به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
شیرین بینا بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1343 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار شیرین بینا میتوان به بازیگری در سریال مریم مقدس، فیلم هیس! دخترها فریاد نمی زنند و سریال مسافری از هند اشاره کرد.
شیرین بینا نخستین بار در سینما حضور یافته و سال 1372 در 29 سالگی در فیلم تیکتاک به کارگردانی محمدعلی طالبی بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال مریم مقدس، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای شیرین بینا محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون سعید قرائی، حسین قاسمخانی، عباس صادقینژاد و نگین صدقگویا را تجربه کرد.
شیرین بینا در سال 1379 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در آثار مهمی بازی کرده است. او در این سال با بازی در 2 سریال مهم تلویزیون خود را به مردم معرفی کرد. آثار مهم شیرین بینا در این سال، بازیگری در سریال مریم مقدس به کارگردانی شهریار بحرانی و سریال روزهای زندگی به کارگردانی سیروس مقدم محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی شیرین بینا بازی در سریال مریم مقدس بوده است. شیرین بینا سال 1379 در 36 سالگی در سریال مریم مقدس نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان تلویزیون مطرح کند. او در این سریال با شهریار بحرانی همکاری داشته است. شیرین بینا توانست با بازی در سریال مریم مقدس تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر جعفر دهقان، محسن زهتاب، افسانه ناصری و زهرا سعیدی بر تجارب او افزود.
شیرین بینا علاوهبر سریال مریم مقدس، سال 1391 در 48 سالگی در فیلم هیس! دخترها فریاد نمی زنند نیز بازی کرده است. شیرین بینا اینبار با پوران درخشنده یعنی کارگردان فیلم هیس! دخترها فریاد نمی زنند و هنرمندانی چون سید شهاب حسینی، مریلا زارعی، جمشید هاشمپور و طناز طباطبایی همکاری داشت.
با اینکه شیرین بینا را بیشتر بعنوان بازیگر میشناسیم، اما در حرفههای دیگر نیز فعال بوده است. شیرین بینا علاوهبر بازیگر بهعنوان نویسنده نیز در سینما و تلویزیون فعالیت داشته است. مهمترین اثر شیرین بینا در حرفهی نویسنده، فیلم دیوار است.
شیرین بینا سال 1372 در 29 سالگی برای فیلم تیکتاک به کارگردانی محمدعلی طالبی توانست در 12مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش دوم زن نامزد شود.
در این سالها شیرین بینا با هنرمندان بسیاری تجربهی کار داشته است اما جالب است بدانید که در میان بازیگران مجید مشیری با 4 مرتبه، ثریا قاسمی با 3 مرتبه، پرویز پورحسینی با 3 مرتبه، حمید گودرزی با 3 مرتبه و مریم بوبانی با 3 مرتبه بیشترین همکاری را با شیرین بینا داشتهاند.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی شیرین بینا آن هست که در مدت زمان بازیگری خود، هم در تلویزیون و هم در سینما بازی کرده است. شیرین بینا را باید بیشتر بازیگر سینما بدانیم چرا که 64% آثار وی سینمایی و 36% آثارش تلویزیونی است. در واقع شیرین بینا از مجموع 28 اثری که در کارنامه دارد، در 18 اثر در سینما با نامهای فیلم عشقولانس، فیلم پنج ستاره، فیلم سگهای پوشالی، فیلم هیس! دخترها فریاد نمی زنند، فیلم تو و من، فیلم حریم، فیلم شیرین، فیلم دایناسور، فیلم ماه شب چهارده، فیلم محاکمه، فیلم جای او دیگر خالی نیست، فیلم سرخی سیب کال، فیلم تب، فیلم فرش باد، فیلم سهراب، فیلم کیسهی برنج، فیلم بوی پیراهن یوسف و فیلم تیکتاک به ایفای نقش پرداخته و در 10 اثر در تلویزیون با نامهای سریال قفسی برای پرواز، سریال عبور از پاییز، سریال اغما، سریال شکرتلخ، سریال ماه شب چهارده، سریال کمکم کن، سریال مسافری از هند، سریال مریم مقدس، سریال روزهای زندگی و سریال تصویر یک رؤیا بازی کرده است.
