به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
ایمانوردی فعالیت هنری را سال (۱۳۳۷) با بازی در تروپ تئاتر «اُسکار» آغاز کرد.
ایمانوردی در سال (۱۳۴۰) برحسب اتفاق و به دنبال برخوردی که تصادفاً با ساموئل خاچیکیان در خیابان داشت خاچیکیان از اندام ورزیده و چهرهی سینمایی وی که مناسب برای ایفای نقشهای عامه پسند تشخیص داد و از ایمانوردی دعوت به عمل آورد تا دراستودیو آژیر فیلم حضور پیدا کند. وی در این استودیو در اولین نقش زندگی سینمایی خود رل کوتاهی در فیلم «فریاد نیمه شب» بازی کرد که همین نقش چند دقیقهای باعث شد تا این کارگردان بزرگ در فیلمهای بعدی خود مانند: «یک قدم تا مرگ»، «دلهره»، «ضربت»، «سرسام» جهت بازی از وی دعوت به عمل بیاورد.
رضا بیک بعد از ورود به صحنهی سینما با اجرای نقشهای مختلف در فیلمهای اکشن و کُمدی با نام هنری بیک ایمانوری در بیش از یکصد و پنجاه فیلم سینمایی، به عنوان یکی از پرکارترین بازیگران سینمای ایران در دهه (1340) و (1350) شمسی به محبوبیت ویژهای دربین مردم دست یافت، و به واسطهی توانایی که وی در گردش نقشهای مختلف سینمایی داشت، لقب مرد هزار چهره سینما را کسب کرد. وی در طول فعالیت هنریش با بازیگران سرشناسی از جمله: ناصر ملکمطیعی، بهروز وثوقی، محمد علیفردین، داریوش اسدزاده ، فروزان، آذر شیوا، آرمان، جهانگیر فروهر به نقشآفرینی پرداختهاست.
رضا بیکایمانوردی کارگردانی فیلمهایی نظیر؛ «ببر رینگ» (۱۳۴۳)، «نبرد غولها» (۱۳۴۴)، «مرد دو چهره» (۱۳۴۶) و «محبوب بچهها» (۱۳۵۲)، را برعهده داشتهاست.
رضا بیکایمانوردی در فیلمهای سینمایی نظیر؛ «فریاد نیمه شب» (۱۳۴۰)، «یک قدم تا مرگ» (۱۳۴۰)، «زمین تلخ» (۱۳۴۱)، «دلهره» (۱۳۴۱)، «طلاق» (۱۳۴۲)، «دزد شهر» (۱۳۴۳)، «سرکش» (۱۳۴۳)، «ببر رینگ» (۱۳۴۳)، «ستاره صحرا» (۱۳۴۳)، «گلهای گیلان» (۱۳۴۳)، «ضربت» (۱۳۴۳)، «پهلوان پهلوانان» (۱۳۴۸)، «لیلی و مجنون» (۱۳۴۹)، «دور دنیا با جیب خالی» (۱۳۴۹)، «ایوب» (۱۳۵۰)، «یک مرد یک شهر» (۱۳۵۰)، «پهلوان در قرن اتم» (۱۳۵۰)، «پهلوان مفرد» (۱۳۵۰)، «حیدر» (۱۳۵۰)، «فاتحین صحرا»، (۱۳۵۰)، «قلاب» (۱۳۵۰)، «دلقکها» (۱۳۵۰)، «رضا چلچله» (۱۳۵۰)، «حسرت» (۱۳۵۴)، «دو آقای با شخصیت» (۱۳۵۴)، «رانده شده» (۱۳۵۴)، «قسم» (۱۳۵۴)، «زیبای پررو» (۱۳۵۴)، «شبگرد» (۱۳۵۴)، «مرد شرقی و زن فرنگی» (۱۳۵۴)، «مرد ناآرام» (۱۳۵۴)، «نیزار» (۱۳۵۴)، «تنها حامی» (۱۳۵۵) و «عنتر و منتر» (۱۳۵۵)، به نقشآفرینی پرداختهاست.
رضا بیکایمانوردی، بعد از یکسال مبارزه با بیماری سرطان ریه، ساعت ۱۲:۴۸ بامداد روز ۲۲ شهریور (۱۳۸۲) در بیمارستان شهر فینیکس ایالت آریزونا در ایالات متحده آمریکا، در سن ۶۷ سالگی دیده از جهان فروبست.