به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
رضا صفاییپور بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1328 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار رضا صفاییپور میتوان به بازیگری در سریال سیمرغ، سریال خانه در آتش و فیلم پرچم های قلعه کاوه اشاره کرد.
رضا صفاییپور نخستین بار در سینما حضور یافته و سال 1342 در 14 سالگی در فیلم ترس و تاریکی به کارگردانی محمد متوسلانی بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال سیمرغ، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای رضا صفاییپور محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون عزت حسنعلی، فرانک میرقهاری، محمد متوسلانی و علی آزاد را تجربه کرد.
رضا صفاییپور در سال 1371 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در آثار مهمی بازی کرده است. او در این سال با بازی در 2 فیلم و سریال مهم سینما و تلویزیون خود را به مردم معرفی کرد. آثار مهم رضا صفاییپور در این سال، بازیگری در فیلم صلیب طلایی به کارگردانی عبدالله باکیده و سریال سیمرغ به کارگردانی حسین قاسمیجامی محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی رضا صفاییپور بازی در سریال سیمرغ بوده است. رضا صفاییپور سال 1371 در 43 سالگی در سریال سیمرغ نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان تلویزیون مطرح کند. او در این سریال با حسین قاسمیجامی همکاری داشته است. رضا صفاییپور توانست با بازی در سریال سیمرغ تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر سید جواد هاشمی، آتیلا پسیانی، مینا نوروزی فرد و رضا بنفشهخواه بر تجارب او افزود.
رضا صفاییپور علاوهبر سریال سیمرغ، سال 1373 در 45 سالگی در سریال خانه در آتش نیز بازی کرده است. رضا صفاییپور اینبار با علی نقیلو یعنی کارگردان سریال خانه در آتش و هنرمندانی چون شهلا ریاحی، رحمان مقدم، رفیع مددکار و گیتی معینی همکاری داشت.
در این سالها رضا صفاییپور با هنرمندان بسیاری تجربهی کار داشته است اما جالب است بدانید که در میان بازیگران رضا راد با 5 مرتبه، منوچهر حامدی با 4 مرتبه، فتحعلی اویسی با 4 مرتبه، عباس مختاری با 4 مرتبه و عبدالحسین گیل با 4 مرتبه بیشترین همکاری را با رضا صفاییپور داشتهاند.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی رضا صفاییپور آن هست که در مدت زمان بازیگری خود، هم در تلویزیون و هم در سینما بازی کرده است. رضا صفاییپور را باید بیشتر بازیگر سینما بدانیم چرا که 94% آثار وی سینمایی و 6% آثارش تلویزیونی است. در واقع رضا صفاییپور از مجموع 36 اثری که در کارنامه دارد، در 34 اثر در سینما با نامهای فیلم پرچم های قلعه کاوه، فیلم سینه سرخ، فیلم خداحافظ سینما، فیلم سحرگاه پیروزی، فیلم چشم عقاب، فیلم شاهرگ، فیلم تهاجم، فیلم پاتک، فیلم جهنم سبز، فیلم حادثه در کندوان، فیلم حادثه در کندوان، فیلم خط آتش، فیلم مرضیه، فیلم آنها هیچکس را دوست ندارند، فیلم ضربهی آخر، فیلم صلیب طلایی، فیلم پوتین، فیلم شکار خاموش، فیلم جمیل، فیلم کانیمانگا، فیلم پلاک، فیلم میرزا کوچک خان، فیلم شکار در شب، فیلم فصل خاکستری، فیلم انفجار، فیلم مردی در آتش، فیلم چشمان بسته، فیلم جنوبی، فیلم گریز از مرگ، فیلم هفت مرد دلاور، فیلم خرد جال، فیلم غلام ژاندارم، فیلم ترس و تاریکی و فیلم گلهای گیلان به ایفای نقش پرداخته و در 2 اثر در تلویزیون با نامهای سریال خانه در آتش و سریال سیمرغ بازی کرده است.
در مجموع در کارنامه 69 ساله و بیوگرافی رضا صفاییپور آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی رضا صفاییپور و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار رضا صفاییپور در منظوم سر بزنید. همه 36 اثر مهم رضا صفاییپور در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار رضا صفاییپور در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر رضا صفاییپور در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی رضا صفاییپور درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی رضا صفاییپور بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال سیمرغ محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی رضا صفاییپور کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم ضربهی آخر محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی رضا صفاییپور نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران رضا صفاییپور کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی رضا صفاییپور، آثار رضا صفاییپور، جوایز رضا صفاییپور، همکاران رضا صفاییپور، گالری عکس رضا صفاییپور، قد رضا صفاییپور، وزن رضا صفاییپور، رنگ چشم رضا صفاییپور، وضعیت تأهل و همسر رضا صفاییپور، فرزندان رضا صفاییپور، حواشی رضا صفاییپور و کودکی رضا صفاییپور میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
رضا صفاییپور در فیلمهایی نظیر؛ «دوال» (۱۳۹۴)، «پرچمهای قلعه کاوه» (۱۳۸۶)، «سینه سرخ» (۱۳۸۵)، «سحرگاه پیروزی» (۱۳۷۸)، «چشم عقاب» (۱۳۷۷)، «شاهرگ» (۱۳۷۶)، «تهاجم» (۱۳۷۵)، «پاتک» (۱۳۷۴)، «جهنم سبز» (۱۳۷۴)، «حادثه در کندوان» (۱۳۷۴)، «خط آتش» (۱۳۷۳)، «مرضیه» (۱۳۷۳)، «آنها هیچکس را دوست ندارند» (۱۳۷۲)، «ضربه آخر» (۱۳۷۲)، «صلیب طلایی» (۱۳۷۱)، «پوتین» (۱۳۷۰)، «شکار خاموش» (۱۳۶۸)، «جمیل» (۱۳۶۶)، «کانی مانگا» (۱۳۶۶)، «پلاک» (۱۳۶۴)، «شکار در شب» (۱۳۶۳)، «فصل خاکستری» (۱۳۶۲)، «میرزا کوچک خان» (۱۳۶۲)، «انفجار» (۱۳۵۹)، «مردی در آتش» (۱۳۵۵)، «چشمان بسته» (۱۳۵۴)، «کوثر» (۱۳۵۳)، «جنوبی» (۱۳۵۲)، «گریز از مرگ» (۱۳۵۲)، «هفت دلاور» (۱۳۵۲)، «خردجال» (۱۳۵۱)، «غلام ژاندارم» (۱۳۵۰)، «گلهای گیلان» (۱۳۴۳) و «ترس و تاریکی» (۱۳۴۲)، به نقشآفرینی پرداختهاست.