به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
سیامک اشعریون بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1325 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار سیامک اشعریون میتوان به بازیگری در سریال من یک مستاجرم، سریال زمانه و سریال مامور بدرقه اشاره کرد.
سیامک اشعریون نخستین بار در سینما حضور یافته و سال 1367 در 42 سالگی در فیلم سرب به کارگردانی مسعود کیمیایی بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال من یک مستاجرم، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای سیامک اشعریون محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون جمشید مشایخی، جلال مقدم، هادی اسلامی و امین تارخ را تجربه کرد.
سیامک اشعریون در سال 1383 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در آثار مهمی بازی کرده است. او در این سال با بازی در 2 فیلم و سریال مهم سینما و تلویزیون خود را به مردم معرفی کرد. آثار مهم سیامک اشعریون در این سال، بازیگری در فیلم رستگاری در هشت و بیست دقیقه به کارگردانی سیروس الوند و سریال من یک مستاجرم به کارگردانی پریسا بختآور محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی سیامک اشعریون بازی در سریال من یک مستاجرم بوده است. سیامک اشعریون سال 1383 در 58 سالگی در سریال من یک مستاجرم نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان تلویزیون مطرح کند. او در این سریال با پریسا بختآور همکاری داشته است. سیامک اشعریون توانست با بازی در سریال من یک مستاجرم تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر سروش خلیلی، بهاره رهنما، محسن قاضیمرادی و مجید شهریاری بر تجارب او افزود.
سیامک اشعریون علاوهبر سریال من یک مستاجرم، سال 1391 در 66 سالگی در سریال زمانه نیز بازی کرده است. سیامک اشعریون اینبار با حسن فتحی یعنی کارگردان سریال زمانه و هنرمندانی چون حمید گودرزی، پریناز ایزدیار، حسین محجوب و امید روحانی همکاری داشت.
در این سالها سیامک اشعریون با هنرمندان بسیاری تجربهی کار داشته است اما جالب است بدانید که در میان بازیگران سعید پیردوست با 8 مرتبه، مختار سائقی با 6 مرتبه، بهنوش بختیاری با 6 مرتبه، محسن قاضیمرادی با 5 مرتبه و رضا توکلی با 5 مرتبه بیشترین همکاری را با سیامک اشعریون داشتهاند.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی سیامک اشعریون آن هست که در مدت زمان بازیگری خود، هم در تلویزیون و هم در سینما بازی کرده است. سیامک اشعریون را باید بیشتر بازیگر سینما بدانیم چرا که 64% آثار وی سینمایی و 36% آثارش تلویزیونی است. در واقع سیامک اشعریون از مجموع 51 اثری که در کارنامه دارد، در 33 اثر در سینما با نامهای فیلم مردی روی ماه، فیلم آخرین تماس، فیلم تخته گاز، فیلم چارلی در تهران، فیلم رقص پا، فیلم آدم باش، فیلم باورم کن، فیلم سوختن، فیلم به تهران خوش آمدید، فیلم کلاشینکف، فیلم دل بی قرار، فیلم آقای بازیگر، فیلم شبکه، فیلم گناهکاران، فیلم زنها شگفت انگیزند، فیلم سوپر استار، فیلم صبح روز هفتم، فیلم یک وجب از آسمان، فیلم دایناسور، فیلم این ترانه عاشقانه نیست، فیلم رستگاری در هشت و بیست دقیقه، فیلم برگ برنده، فیلم جایی دیگر، فیلم تکیه بر باد، فیلم سفره ایرانی، فیلم دختری با کفشهای کتانی، فیلم دو زن، فیلم قرمز، فیلم غریبانه، فیلم مرسدس، فیلم رد پای گرگ، فیلم دندان مار و فیلم سرب به ایفای نقش پرداخته و در 18 اثر در تلویزیون با نامهای سریال افسانه هزار پایان، سریال آرام می گیریم، سریال کیمیا، سریال آخرین بازی، سریال زمانه، سریال نون وریحون، سریال آسمان همیشه ابری نیست، سریال مامور بدرقه، سریال یک مشت پر عقاب، سریال یک مشت پر عقاب، سریال تا صبح، سریال زندگی به شرط خنده، سریال جزیره ایکس، سریال من یک مستاجرم، سریال هزاران چشم، سریال شیخ بهایی، سریال روزگار جوانی و سریال روزی عقابی بازی کرده است.
