به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
مهدی امینیخواه بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1353 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار مهدی امینیخواه میتوان به بازیگری در سریال پنجره، سریال هویت و فیلم شاخه گلی برای عروس اشاره کرد.
مهدی امینیخواه نخستین بار در تلویزیون حضور یافته و سال 1377 در 24 سالگی در سریال راه سوم به کارگردانی قاسم جعفری بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال پنجره، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای مهدی امینیخواه محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون جمشید مشایخی، فریماه فرجامی، جلیل فرجاد و اکبر عبدی را تجربه کرد.
مهدی امینیخواه در سال 1390 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در اثر مهمی بازی کرده است. اثر مهم مهدی امینیخواه در این سال، بازیگری در سریال پنجره به کارگردانی قدرتالله صلحمیرزایی محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی مهدی امینیخواه بازی در سریال پنجره بوده است. مهدی امینیخواه سال 1390 در 37 سالگی در سریال پنجره نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان تلویزیون مطرح کند. او در این سریال با قدرتالله صلحمیرزایی همکاری داشته است. مهدی امینیخواه توانست با بازی در سریال پنجره تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر عبدالرضا اکبری، فریبا کوثری، محسن افشانی و شهنام شهابی بر تجارب او افزود.
مهدی امینیخواه علاوهبر سریال پنجره، سال 1386 در 33 سالگی در سریال هویت نیز بازی کرده است. مهدی امینیخواه اینبار با مهدی ودادی یعنی کارگردان سریال هویت و هنرمندانی چون مهدی الهیاری، حسن جوهرچی، گلاره عباسی و فلور نظری همکاری داشت.
در این سالها مهدی امینیخواه با هنرمندان بسیاری تجربهی کار داشته است اما جالب است بدانید که در میان بازیگران ترلان پروانه با 4 مرتبه، حسن جوهرچی با 4 مرتبه، رابعه اسکویی با 3 مرتبه، محمد شیری با 3 مرتبه و کاظم افرندنیا با 3 مرتبه بیشترین همکاری را با مهدی امینیخواه داشتهاند.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی مهدی امینیخواه آن هست که در مدت زمان بازیگری خود، هم در تلویزیون و هم در سینما بازی کرده است. مهدی امینیخواه را باید بیشتر بازیگر سینما بدانیم چرا که 63% آثار وی سینمایی و 37% آثارش تلویزیونی است. در واقع مهدی امینیخواه از مجموع 30 اثری که در کارنامه دارد، در 19 اثر در سینما با نامهای فیلم تارات، فیلم دو شارلاتان، فیلم انسانها، فیلم چگونه میلیاردر شدم، فیلم فوتبالیها، فیلم سوگند، فیلم احضارشدگان، فیلم تلافی، فیلم ملودی، فیلم زن بدلی، فیلم قصه دلها، فیلم چپ دست، فیلم شغال، فیلم جدا افتاده، فیلم زن زیادی، فیلم شاخه گلی برای عروس، فیلم برگ برنده، فیلم تاوان و فیلم شور عشق به ایفای نقش پرداخته و در 11 اثر در تلویزیون با نامهای سریال نفس شیرین، سریال در قصهها زندگی میکنند، سریال پنجره، سریال سینزده، سریال کیمیای خاک، سریال منظومه آتش، سریال هویت، سریال قابهای خالی، سریال باران بهاری، سریال برای آخرین بار و سریال راه سوم بازی کرده است.
در مجموع در کارنامه 44 ساله و بیوگرافی مهدی امینیخواه آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی مهدی امینیخواه و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار مهدی امینیخواه در منظوم سر بزنید. همه 30 اثر مهم مهدی امینیخواه در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار مهدی امینیخواه در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر مهدی امینیخواه در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی مهدی امینیخواه درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی مهدی امینیخواه بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال پنجره محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی مهدی امینیخواه کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم تارات محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی مهدی امینیخواه نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران مهدی امینیخواه کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی مهدی امینیخواه، آثار مهدی امینیخواه، جوایز مهدی امینیخواه، همکاران مهدی امینیخواه، گالری عکس مهدی امینیخواه، قد مهدی امینیخواه، وزن مهدی امینیخواه، رنگ چشم مهدی امینیخواه، وضعیت تأهل و همسر مهدی امینیخواه، فرزندان مهدی امینیخواه، حواشی مهدی امینیخواه و کودکی مهدی امینیخواه میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
وی همچنین در فیلمهایی نظیر؛ «برگ برنده» (۱۳۸۲)، «زن زیادی» (۱۳۸۳)، «قصهی دلها» (۱۳۸۵)، «ملودی» (۱۳۸۶)، «سوگند» (۱۳۸۷)، «چگونه میلیاردر شدم» (۱۳۸۹) و «انسانها» (۱۳۸۹)، به نقشآفرینی پرداختهاست.