضا فیاضی در حرفهی نویسنده، سریال نمایشهای طنز است.
در این سالها عبدالرضا فیاضی با هنرمندان بسیاری تجربهی کار داشته است اما جالب است بدانید که در میان بازیگران فخرالدین صدیقشریف با 11 مرتبه، رضا بنفشهخواه با 9 مرتبه، امیرحسین صدیق با 7 مرتبه، حبیب دهقاننسب با 7 مرتبه و غلامحسین لطفی با 6 مرتبه بیشترین همکاری را با عبدالرضا فیاضی داشتهاند.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی عبدالرضا فیاضی آن هست که در مدت زمان بازیگری خود، هم در تلویزیون و هم در سینما بازی کرده است. عبدالرضا فیاضی را باید بیشتر بازیگر تلویزیون بدانیم چرا که 60% آثار وی تلویزیونی و 40% آثارش سینمایی است. در واقع عبدالرضا فیاضی از مجموع 52 اثری که در کارنامه دارد، در 31 اثر در تلویزیون با نامهای سریال ستارخان، سریال ایراندخت، سریال معمای شاه، سریال بچههای نسبتاً بد، سریال تبریز در مه، سریال آواز در باران، سریال روزگار قریب، سریال عباسقلیخان دوم، سریال رانتخوار کوچک، سریال خانواده تمدن 2، سریال کژدم 33، سریال دانی و من، سریال دنیای شیرین، سریال سیاه، سفید، خاکستری، سریال گالری ۹، سریال دومین انفجار، سریال نوعی دیگر، سریال خودرو تهران 11، سریال پهلوانان نمیمیرند، سریال عاطفه، سریال قصههای تابهتا، سریال هدف گم شده، سریال مهر و ماه، سریال حکایتنامه (لطائف المتون)، سریال راویان اخبار، سریال یکی از این روزها، سریال سایه های بلند، سریال امیر کبیر، سریال پیر وفا، سریال شاهشکار و سریال اولین بار که در انقلاب شرکت کردم نامهای و در 21 اثر در سینما با نامهای فیلم کار کثیف، فیلم آشوب، فیلم یوسف هور، فیلم خنده در باران، فیلم از یاد رفته، فیلم پرنده باز، فیلم همبازی، فیلم سبز کوچک، فیلم گزارش مریم، فیلم در به درها، فیلم آسمان پرستاره، فیلم بودن یا نبودن، فیلم ارابهی مرگ، فیلم روز واقعه، فیلم روسری آبی، فیلم مرد پنجم، فیلم عبور از تله، فیلم مجسمه، فیلم گزل، فیلم کارآگاه 2 و فیلم چریکه تارا بازی کرده است.
در مجموع در کارنامه 65 ساله و بیوگرافی عبدالرضا فیاضی آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی عبدالرضا فیاضی و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار عبدالرضا فیاضی در منظوم سر بزنید. همه 52 اثر مهم عبدالرضا فیاضی در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار عبدالرضا فیاضی در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر عبدالرضا فیاضی در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی عبدالرضا فیاضی درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی عبدالرضا فیاضی بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال روزگار قریب محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی عبدالرضا فیاضی کمترین امتیاز را گرفته است، سریال آواز در باران محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی عبدالرضا فیاضی نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران عبدالرضا فیاضی کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی عبدالرضا فیاضی، آثار عبدالرضا فیاضی، جوایز عبدالرضا فیاضی، همکاران عبدالرضا فیاضی، گالری عکس عبدالرضا فیاضی، قد عبدالرضا فیاضی، وزن عبدالرضا فیاضی، رنگ چشم عبدالرضا فیاضی، وضعیت تأهل و همسر عبدالرضا فیاضی، فرزندان عبدالرضا فیاضی، حواشی عبدالرضا فیاضی و کودکی عبدالرضا فیاضی میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
رضا فیاضی تألیفات آثاری نظیر؛ «ت مثل تئاتر»، «بانوی نیلوفر»، «بازیگر» و «قصههای آسیهآباد»، برعهده داشتهاست.
رضا فیاضی کارگردانی مجموعههایی نظیر؛ «قصههای کوچهی ما» (1366)، «بازنشستگی» (1371)، «یک تابلو، یک حماسه» (1375-1373)، «از تو به یک اشاره» (1381)، «پسرخالهها» (1381) و «پشت صحنه»، را برعهده داشتهاست.
رضا فیاضی در مجموعههایی نظیر؛ «قصههای تابهتا» (1374-1373)، «پهلوانان نمیمیرند» (1376-1374)، «گالری ۹» (1376)، «ورثهی آقای نیکبخت» (1378)، «نوروزیها» (1379)، «دیوانه در شهر» (1381)، «باغچهی مینو» (1382)، «روزگار قریب» (1386)، «آواز در باران» (1387)، «تبریز در مه» (1389)، «کلاه پهلوی» (1391)، «مثل من، مثل تو» (1391)، «بچههای نسبتاً بد» (1392)، «نوشدارو» (1392)، «راه شیری» (1393) و «کیمیا» (1394)، بازی کرده است.
وی همچنین در فیلمهایی نظیر؛ «مجسمه» (۱۳۷۱)، «روسری آبی» (1373)، «روز واقعه» (1373)، «ارابهی مرگ» (۱۳۷۵)، «آسمان پرستاره» (۱۳۷۸)، «در به درها» (۱۳۸۳)، «سبز کوچک» (۱۳۸۶)، «مینیبوس» (۱۳۸۹)، «خنده در باران» (1390) و «یوسف هور» (1391)، به نقشآفرینی پرداختهاست.