به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
مهوش وقاری بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1333 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار مهوش وقاری میتوان به بازیگری در سریال امام علی (ع)، سریال دزد و پلیس و سریال پهلوانان نمیمیرند اشاره کرد.
مهوش وقاری نخستین بار در سینما حضور یافته و سال 1370 در 37 سالگی در فیلم سیرک بزرگ به کارگردانی اکبر خواجویی بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال امام علی (ع)، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای مهوش وقاری محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون اکبر عبدی، فردوس کاویانی، سرور نجاتاللهی و غلامحسین لطفی را تجربه کرد.
مهوش وقاری در سال 1375 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در آثار مهمی بازی کرده است. او در این سال با بازی در 5 فیلم و سریال مهم سینما و تلویزیون خود را به مردم معرفی کرد. آثار مهم مهوش وقاری در این سال، بازیگری در فیلم روزی که خواستگار آمد به کارگردانی فریال بهزاد، سریال امام علی (ع) به کارگردانی سید داود میرباقری، سریال دبیرستان خضراء به کارگردانی اکبر خواجویی، سریال دزدان مادربزرگ به کارگردانی مهدی صباغزاده و سریال مدرسه مادربزرگها به کارگردانی غلامرضا رمضانی محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی مهوش وقاری بازی در سریال امام علی (ع) بوده است. مهوش وقاری سال 1375 در 42 سالگی در سریال امام علی (ع) نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان تلویزیون مطرح کند. او در این سریال با سید داود میرباقری همکاری داشته است. مهوش وقاری توانست با بازی در سریال امام علی (ع) تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر داریوش ارجمند، مهدی فتحی، بهزاد فراهانی و محمدرضا شریفینیا بر تجارب او افزود.
مهوش وقاری علاوهبر سریال امام علی (ع)، سال 1391 در 58 سالگی در سریال دزد و پلیس نیز بازی کرده است. مهوش وقاری اینبار با سعید آقاخانی یعنی کارگردان سریال دزد و پلیس و هنرمندانی چون غلامرضا کریمی، بهنام تشکر، هومن برقنورد و شقایق دهقان همکاری داشت.
در این سالها مهوش وقاری با هنرمندان بسیاری تجربهی کار داشته است اما جالب است بدانید که در میان بازیگران محسن قاضیمرادی با 13 مرتبه، رضا بنفشهخواه با 7 مرتبه، جهانگیر فروهر با 6 مرتبه، منوچهر حامدی با 5 مرتبه و فخرالدین صدیقشریف با 5 مرتبه بیشترین همکاری را با مهوش وقاری داشتهاند.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی مهوش وقاری آن هست که در مدت زمان بازیگری خود، هم در تلویزیون و هم در سینما بازی کرده است. مهوش وقاری را باید بیشتر بازیگر سینما بدانیم چرا که 53% آثار وی سینمایی و 47% آثارش تلویزیونی است. در واقع مهوش وقاری از مجموع 45 اثری که در کارنامه دارد، در 24 اثر در سینما با نامهای فیلم نیش زنبور، فیلم پسر آدم، دختر حوا، فیلم نطفه شوم، فیلم یک وجب از آسمان، فیلم همان روز، فیلم بی وفا، فیلم سوغات فرنگ، فیلم تقاطع، فیلم تله، فیلم کوچولوی خوش شانس، فیلم چشمان سیاه، فیلم زیر پوست شهر، فیلم شبهای تهران، فیلم دوستان، فیلم روزی که خواستگار آمد، فیلم گریز از مرگ، فیلم راز گل شببو، فیلم مروارید سیاه، فیلم آنها هیچکس را دوست ندارند، فیلم سارا، فیلم ماه عسل، فیلم مجسمه، فیلم مستأجر و فیلم سیرک بزرگ به ایفای نقش پرداخته و در 21 اثر در تلویزیون با نامهای سریال نفس شیرین، سریال دوردستها، سریال کیمیا، سریال یادآوری، سریال دزد و پلیس، سریال چمدان، سریال موج و صخره، سریال بهنام گل سرخ، سریال یک وجب خاک، سریال هزاران چشم، سریال روزهای زندگی، سریال روزگار جوانی، سریال امام علی (ع)، سریال دبیرستان خضراء، سریال دزدان مادربزرگ، سریال مدرسه مادربزرگها، سریال بیبییون، سریال پهلوانان نمیمیرند، سریال راهیان، سریال علیآقا ۱۲۱ و سریال فاصله بازی کرده است.
در مجموع در کارنامه 64 ساله و بیوگرافی مهوش وقاری آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی مهوش وقاری و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار مهوش وقاری در منظوم سر بزنید. همه 45 اثر مهم مهوش وقاری در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار مهوش وقاری در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر مهوش وقاری در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی مهوش وقاری درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی مهوش وقاری بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال امام علی (ع) محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی مهوش وقاری کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم مروارید سیاه محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی مهوش وقاری نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران مهوش وقاری کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی مهوش وقاری، آثار مهوش وقاری، جوایز مهوش وقاری، همکاران مهوش وقاری، گالری عکس مهوش وقاری، قد مهوش وقاری، وزن مهوش وقاری، رنگ چشم مهوش وقاری، وضعیت تأهل و همسر مهوش وقاری، فرزندان مهوش وقاری، حواشی مهوش وقاری و کودکی مهوش وقاری میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
محسن قاضی مرادی و همسرش مهوش وقاری هر دو بازنشستهی آموزش و پرورش هستند و به خاطر علاقهای که به بازیگری داشتند دست از تدریس کشیدند و زندگیشان را با بازیگری ادامه دادند. این زوج بازیگر در بسیاری از سریالهای تلویزیونی حضور داشتند البته در سالهای اخیر به خاطر بیماری محسن قاضی مرادی هر دو کم کار شدهاند.
وی لیسانس علوم سیاسی در سال ۱۳۵۵ را داراست. بازی در سینما را از سال ۱۳۶۷ با «نار و نی»، همکاری «سعید ابراهیمیفر» آغاز کرد.
مهوش وقاری در فیلمهای سینمایی نظیر؛ «نیش زنبور» (۱۳۸۸)، «بیداری» (۱۳۸۷)، «پسر آدم، دختر حوا» (۱۳۸۷)، «پوست موز» (۱۳۸۷)، «نطفه شوم» (۱۳۸۷)، «یک وجب از آسمان» (۱۳۸۷)، «بیوفا» (۱۳۸۵)، «سوغات فرنگ» (۱۳۸۵)، «تقاطع» (۱۳۸۴)، «تله» (۱۳۸۴)، «کوچولوی خوششانس» (۱۳۸۳)، «چشمان سیاه» (۱۳۸۱)، «زیر پوست شهر» (۱۳۷۹)، «شبهای تهران» (۱۳۷۹)، «دوستان» (۱۳۷۸)، «روزی که خواستگار آمد» (۱۳۷۵)، «گریز از مرگ» (۱۳۷۴)، «مروارید سیاه» (۱۳۷۳)، «آنها هیچکس را دوست ندارند» (۱۳۷۲)، «راز گل شب بو» (۱۳۷۲)، «سارا» (۱۳۷۱)، «ماه عسل» (۱۳۷۱)، «مجسمه» (۱۳۷۱)، «مستاجر» (۱۳۷۱)، «سیرک بزرگ» (۱۳۷۰) و «نار و نی» (۱۳۶۷)، بازی کردهاست.
وفاداری و ایثار شون در طول این سالها قابل تحسین هست
شایسته احترام و تقدیر هستند
یک عشق واقعی پایدار اینه نه هیجان های افراط گونه زودگذر اوایل ازدواج