به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
علی همت زاده را میتوان در سید جوانترین تهیه کننده های ایرانی قرارداد، اما جوان بودن او باعث نشده تا از توانایی های خود در تهیه کنندگی دست بکشد و از همان ابتدای ورود به تلویزیون ترجیح داده در کسوت تهیه کننده کار خود را با تهیه کنندگی مشترک در برنامه "سین مثل سریال" آغاز کند.
علی همت زاده متولد 15 دیماه 1370 است. تنها فرزند خانواده است و گویا در حوالی پارک وی تهران زندگی میکند. علی همت زاده در دوران مدرسه درسخوان اما پرشروشور بوده و حتی در کلاس سوم و چهارم ابتدایی جز دانش آموزان برتر کشور بوده است با این حال مدیر مدرسه برای مهار شیطنتهایش با هماهنگی والدین او را صوری اخراج میکرد اما نهایتا مجبور می شد او را مبصر کلاس کند تا بشود او را مهار کرد.
هنر از همان نوجوانی جز دغدغهها و علایق علی همت زاده بوده است. در دوران راهنمایی و دبیرستان برپاکننده اکثر جشنها و مراسمهای مدرسهشان و مسئول گروه تئاتر و پخش فیلم بود. علاقه زیادی به تولید و کارگردانی داشت، با این حال به دلیل استعداد و پشتکارش در رشته ریاضی و فیزیک وارد شد و رتبه دوازدهم المپیاد فیزیک را کسب کرد و علیرغم علاقه مندی به هنر و رسانه، در مقطع پیشدانشگاهی با مشورتهایی که از دیگران گرفت، به این نتیجه رسید که روی مقوله هنر به عنوان شغل حساب نکند. اولین قدمها را هم با همین چشمانداز برداشت. خوب درس خواند و وارد دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران) برای تحصیل در رشته مهندسی و فیزیک شد با این حال وقت آزادش را به عنوان مسئول یک تشکل دانشجویی و عضو شورای دانشجوی دانشگاه فعالیت میکرد و همین نکته باعث شد تا سال ۱۳۹۲ با همکاری مرکز هنرهای نمایشی سازمان اوج "مهنا" و معاونت فرهنگی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، نمایش " برای نرگس ها" را روی صحنه ببرد و همزمان با دوران کارشناسی ارشد در رشته مهندسی کیهان شناسی که کمتر از ۲۰ فارغ التحصیل در ایران دارد، دوره های مختلف فیلمسازی را گذراند و با وجود اینکه در دانشگاه او را به عنوان مخترع می شناختند و یکی از اختراعاتش آورده مالی خوبی برای او داشت، پس از دوران کارشناسی ارشد، یک دوره کارگردانی سینما را در دپارتمان هنر دانشگاه علامه طباطبایی زیر نظر کمال تبریزی گذراند و سرانجام با کنار گذاشتن دانشگاه و مدرک مهندسی تمام تمرکزش را روی فعالیت های هنری و رسانه ای گذاشت و با وجود مخالفت های خانواده، هنر و رسانه را به فعالیت های مهندسی ترجیح داد.
علی همت زاده فعالیت هنریاش را با همکاری مرکز هنرهای نمایشی اوج آغاز کرد. سپس تا گذراندن کامل دوران کارگردانی سینما و کلاس های تبریزی هیچ کاری تولید نکرد و در کار هیچ کدام از دوستانش شرکت نکرد، پس از این دوران کارش را با ساخت مجموعه ۲۰ قسمتی از تیزرهای ۲ دقیقه ای نقد آثار جشنواره فیلم فجر ۳۵ با نام "ققنوس" از نظرات "سید ناصر هاشم زاده"، " سید محمد حسینی"، "مهدی کلهر" و "سعید مستغاثی" آغاز کرد، که پس از آن همراه با "سید ناصر هاشم زاده" در جلسات نقدی که در حوزه هنری برگزار میشد به نقد فیلم های کوتاه ایرانی، از جمله فیلم های کوتاه "مجید مجیدی"، "عباس کیارستمی" و "ابراهیم حاتمی کیا" پرداختند و مدتی را به ساخت تریلر و تیزر تبلیغاتی مشغول بود. او کارش در رسانه ملی را با تهیه کنندگی مشترک سین مثل سریال آغاز کرد.
پاییز ۱۳۹۶ فصل جدیدی در زندگی کاری علی همت زاده بود، او برای اولینبار در برنامه «رایحه» بطور مستقل تهیه کنندگی و کارگردانی یک برنامه ۴۵ قسمتی را به عهده گرفت. بعد از آن در ویژه برنامههای نوروز ۱۳۹۷ «رایحه» را با ۱۶ قسمت نوروزی تهیه کنندگی و کارگردانی کرد. منتخب شدن این ویژه برنامه در جشنواره برنامه های نوروزی تلویزیون "سین سیما" و کسب عنوان پنجم باعث شد تا نقدهای مفصلی در روزنامه "هفت صبح" و "جام جم" در مورد برنامه نوشته شود. در سال ۱۳۹۸ به تهیه کنندگی یک مینی سریال ۶ قسمتی به نام "شب" پرداخت که هنوز در کنداکتور پخش قرار نگرفته، پس از آن مراحل پیش تولید یک سریال ۱۳ قسمتی را آغاز کرده که هنوز اخباری از آن منتشر نشده است. علی همت زاده جز تیم ایده پردازان و مشاوران تعداد زیادی از برنامههای تلویزیون و تعدادی برنامه رادیویی نیز بوده است.
روزی که برای امضا قرارداد "رایحه" به شبکه رفته بود قائم مقام شبکه گفته بود روزی ۴۰ نفر مخاطب جذب کنید کافیه و وقتی در نظرسنجی جشنواره بیش از پنجاه و سه هزار رای کسب کرد، همان فرد از او تقدیر کرد و در ابتدا برای انتخاب مجری برنامه با مشکلات زیادی مواجه بوده و هیچکدام از مجری های شناخته شده خانم، اجرا برنامه "رایحه را به دلیل اولین کار مستقل علی همت زاده به عنوان تهیه کننده، قبول نکردند اما بعد از نامزدی برنامه و مجری تازه کار برنامه در بین منتخبین جشنواره سین سیما، نظر آنها تغییر کرد. از نظر او خنده دار ترین موضوع در مورد "رایحه"، نقد ناشیانه روزنامه "هفت صبح" بود که "رایحه" را با "خندوانه" مقایسه کرده و تعدادی خبرگزاری از آن مطلب کپی برداری کرده بودند.
برخی فعالیتهای دیگر تهیه کننده جوان و توانای ایرانی. دبیر اجرایی دومین جشنواره "ققنوس"، مدیر دوشنبه فیلم سازمان بسیج دانشجویی و مدیر بخش فیلم کوتاه و میز نقد فیلم کوتاه سینما انقلاب اشاره کرد. علی همت زاده در زمینه کارگردانی نیز تجربه کارگردانی فیلمهایی از قبیل مستند «بیمارستان»، فیلم کوتاه «سفید» و فیلم نیمه بلند «مادر یک نوزاد» را بر عهده داشته است.