به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
اصغر شاهوردی صدابردار سینما و تلویزیون ایران است. از مهمترین آثار اصغر شاهوردی میتوان به فعالیت در سریال ساعت شنی، سریال امیر کبیر و فیلم اجاره نشینها اشاره کرد.
اصغر شاهوردی کار حرفهای خود را از تلویزیون آغاز کرد و سال 1364 در سریال امیر کبیر به کارگردانی سعید نیکپور به عنوان صدابردار فعالیت داشته است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال ساعت شنی، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای اصغر شاهوردی محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون سعید نیکپور، فخری خوروش، محمد مطیع و ایرج راد را تجربه کرد.
اصغر شاهوردی در سال 1386 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در تولید اثر مهمی حضور داشته است. اثر مهم اصغر شاهوردی در این سال، فعالیت در سریال ساعت شنی به کارگردانی بهرام بهرامیان محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی اصغر شاهوردی فعالیت در سریال ساعت شنی بوده است. اصغر شاهوردی سال 1386 سریال ساعت شنی به عنوان صدابردار فعالیت داشته است که توانست با مهارتش، جای خود را میان اهالی فضای تلویزیون مطرح کند. اصغر شاهوردی توانست با فعالیت در سریال ساعت شنی تجربه حرفهای موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگران بزرگ و باتجربهای نظیر رویا تیموریان، ژاله علو، داریوش ارجمند و پوریا پورسرخ توانست سطح کاری او را متحول کند.
با اینکه اصغر شاهوردی را بیشتر بعنوان صدابردار میشناسیم، اما در حرفههای دیگر نیز فعال بوده است. اصغر شاهوردی علاوهبر صدابردار بهعنوان دستیار صدابردار و صداگذاری نیز در سینما و تلویزیون فعالیت داشته است. مهمترین اثر اصغر شاهوردی در حرفهی دستیار صدابردار، سریال آپارتمان است. مهمترین اثر اصغر شاهوردی در حرفهی صداگذاری، فیلم بمانی است.
وی تاکنون موفقیتهای بسیاری در جشنوارهها کسب کرده است. اصغر شاهوردی سال 1369 برای فیلم سایهی خیال به کارگردانی حسین دلیر توانست در 9مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین صدابرداری نامزد شود. همچنین اصغر شاهوردی سال 1373 برای فیلم پری به کارگردانی داریوش مهرجویی توانست در 13مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین صدابرداری نامزد شود. همچنین اصغر شاهوردی سال 1368 برای فیلم هامون به کارگردانی داریوش مهرجویی توانست در 8مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین صدابرداری نامزد شود. همچنین اصغر شاهوردی سال 1365 برای فیلم خانه دوست کجاست؟ به کارگردانی عباس کیارستمی توانست در 5مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین صدابرداری برنده شود. همچنین اصغر شاهوردی سال 1367 برای فیلم نارونی به کارگردانی سعید ابراهیمیفر توانست در 7مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین صدابرداری برنده شود. همچنین اصغر شاهوردی سال 1375 برای فیلم لیلا به کارگردانی داریوش مهرجویی توانست در 15مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین صدابرداری نامزد شود. همچنین اصغر شاهوردی سال 1366 برای فیلم شاید وقتی دیگر به کارگردانی بهرام بیضایی توانست در 6مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین صدابرداری نامزد شود. همچنین اصغر شاهوردی سال 1371 برای فیلم سایههای هجوم به کارگردانی احمد امینی توانست در 11مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین صدابرداری نامزد شود. همچنین اصغر شاهوردی سال 1377 برای فیلم قرمز به کارگردانی فریدون جیرانی توانست در 17مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین صدابرداری نامزد شود. همچنین اصغر شاهوردی سال 1373 برای فیلم کیمیا به کارگردانی احمدرضا درویش توانست در 13مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین صدابرداری برنده شود.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی اصغر شاهوردی آن هست که در مدت زمان فعالیت خود، هم در تلویزیون و هم در سینما حضور داشته است. اصغر شاهوردی را باید بیشتر صدابردار سینما بدانیم چرا که 78% آثار وی سینمایی و 22% آثارش تلویزیونی است. در واقع اصغر شاهوردی از مجموع 28 اثری که در کارنامه دارد، در 22 اثر در سینما با نامهای فیلم انعکاس، فیلم پارک وی، فیلم این ترانه عاشقانه نیست، فیلم شام عروسی، فیلم نقاب، فیلم الهه زیگورات، فیلم عشق فیلم، فیلم بمانی، فیلم رخساره، فیلم آقای رئیس جمهور، فیلم موج مرده، فیلم میکس، فیلم واهمههای حضور (موج و دریا)، فیلم بازیگر، فیلم داستانهای جزیره (اپیزود اول، دختردایی گمشده)، فیلم عشق کافی نیست، فیلم قرمز، فیلم بانو، فیلم هامون، فیلم خانه دوست کجاست؟، فیلم اجاره نشینها و فیلم خانهی دوست کجاست؟ فعالیت داشته و در 6 اثر در تلویزیون با نامهای سریال ساعت شنی، سریال هتل پیاده رو، سریال تصویر یک رؤیا، سریال ماموریت (1)، سریال ماموریت (2) و سریال امیر کبیر فعالیت داشته است.
در بیوگرافی اصغر شاهوردی آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی اصغر شاهوردی و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار اصغر شاهوردی در منظوم سر بزنید. همه 28 اثر مهم اصغر شاهوردی در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار اصغر شاهوردی در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر اصغر شاهوردی در آثار ارزشمندتری فعالیت کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی اصغر شاهوردی درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی اصغر شاهوردی بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال ساعت شنی محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی اصغر شاهوردی کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم واهمههای حضور (موج و دریا) محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی اصغر شاهوردی نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران اصغر شاهوردی کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی اصغر شاهوردی، آثار اصغر شاهوردی، جوایز اصغر شاهوردی، همکاران اصغر شاهوردی، گالری عکس اصغر شاهوردی، قد اصغر شاهوردی، وزن اصغر شاهوردی، رنگ چشم اصغر شاهوردی، وضعیت تأهل و همسر اصغر شاهوردی، فرزندان اصغر شاهوردی، حواشی اصغر شاهوردی و کودکی اصغر شاهوردی میدانید حتما برای ما ارسال کنید.