به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
مرتضی زارع بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1349 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار مرتضی زارع میتوان به بازیگری در فیلم روز سوم، فیلم دلم میخواد و سریال زایر اشاره کرد.
مرتضی زارع نخستین بار در سینما حضور یافته و سال 1378 در 29 سالگی در فیلم نسل سوخته به کارگردانی رسول ملاقلیپور بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند فیلم روز سوم، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای مرتضی زارع محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون سعید پورصمیمی، نیکی کریمی، آتیلا پسیانی و فرهاد قائمیان را تجربه کرد.
مرتضی زارع در سال 1385 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در آثار مهمی بازی کرده است. او در این سال با بازی در 2 فیلم مهم سینما خود را به مردم معرفی کرد. آثار مهم مرتضی زارع در این سال، بازیگری در فیلم روایت های ناتمام به کارگردانی پوریا آذربایجانی و فیلم روز سوم به کارگردانی محمدحسین لطیفی محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی مرتضی زارع بازی در فیلم روز سوم بوده است. مرتضی زارع سال 1385 در 36 سالگی در فیلم روز سوم نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان سینما مطرح کند. او در این فیلم با محمدحسین لطیفی همکاری داشته است. مرتضی زارع توانست با بازی در فیلم روز سوم تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر پوریا پورسرخ، باران کوثری، حامد بهداد و برزو ارجمند بر تجارب او افزود.
مرتضی زارع علاوهبر فیلم روز سوم، سال 1393 در 44 سالگی در فیلم دلم میخواد نیز بازی کرده است. مرتضی زارع اینبار با بهمن فرمانآرا یعنی کارگردان فیلم دلم میخواد و هنرمندانی چون رضا کیانیان، مهناز افشار، محمدرضا گلزار و رضا بهبودی همکاری داشت.
در این سالها مرتضی زارع با هنرمندان بسیاری تجربهی کار داشته است اما جالب است بدانید که در میان بازیگران سیاوش چراغیپور با 3 مرتبه، رامین ناصرنصیر با 2 مرتبه، علی ملاقلیپور با 2 مرتبه، فرهاد قائمیان با 2 مرتبه و عبدالرضا زهرهکرمانی با 2 مرتبه بیشترین همکاری را با مرتضی زارع داشتهاند.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی مرتضی زارع آن هست که در مدت زمان بازیگری خود، هم در تلویزیون و هم در سینما بازی کرده است. مرتضی زارع را باید بیشتر بازیگر سینما بدانیم چرا که 93% آثار وی سینمایی و 7% آثارش تلویزیونی است. در واقع مرتضی زارع از مجموع 16 اثری که در کارنامه دارد، در 15 اثر در سینما با نامهای فیلم تپلی، فیلم مارموز، فیلم دزد و پری، فیلم دلم میخواد، فیلم حراج، فیلم صدای پای من، فیلم زخم شانه حوا، فیلم روایت های ناتمام، فیلم روز سوم، فیلم پرونده هاوانا، فیلم بابا عزیز، فیلم دختر ایرونی، فیلم عروس خوش قدم، فیلم قارچ سمی و فیلم نسل سوخته به ایفای نقش پرداخته و در 1 اثر در تلویزیون با نام سریال زایر بازی کرده است.
در مجموع در کارنامه 48 ساله و بیوگرافی مرتضی زارع آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی مرتضی زارع و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار مرتضی زارع در منظوم سر بزنید. همه 16 اثر مهم مرتضی زارع در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار مرتضی زارع در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر مرتضی زارع در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی مرتضی زارع درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی مرتضی زارع بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، فیلم روز سوم محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی مرتضی زارع کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم روایت های ناتمام محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی مرتضی زارع نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران مرتضی زارع کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی مرتضی زارع، آثار مرتضی زارع، جوایز مرتضی زارع، همکاران مرتضی زارع، گالری عکس مرتضی زارع، قد مرتضی زارع، وزن مرتضی زارع، رنگ چشم مرتضی زارع، وضعیت تأهل و همسر مرتضی زارع، فرزندان مرتضی زارع، حواشی مرتضی زارع و کودکی مرتضی زارع میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
وی فارغالتحصیل رشته نمایش از دانشکده هنر و معماری است. او فعالیت سینمایی خود را از سال 1378 در مقام بازیگری با فیلم «نسل سوخته» آغاز کرد.
زارع در فیلمهایی نظیر؛ «دزد و پری» (۱۳۹۳)، «دلم می خواد» (۱۳۹۳)، «حراج» (۱۳۹۲)، «صدای پای من» (۱۳۸۹)، «زخم شانه حوا» (۱۳۸۶)، «روایت های ناتمام» (۱۳۸۵)، «روز سوم» (۱۳۸۵)، «پرونده هاوانا» (۱۳۸۴)، «بابا عزیز» (۱۳۸۲)، «دختر ایرونی» (۱۳۸۱) ، «عروس خوش قدم» (۱۳۸۱)، «قارچ سمی» (۱۳۸۰) و «نسل سوخته» (۱۳۷۸) به نقشآفرینی پرداختهاست.