اینستاگرام شیرین بینا یکی از راههای ارتباطی او با مخاطبانش است. شیرین بینا در اینستاگرام بیش از 52،639 نفر دنبالکننده دارد و بیش از 6،550 نفر را دنبال میکند. همچنین شیرین بینا تاکنون در اینستاگرام بیش از 184 پست بارگذاری کرده است. شیرین بینا فعالیت خود در اینستاگرام را از تاریخ 1393/09/13 شروع کرده است و تاکنون برای اولین پست او بیش از 2،080 لایک و 180 نظر ثبت شده است. شاید جالب باشد بدانید که پرلایکترین یا همان محبوبترین پست اینستاگرامی شیرین بینا تاکنون بیش از 7،540 لایک خورده است، همچنین برای پرکامنتترین یا همان پربحثترین پست اینستاگرامی شیرین بینا تاکنون بیش از 600 نظر ثبت شده است.
در مجموع در کارنامه 54 ساله و بیوگرافی شیرین بینا آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی شیرین بینا و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار شیرین بینا در منظوم سر بزنید. همه 28 اثر مهم شیرین بینا در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار شیرین بینا در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر شیرین بینا در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی شیرین بینا درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی شیرین بینا بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال مریم مقدس محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی شیرین بینا کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم عشقولانس محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی شیرین بینا نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران شیرین بینا کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی شیرین بینا، آثار شیرین بینا، جوایز شیرین بینا، همکاران شیرین بینا، گالری عکس شیرین بینا، قد شیرین بینا، وزن شیرین بینا، رنگ چشم شیرین بینا، وضعیت تأهل و همسر شیرین بینا، فرزندان شیرین بینا، حواشی شیرین بینا و کودکی شیرین بینا میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
خانم بینا متاهل و دارای دختری به نام پریناز است . مادرش را در اثر بیماری سرطان پانکراس از دست داده، خواهرش؛ نگین صدق گویا متولد 8 اسفند سال 1349 در تهران و بازیگر است.
شیرین تا 8 سالگی در مرند به سر برد، سپس با خانواده به شهر تهران رفت. سیزده، چهارده ساله بود که به انقلاب فرهنگی برخورد و نتوانست در آن دوره به دانشگاه برود. ولی پس از ازدواج در دانشگاه قبول شد و توانست به تحصیل در رشتهی علوم تربیتی بپردازد. مدتی نیز با روش تئاتر درمانی به فعالیت در مهدکودک پرداخت.
وی در مجموعه "گوهرکمال" نقشی به اسم راضیه را بازی کرد که نسبت به بقیه نقشهایش جای بیشتری بین مخاطب باز کرد و سالهاست که مردم بازی اش را در این نقش به یاد دارند. این اتفاق در مسافری از هند هم افتاد.
شیرین بینا در مجموعههایی نظیر؛ «تصویر یک رویا» (1375)،«کمکم کن» (1383)، «رویای خیس» (1384)، «اغما» (1386) و «کارآگاه علوی» (1387) و تلهفیلم هایی نظیر «جای او دیگر خالی نیست» (1384)، «پازل» (1386)، «قصیده شب بارانی» (1387)، بازی کرده است.
وی همچنین در فیلمهایی نظیر؛ «بوی پیراهن یوسف» (1374)، «روزهای زندگی» (1377)، «مریم مقدس» (1378)، «فرشباد» (1381)، «محاکمه» (1385)، «دایناسور» (1386)، «حریم» (1387)، «هیس! دخترها فریاد نمیزنند» (1392) و «پنجستاره» (1392)، به نقشآفرینی پرداخته است.
تولدتون مبارک