به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
همایون پایور مدیر فیلم برداری سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1323 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار همایون پایور میتوان به فعالیت در فیلم در دنیای تو ساعت چند است؟، فیلم طعم گیلاس و فیلم اسپاگتی در هشت دقیقه اشاره کرد.
همایون پایور کار حرفهای خود را از سینما آغاز کرد و سال 1360 در 37 سالگی در فیلم آفتابنشینها به کارگردانی مهدی صباغزاده به عنوان مدیر فیلم برداری فعالیت داشته است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند فیلم در دنیای تو ساعت چند است؟، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای همایون پایور محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون علی نصیریان، حسین پرورش، بیژن امکانیان و محبوبه بیات را تجربه کرد.
همایون پایور در سال 1393 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در تولید اثر مهمی حضور داشته است. اثر مهم همایون پایور در این سال، فعالیت در فیلم در دنیای تو ساعت چند است؟ به کارگردانی صفی یزدانیان محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی همایون پایور فعالیت در فیلم در دنیای تو ساعت چند است؟ بوده است. همایون پایور سال 1393 در 70 سالگی در فیلم در دنیای تو ساعت چند است؟ به عنوان مدیر فیلم برداری فعالیت داشته است که توانست با مهارتش، جای خود را میان اهالی فضای سینما مطرح کند. همایون پایور توانست با فعالیت در فیلم در دنیای تو ساعت چند است؟ تجربه حرفهای موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگران بزرگ و باتجربهای نظیر لیلا حاتمی، علی مصفا، محمد فتحی و زهرا حاتمی توانست سطح کاری او را متحول کند.
همایون پایور علاوهبر فیلم در دنیای تو ساعت چند است؟، سال 1376 در 53 سالگی در فیلم طعم گیلاس نیز فعالیت داشته است. همایون پایور اینبار با عباس کیارستمی یعنی کارگردان فیلم طعم گیلاس و هنرمندانی چون همایون ارشادی، عبدالحسین باقری، افشین خورشید باختری و صفرعلی مرادی همکاری داشت.
همایون پایور سال 1385 در 62 سالگی برای فیلم تک درختها به کارگردانی سعید ابراهیمیفر توانست در 25مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین فیلمبرداری نامزد شود. همچنین همایون پایور سال 1367 در 44 سالگی برای فیلم نارونی به کارگردانی سعید ابراهیمیفر توانست در 7مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین فیلمبرداری نامزد شود.
در مجموع در کارنامه 74 ساله و بیوگرافی همایون پایور آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی همایون پایور و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار همایون پایور در منظوم سر بزنید. همه 28 اثر مهم همایون پایور در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار همایون پایور در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر همایون پایور در آثار ارزشمندتری فعالیت کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی همایون پایور درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی همایون پایور بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، فیلم در دنیای تو ساعت چند است؟ محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی همایون پایور کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم آب را گل نکنید محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی همایون پایور نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران همایون پایور کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی همایون پایور، آثار همایون پایور، جوایز همایون پایور، همکاران همایون پایور، گالری عکس همایون پایور، قد همایون پایور، وزن همایون پایور، رنگ چشم همایون پایور، وضعیت تأهل و همسر همایون پایور، فرزندان همایون پایور، حواشی همایون پایور و کودکی همایون پایور میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
وی در سال (1355) دو فیلم را برای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فیلمبرداری کرد.
همایون پایور مدیر فیلمبرداری فیلمهایی نظیر؛ «در سکوت» (۱۳۹۴)، «گیتا» (۱۳۹۴)، «در دنیای تو ساعت چند است؟» (۱۳۹۳)، «اسپاگتی در هشت دقیقه» (۱۳۸۳)، «سیمای زنی در دوردست» (۱۳۸۲)، «دختران خورشید» (۱۳۷۸)، «زینت» (۱۳۷۲)، «زندگی و دیگر هیچ» (۱۳۷۰)، «آب را گل نکنید» (۱۳۶۸)، «افق» (۱۳۶۷)، «تیرباران» (۱۳۶۵) و «گورکن» (۱۳۶۳)، را برعهده داشتهاست.
وی همچنین فیلمبرداری فیلمهایی نظیر؛ «تک درختها» (۱۳۸۶)، «طعم گیلاس» (۱۳۷۶)، «نجات یافتگان» (۱۳۷۴)، «اولیها» (۱۳۶۳) و «آفتابنشینها» (۱۳۶۰)، را در کارنامه دارد.
همایون پایور، تندیس و دیپلم افتخار بهترین فیلمبرداری از هفدهمین جشن خانهی سینما برای فیلم «در دنیای تو ساعت چند است» (1393)، نشان فیروزه، دیپلم افتخار از نخستین جشنوارهی بینالمللی فیلم مستند ایران (سینما حقیقت) برای مستند «M.D.M.A»، را در کارنامه دارد.