در مجموع در کارنامه 72 ساله و بیوگرافی سیامک اشعریون آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی سیامک اشعریون و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار سیامک اشعریون در منظوم سر بزنید. همه 51 اثر مهم سیامک اشعریون در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار سیامک اشعریون در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر سیامک اشعریون در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی سیامک اشعریون درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی سیامک اشعریون بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال من یک مستاجرم محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی سیامک اشعریون کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم تخته گاز محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی سیامک اشعریون نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران سیامک اشعریون کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی سیامک اشعریون، آثار سیامک اشعریون، جوایز سیامک اشعریون، همکاران سیامک اشعریون، گالری عکس سیامک اشعریون، قد سیامک اشعریون، وزن سیامک اشعریون، رنگ چشم سیامک اشعریون، وضعیت تأهل و همسر سیامک اشعریون، فرزندان سیامک اشعریون، حواشی سیامک اشعریون و کودکی سیامک اشعریون میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
در این زمان وی توسط یکی از آشنایان خود با احمد نجیبزاده، آرامائیس آقامالیان، حسین مدنی، خسرو پرویزی و امین امینی در «استودیو عصرطلایی» آشنا شد که ثمرهی این آشنایی، بازی در نقشهای کوتاه و فرعی در فیلمهایی نظیر؛ «جاهلها و ژیگولها« (1343)، «ببر رینگ« (1343)، «سه تا نخاله« (1344)، «سه فراری« (1348) و «آژیر خطر» (1349) بود.
اشعریون در سریالهای شبکهی نمایش خانگی نظیر؛ «شاهگوش» داود میرباقری (1392) و «رانده شده» منصور یزدانی (1390)، ایفای نقش کردهاست.
سیامک اشعریون در مجموعههای تلویزیونی نظیر؛ « آخرین بازی» حسین سهیلیزاده (1393)، «هفتسنگ» علیرضا بذرافشان (1393)، «روزهای بد، بهدر» سعید آقاخانی (1393)، «شوخی با ستارگان» امیرحسین قهرایی (1392)، «با من حرف بزن» اصغر توسلی (1391)، «قصههای خدا» فرجالله سلحشور (1390)، «ساختمان ۸۵» مهدی فخیمزاده (1389)، «همهی بچههای من» مرضیه برومند (1388)، «پیامک از دیار باقی» سیروس مقدم (1387)، «خواستگاران» گلاب آدینه (1386)، «نرگس» سیروس مقدم (1385)، « شبی از شبها» رضا کریمی (1383)، « ورود ممنوع ممنوع » مهران غفوریان (1382) و «کیف انگلیسی» سید ضیاءالدین دری (1378) و تلهفیلمهایی نظیر؛ «به خاطر دخترم» علیرضا بیریا (1393)، «آجیل و هندوانه» محمد میرحیدری (1392)، «عشق ساندویچی» مجید وحیدیان (1391)، «سودا» داود حمزهای (1390)، «انتهای جاده» فرزاد مؤتمن (1389)، «ما خونه نیستیم» شاهد احمدلو (1388)، «شرم» مسعود آبپرور (1385) و «سینما سگ» شاهد احمدلو (1379)، بازی کردهاست.
وی همچنین در فیلمهایی نظیر؛ «رسوایی 2» (۱۳۹۴)، «آدم باش» (۱۳۹۳)، « باورم کن» (۱۳۹۳)، «به تهران خوش آمدید» (۱۳۹۲)، «دل بی قرار» (۱۳۹۱)، «شبکه» (۱۳۹۰)، «گناهکاران» (۱۳۹۰)، «زنها شگفتانگیزند» (۱۳۸۹)، «سوپراستار» (۱۳۸۷)، «صبح روز هفتم» (۱۳۸۷)، «یک وجب از آسمان» (۱۳۸۷)، «دایناسور» (۱۳۸۶)، «این ترانه عاشقانه نیست» (۱۳۸۴)، «رستگاری در 20/8 دقیقه» (۱۳۸۳)، «برگ برنده» (۱۳۸۲)، «جایی دیگر» (۱۳۸۱)، «بوی گل سرخ» (۱۳۸۰)، «تکیه بر باد» (۱۳۷۹)، «سفره ایرانی» (۱۳۷۹)، «دختری با کفشهای کتانی» (۱۳۷۷)، «دو زن» (۱۳۷۷)، «قرمز» (۱۳۷۷)، «غریبانه» (۱۳۷۶)، «مرسدس» (۱۳۷۶)، «ردپای گرگ» (۱۳۷۰)، «دندان مار» (۱۳۶۸) و «سرب» (۱۳۶۷)، به نقشآفرینی پرداختهاست.