به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
ولیالله مؤمنی بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1322 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار ولیالله مؤمنی میتوان به بازیگری در سریال مختارنامه، سریال پهلوانان نمیمیرند و سریال جلالالدین اشاره کرد.
ولیالله مؤمنی نخستین بار در تلویزیون حضور یافته و سال 1352 در 30 سالگی در سریال قصه عشق به کارگردانی منصور پورمند بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال مختارنامه، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای ولیالله مؤمنی محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون حمیده خیرآبادی، ثریا قاسمی، نعمتالله گرجی و پروین سلیمانی را تجربه کرد.
ولیالله مؤمنی در سال 1390 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در اثر مهمی بازی کرده است. اثر مهم ولیالله مؤمنی در این سال، بازیگری در سریال مختارنامه به کارگردانی سید داود میرباقری محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی ولیالله مؤمنی بازی در سریال مختارنامه بوده است. ولیالله مؤمنی سال 1390 در 68 سالگی در سریال مختارنامه نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان تلویزیون مطرح کند. او در این سریال با سید داود میرباقری همکاری داشته است. ولیالله مؤمنی توانست با بازی در سریال مختارنامه تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر فریبرز عربنیا، مهدی فخیمزاده، انوشیروان ارجمند و ژاله علو بر تجارب او افزود.
ولیالله مؤمنی علاوهبر سریال مختارنامه، سال 1374 در 52 سالگی در سریال پهلوانان نمیمیرند نیز بازی کرده است. ولیالله مؤمنی اینبار با حسن فتحی یعنی کارگردان سریال پهلوانان نمیمیرند و هنرمندانی چون فخری خوروش، کتایون ریاحی، فریماه فرجامی و محبوبه فرجامی همکاری داشت.
در این سالها ولیالله مؤمنی با هنرمندان بسیاری تجربهی کار داشته است اما جالب است بدانید که در میان بازیگران محمد ابهری با 3 مرتبه، ابراهیم آبادی با 3 مرتبه، آتش تقیپور با 3 مرتبه، حمید مظفری با 2 مرتبه و حمید مهرآرا با 2 مرتبه بیشترین همکاری را با ولیالله مؤمنی داشتهاند.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی ولیالله مؤمنی آن هست که در مدت زمان بازیگری خود، هم در تلویزیون و هم در سینما بازی کرده است. ولیالله مؤمنی را باید بیشتر بازیگر سینما بدانیم چرا که 53% آثار وی سینمایی و 47% آثارش تلویزیونی است. در واقع ولیالله مؤمنی از مجموع 15 اثری که در کارنامه دارد، در 8 اثر در سینما با نامهای فیلم بشارت منجی، فیلم جهنم سبز، فیلم دل و دشنه، فیلم دمرل، فیلم ضربهی آخر، فیلم افعی، فیلم عروس حلبچه و فیلم سردار جنگل به ایفای نقش پرداخته و در 7 اثر در تلویزیون با نامهای سریال جلالالدین، سریال مختارنامه، سریال پهلوانان نمیمیرند، سریال راهیان، سریال یک حرف از هزاران، سریال داستان راستان و سریال قصه عشق بازی کرده است.
در مجموع در کارنامه 75 ساله و بیوگرافی ولیالله مؤمنی آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی ولیالله مؤمنی و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار ولیالله مؤمنی در منظوم سر بزنید. همه 15 اثر مهم ولیالله مؤمنی در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار ولیالله مؤمنی در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر ولیالله مؤمنی در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی ولیالله مؤمنی درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی ولیالله مؤمنی بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال مختارنامه محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی ولیالله مؤمنی کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم ضربهی آخر محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی ولیالله مؤمنی نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران ولیالله مؤمنی کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی ولیالله مؤمنی، آثار ولیالله مؤمنی، جوایز ولیالله مؤمنی، همکاران ولیالله مؤمنی، گالری عکس ولیالله مؤمنی، قد ولیالله مؤمنی، وزن ولیالله مؤمنی، رنگ چشم ولیالله مؤمنی، وضعیت تأهل و همسر ولیالله مؤمنی، فرزندان ولیالله مؤمنی، حواشی ولیالله مؤمنی و کودکی ولیالله مؤمنی میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
ولی الله مومنی درباره چگونگی انتخاب شدنش برای ایفای نقش میرزاکوچکخان می گوید: « آن زمان حدود هشت سال از ورود من به عرصه دوبله میگذشت. سازندگان فیلم به دنبال فردی بودند که از نظر ظاهری شبیه میرزا باشد. زمانی که مرا برای ایفای این نقش در نظر گرفتند پیشنهاد کردند که موها و ریشهایم را بلند کنم. پس از مدتی مرا نزد شادروان ابراهیم فخرایی(وزیر فرهنگ میرزا کوچکخان و نویسنده کتاب سردار جنگل) بردند. مرحوم فخرایی زمانی که مرا دید، جاخورد، گریه کرد و من را بوسید و گفت که کپی میرزا کوچک خان شده ام.