به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
ایرج راد بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1324 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار ایرج راد میتوان به بازیگری در سریال مدار صفر درجه، سریال دختران حوا و سریال در قلب من اشاره کرد.
ایرج راد نخستین بار در سینما حضور یافته و سال 1351 در 27 سالگی در فیلم پستچی به کارگردانی داریوش مهرجویی بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال مدار صفر درجه، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای ایرج راد محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون علی نصیریان، ژاله سام، عزتالله انتظامی و احمدرضا احمدی را تجربه کرد.
ایرج راد در سال 1386 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در اثر مهمی بازی کرده است. اثر مهم ایرج راد در این سال، بازیگری در سریال مدار صفر درجه به کارگردانی حسن فتحی محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی ایرج راد بازی در سریال مدار صفر درجه بوده است. ایرج راد سال 1386 در 62 سالگی در سریال مدار صفر درجه نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان تلویزیون مطرح کند. او در این سریال با حسن فتحی همکاری داشته است. ایرج راد توانست با بازی در سریال مدار صفر درجه تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر سید شهاب حسینی، ناتالی متی، رویا تیموریان و مسعود رایگان بر تجارب او افزود.
ایرج راد علاوهبر سریال مدار صفر درجه، سال 1391 در 67 سالگی در سریال دختران حوا نیز بازی کرده است. ایرج راد اینبار با حسین سهیلیزاده یعنی کارگردان سریال دختران حوا و هنرمندانی چون نازنین کریمی، پوریا پورسرخ، گوهر خیراندیش و نیما شاهرخشاهی همکاری داشت.
در این سالها ایرج راد با هنرمندان بسیاری تجربهی کار داشته است اما جالب است بدانید که در میان بازیگران عزتالله انتظامی با 4 مرتبه، جمشید مشایخی با 4 مرتبه، پوراندخت مهیمن با 4 مرتبه، محمد مطیع با 4 مرتبه و لعیا زنگنه با 4 مرتبه بیشترین همکاری را با ایرج راد داشتهاند.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی ایرج راد آن هست که در مدت زمان بازیگری خود، هم در تلویزیون و هم در سینما بازی کرده است. ایرج راد را باید بیشتر بازیگر تلویزیون بدانیم چرا که 52% آثار وی تلویزیونی و 48% آثارش سینمایی است. در واقع ایرج راد از مجموع 29 اثری که در کارنامه دارد، در 15 اثر در تلویزیون با نامهای سریال ایراندخت، سریال دختران حوا، سریال سالهای مشروطه، سریال فاکتور هشت، سریال گارد ساحلی، سریال مدار صفر درجه، سریال افسون، سریال تلفن مشترک، سریال گمشده، سریال در قلب من، سریال دستی بر آتش، سریال در پناه تو، سریال سنگ و شیشه، سریال وزیرمختار و سریال امیر کبیر نامهای و در 14 اثر در سینما با نامهای فیلم جای او دیگر خالی نیست، فیلم شمعی در باد، فیلم هفت ترانه، فیلم شور عشق، فیلم سهراب تا سهراب، فیلم نصف جهان، فیلم چون ابر در بهاران، فیلم جعفرخان از فرنگ برگشته، فیلم طوبی، فیلم ویزا، فیلم اجاره نشینها، فیلم گردباد، فیلم دایره مینا و فیلم پستچی بازی کرده است.
در مجموع در کارنامه 73 ساله و بیوگرافی ایرج راد آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی ایرج راد و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار ایرج راد در منظوم سر بزنید. همه 29 اثر مهم ایرج راد در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار ایرج راد در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر ایرج راد در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی ایرج راد درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی ایرج راد بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال مدار صفر درجه محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی ایرج راد کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم سهراب تا سهراب محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی ایرج راد نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران ایرج راد کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی ایرج راد، آثار ایرج راد، جوایز ایرج راد، همکاران ایرج راد، گالری عکس ایرج راد، قد ایرج راد، وزن ایرج راد، رنگ چشم ایرج راد، وضعیت تأهل و همسر ایرج راد، فرزندان ایرج راد، حواشی ایرج راد و کودکی ایرج راد میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
وی دارای کارشناسی نمایش از دانشکدهی "هنرهای زیبا"، "دانشگاه تهران"،کارشناسی ارشد کارگردانی تئاتر از دانشگاه "کاردیف ولز" و عنوان درجهی یک هنری از شورای ارزشیابی هنرمندان کشور میباشد.
