به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فرزاد حسنی بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1356 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار فرزاد حسنی میتوان به بازیگری در سریال مسافری از هند، سریال مسیر انحرافی و فیلم ثبت با سند برابر است اشاره کرد.
فرزاد حسنی در سال 1381 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در اثر مهمی بازی کرده است. اثر مهم فرزاد حسنی در این سال، بازیگری در سریال مسافری از هند به کارگردانی قاسم جعفری محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی فرزاد حسنی بازی در سریال مسافری از هند بوده است. فرزاد حسنی سال 1381 در 25 سالگی در سریال مسافری از هند نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان تلویزیون مطرح کند. او در این سریال با قاسم جعفری همکاری داشته است. فرزاد حسنی توانست با بازی در سریال مسافری از هند تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر شیلا خداداد، سروش گودرزی، شیرین بینا و نسرین مقانلو بر تجارب او افزود.
فرزاد حسنی علاوهبر سریال مسافری از هند، سال 1390 در 34 سالگی در سریال مسیر انحرافی نیز بازی کرده است. فرزاد حسنی اینبار با بهرنگ توفیقی یعنی کارگردان سریال مسیر انحرافی و هنرمندانی چون پوریا پورسرخ، کمند امیرسلیمانی، شقایق دهقان و نادر سلیمانی همکاری داشت.
با اینکه فرزاد حسنی را بیشتر بعنوان بازیگر میشناسیم، اما در حرفههای دیگر نیز فعال بوده است. فرزاد حسنی علاوهبر بازیگر بهعنوان مجری نیز در سینما و تلویزیون فعالیت داشته است. مهمترین اثر فرزاد حسنی در حرفهی مجری، برنامه اکسیر است.
در این سالها فرزاد حسنی با هنرمندان بسیاری تجربهی کار داشته است اما جالب است بدانید که در میان بازیگران شمسی فضلالهی با 2 مرتبه، حمید گودرزی با 2 مرتبه، شیرین بینا با 2 مرتبه، پوریا پورسرخ با 2 مرتبه و مجید مشیری با 2 مرتبه بیشترین همکاری را با فرزاد حسنی داشتهاند.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی فرزاد حسنی آن هست که در مدت زمان بازیگری خود، هم در تلویزیون و هم در سینما بازی کرده است. فرزاد حسنی را باید هم بازیگر سینما و هم بازیگر تلویزیون بدانیم چرا که 50% آثار وی سینمایی و 50% آثارش تلویزیونی است. در واقع فرزاد حسنی از مجموع 10 اثری که در کارنامه دارد، در 5 اثر در سینما با نامهای فیلم ثبت با سند برابر است، فیلم آنچه مردان دربارهی زنان نمیدانند، فیلم عملیات مهد کودک، فیلم آمین خواهیم گفت و فیلم در امتداد شهر به ایفای نقش پرداخته و در 5 اثر در تلویزیون با نامهای سریال سالهای ابری، سریال مسیر انحرافی، سریال برای آخرین بار، سریال کمکم کن و سریال مسافری از هند بازی کرده است.
در مجموع در کارنامه 41 ساله و بیوگرافی فرزاد حسنی آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی فرزاد حسنی و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار فرزاد حسنی در منظوم سر بزنید. همه 10 اثر مهم فرزاد حسنی در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار فرزاد حسنی در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر فرزاد حسنی در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی فرزاد حسنی درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی فرزاد حسنی بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال مسافری از هند محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی فرزاد حسنی کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم آنچه مردان دربارهی زنان نمیدانند محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی فرزاد حسنی نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران فرزاد حسنی کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی فرزاد حسنی، آثار فرزاد حسنی، جوایز فرزاد حسنی، همکاران فرزاد حسنی، گالری عکس فرزاد حسنی، قد فرزاد حسنی، وزن فرزاد حسنی، رنگ چشم فرزاد حسنی، وضعیت تأهل و همسر فرزاد حسنی، فرزندان فرزاد حسنی، حواشی فرزاد حسنی و کودکی فرزاد حسنی میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
فرزاد حسنی مجریگری برنامههای تلویزیونی نظیر؛ «نیم رخ»، «کوله پشتی»، «جزر و مد»، «سی تا سی»، «مژده بده»، «تحویل بهار»، «نو در دو» و «اکسیر»، را برعهده داشتهاست.
فرزاد حسنی در مجموعههای تلویزیونی نظیر؛ «سالهای ابری» (۱۳۹۳)، «رالی ایرانی» (۱۳۹۲)، «مسیر انحرافی» (۱۳۹۱)، «کمکم کن» (۱۳۸۳)، «مسافری از هند» (۱۳۸۱) و «عید آن سالها» (۱۳۷۸)، بازی کردهاست.
وی همچنین در فیلمهای سینمایی نظیر؛ «ثبت با سند برابر است» (۱۳۹۵)، «آنچه مردان درباره زنان نمیدانند» (۱۳۹۲)، «عملیات مهد کودک» (۱۳۹۱)، «آمین خواهیم گفت» (۱۳۸۹) و «در امتداد شهر» (۱۳۸۹)، به نقشآفرینی پرداختهاست.
توی هر دو اخلاق حرفه ای رو رعایت نمی کنه...
همچنان بابت حسن نظرات و توجه شما نسبت به آثار منظوم، متشکریم.
در اسرع وقت انجام خواهد شد.