به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
زهرا اویسی بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1362 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار زهرا اویسی میتوان به بازیگری در سریال دنیای شیرین، سریال خط قرمز و سریال خانه ما اشاره کرد.
زهرا اویسی نخستین بار در سینما حضور یافته و سال 1371 در 9 سالگی در فیلم لبهی تیغ به کارگردانی جمال شورجه بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال دنیای شیرین، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای زهرا اویسی محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون بیژن امکانیان، اصغر محبی، رضا بابک و جمشید اسماعیلخانی را تجربه کرد.
زهرا اویسی در سال 1376 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در آثار مهمی بازی کرده است. او در این سال با بازی در 2 فیلم و سریال مهم سینما و تلویزیون خود را به مردم معرفی کرد. آثار مهم زهرا اویسی در این سال، بازیگری در فیلم تنها به کارگردانی علی قویتن و سریال دنیای شیرین به کارگردانی بهروز بقایی و شیرین جاهد محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی زهرا اویسی بازی در سریال دنیای شیرین بوده است. زهرا اویسی سال 1376 در 14 سالگی در سریال دنیای شیرین نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان تلویزیون مطرح کند. او در این سریال با بهروز بقایی همکاری داشته است. زهرا اویسی توانست با بازی در سریال دنیای شیرین تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر علیرضا رئیسی، عبدالرضا فیاضی، رضا عطاران و سهیلا عزیزی بر تجارب او افزود.
زهرا اویسی علاوهبر سریال دنیای شیرین، سال 1380 در 18 سالگی در سریال خط قرمز نیز بازی کرده است. زهرا اویسی اینبار با قاسم جعفری یعنی کارگردان سریال خط قرمز و هنرمندانی چون پویا امینی، سروش گودرزی، ایمان اشراقی و علی منصوری همکاری داشت.
در این سالها زهرا اویسی با هنرمندان بسیاری تجربهی کار داشته است اما جالب است بدانید که در میان بازیگران هما خاکپاش با 3 مرتبه، گوهر خیراندیش با 2 مرتبه، علی جلالی با 2 مرتبه، علی جاویدفر با 2 مرتبه و مهدی میامی با 2 مرتبه بیشترین همکاری را با زهرا اویسی داشتهاند.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی زهرا اویسی آن هست که در مدت زمان بازیگری خود، هم در تلویزیون و هم در سینما بازی کرده است. زهرا اویسی را باید بیشتر بازیگر سینما بدانیم چرا که 66% آثار وی سینمایی و 34% آثارش تلویزیونی است. در واقع زهرا اویسی از مجموع 15 اثری که در کارنامه دارد، در 10 اثر در سینما با نامهای فیلم صله سحر، فیلم سلام زندگی، فیلم اشک و سکوت، فیلم مثلث آبی، فیلم تنها، فیلم ماهپیشونی، فیلم حسرت، فیلم کیمیا، فیلم مرضیه و فیلم لبهی تیغ به ایفای نقش پرداخته و در 5 اثر در تلویزیون با نامهای سریال چشمهای نامحسوس، سریال خط قرمز، سریال خانه ما، سریال دنیای شیرین و سریال خانه من کجاست؟ بازی کرده است.
در مجموع در کارنامه 35 ساله و بیوگرافی زهرا اویسی آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی زهرا اویسی و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار زهرا اویسی در منظوم سر بزنید. همه 15 اثر مهم زهرا اویسی در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار زهرا اویسی در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر زهرا اویسی در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی زهرا اویسی درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی زهرا اویسی بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال دنیای شیرین محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی زهرا اویسی کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم اشک و سکوت محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی زهرا اویسی نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران زهرا اویسی کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی زهرا اویسی، آثار زهرا اویسی، جوایز زهرا اویسی، همکاران زهرا اویسی، گالری عکس زهرا اویسی، قد زهرا اویسی، وزن زهرا اویسی، رنگ چشم زهرا اویسی، وضعیت تأهل و همسر زهرا اویسی، فرزندان زهرا اویسی، حواشی زهرا اویسی و کودکی زهرا اویسی میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
وی از سن 9 سالگی بازی در سینما را تجربه کرد و در سن 11 سالگی با فیلم «کیمیا شناخته شد» به ایفای نقش پرداختهاست.
بازیاش در مجموعهی تلویزیونی «خانه ما» او را به محبوبیت رساند.
زهرا اویسی، در آثاری نظیر؛ «لبه تیغ» (جمال شورجه، ۱۳۷۱)، «حسرت» (۱۳۷۳)، «کیمیا» (احمد رضا درویش، ۱۳۷۳)، «مرضیه» (اسفندیار شهیدی، ۱۳۷۳)، «خانه روباه» (۱۳۸۸)، «دزدی که برای شام آمد» (۱۳۹۲)،ورود ممنوع، ممنوع (مهران غفوریان، 1382) «اگه بابام زنده بود» (همایون اسعدیان، 1383)، «ساده مثل نامه» (پرستو شامحمدی، 1392)، بازی کردهاست.