شروع فعالیت ایرج راد از سالهای اول دبیرستان با اجراهایی برای کودکان در سال (۱۳۳۷) و گذراندن یک دورهی فن بیان و تئاتر در کلاس خانم مهین دیهیم در سال (۱۳۳۸) و آشنایی با شاهین سرکیسیان طی جلساتی و در ادامهی فعالیت تئاتری در کتاب هفته اولین اجرا نیمه حرفهایی سال (۱۳۴۲) به نام «قرعه برای مرگ» اثر واهه کاچا در تالار فرهنگ به کارگردانی کمالالدین شفیعی بودهاست.
وی در فروردین (۱۳۸۷) به عنوان مدیرعامل خانهی تئاتر انتخاب شدهاست.
ایرج راد نویسنده و مجری ۱۱۲ برنامهی نیم ساعتهی هفتگی به نام «تئاتر روز» شامل اخبار، رویدادهای تئاتر ایران و جهان و نقد و مصاحبه از آذر ماه (۱۳۵۱) تا پان سال (۱۳۵۳) پخش از برنامهی دوم رادیو «پنج شنبهها»، فعالیت داشتهاست.
وی مدت دو سال مدرس دانشکدهی "هنرهای زیبا"، دانشگاه "تهران" یک سال دانشکدهی "سینما تئاتر"، دانشگاه "نبی اکرم تبریز"، یک سال "مکتب خانهی هنر" و چند سال کلاسهای آزاد، بودهاست.
ایرج راد داوری تعداد زیادی از جشنوارههای تئاتر فجر - منطقهایی ، استانی جشنوارهی رضوی - دفاع مقدس - آشورایی و ارتش و جشنوارههای دیگر، عضو هیات موسس خانهی سینما و سه دوره عضو هیات مدیره و دبیران انجمن بازیگران سینما، عضو هیات موسس و هیات مدیره و مشاور شورای عالی خانهی هنرمندان ایران از بدو تاسیس و عضو هیات موسس عضو هیات مدیره و رییس هیات مدیره و نایب رییس هیات مدیره و مدیرعامل خانهی تئاتر از بدو تاسیس، را برعهده داشتهاست.
ایرج راد در فیلمهای سینمایی نظیر؛ «جای او دیگر خالی نیست» (۱۳۸۴)، «شمعی در باد» (۱۳۸۲)، «هفت ترانه» (۱۳۸۰)، «شور عشق» (۱۳۷۹)، «سهراب تا سهراب» (قطب مخوف) (۱۳۷۲)، «نصف جهان» (۱۳۷۱)، «چون ابر در بهاران» (۱۳۶۹)، «طوبی» (۱۳۶۷)، «جعفرخان از فرنگ برگشته» (۱۳۶۶)، «ویزا» (۱۳۶۶)، «اجارهنشینها» (۱۳۶۵)، «گردباد» (۱۳۶۴)، «دایره مینا» (۱۳۵۷) و «پستچی» (۱۳۵۱)، بازی کردهاست.
وی همچنین در سریالهایی نظیر؛ «دختران حوا» (۱۳۹۱) حسین سهیلیزاده، «فاکتور هشت» (۱۳۸۷) رضا کریمی، «در بهار» (۱۳۸۸)، «مدار صفر درجه» (۱۳۸۶) حسن فتحی، «گارد ساحلی» (۱۳۸۴) محسن شامحمدی، «مزرعه کوچک» (۱۳۸۳) سیروس مقدم، «افسون» (۱۳۸۱) سیدجواد هاشمی، «شبکه» (۱۳۸۱) محمود عزیزی، «بازی زندگی» (۱۳۸۰) مصطفی صفاری، «در پوست شیر» (۱۳۷۹) شهره لرستانی، «راهی به سوی خانه» (۱۳۷۹) حمیدرضا معدنچی، «کشتی نوح» (۱۳۷۸) نورالدین استوار، «گمشده» (۱۳۷۸) مسعود نوابی، «تلفن مشترک» (۱۳۷۸) خسرو ملکان و «در قلب من» (۱۳۷۷) حمید لبخنده، بازی کردهاست.