به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
ژیلا ایپکچی تدوینگر سینما و تلویزیون ایران است. از مهمترین آثار ژیلا ایپکچی میتوان به فعالیت در فیلم خداحافظی طولانی، فیلم پردهی آخر و فیلم آخرین بار کی سحر را دیدی؟ اشاره کرد.
ژیلا ایپکچی کار حرفهای خود را از سینما آغاز کرد و سال 1367 در فیلم نارونی به کارگردانی سعید ابراهیمیفر به عنوان تدوینگر فعالیت داشته است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند فیلم خداحافظی طولانی، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای ژیلا ایپکچی محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون جهانگیر الماسی، علیاصغر گرمسیری، رسول نجفیان و بیوک میرزایی را تجربه کرد.
ژیلا ایپکچی در سال 1393 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در تولید اثر مهمی حضور داشته است. اثر مهم ژیلا ایپکچی در این سال، فعالیت در فیلم خداحافظی طولانی به کارگردانی فرزاد مؤتمن محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی ژیلا ایپکچی فعالیت در فیلم خداحافظی طولانی بوده است. ژیلا ایپکچی سال 1393 فیلم خداحافظی طولانی به عنوان تدوینگر فعالیت داشته است که توانست با مهارتش، جای خود را میان اهالی فضای سینما مطرح کند. ژیلا ایپکچی توانست با فعالیت در فیلم خداحافظی طولانی تجربه حرفهای موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگران بزرگ و باتجربهای نظیر نقی سیفجمالی، میترا حجار، علی میلانی و ندا قاسمی توانست سطح کاری او را متحول کند.
ژیلا ایپکچی علاوهبر فیلم خداحافظی طولانی، سال 1369 در فیلم پردهی آخر نیز فعالیت داشته است. ژیلا ایپکچی اینبار با واروژ کریممسیحی یعنی کارگردان فیلم پردهی آخر و هنرمندانی چون فریماه فرجامی، داریوش ارجمند، نیکو خردمند و سعید پورصمیمی همکاری داشت.
وی تاکنون موفقیتهای بسیاری در جشنوارهها کسب کرده است. ژیلا ایپکچی سال 1393 برای فیلم خداحافظی طولانی به کارگردانی فرزاد مؤتمن توانست در 33مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین تدوین نامزد شود. همچنین ژیلا ایپکچی سال 1367 برای فیلم نارونی به کارگردانی سعید ابراهیمیفر توانست در 7مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین تدوین برنده شود. همچنین ژیلا ایپکچی سال 1369 برای فیلم پردهی آخر به کارگردانی واروژ کریممسیحی توانست در 9مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین تدوین نامزد شود. همچنین ژیلا ایپکچی سال 1373 برای فیلم در کمال خونسردی به کارگردانی سیامک شایقی توانست در 13مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین تدوین نامزد شود.
در بیوگرافی ژیلا ایپکچی آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی ژیلا ایپکچی و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار ژیلا ایپکچی در منظوم سر بزنید. همه 20 اثر مهم ژیلا ایپکچی در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار ژیلا ایپکچی در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر ژیلا ایپکچی در آثار ارزشمندتری فعالیت کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی ژیلا ایپکچی درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی ژیلا ایپکچی بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، فیلم خداحافظی طولانی محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی ژیلا ایپکچی کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم نورا محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی ژیلا ایپکچی نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران ژیلا ایپکچی کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی ژیلا ایپکچی، آثار ژیلا ایپکچی، جوایز ژیلا ایپکچی، همکاران ژیلا ایپکچی، گالری عکس ژیلا ایپکچی، قد ژیلا ایپکچی، وزن ژیلا ایپکچی، رنگ چشم ژیلا ایپکچی، وضعیت تأهل و همسر ژیلا ایپکچی، فرزندان ژیلا ایپکچی، حواشی ژیلا ایپکچی و کودکی ژیلا ایپکچی میدانید حتما برای ما ارسال کنید.