به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
سید محمود موسوینژاد صداگذاری سینما و تلویزیون ایران است. از مهمترین آثار سید محمود موسوینژاد میتوان به فعالیت در فیلم بیست و یک روز بعد، سریال برادر و سریال تنهایی لیلا اشاره کرد.
سید محمود موسوینژاد کار حرفهای خود را از سینما آغاز کرد و سال 1377 در فیلم بازیگر به کارگردانی محمدعلی سجادی به عنوان صداگذاری فعالیت داشته است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند فیلم بیست و یک روز بعد، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای سید محمود موسوینژاد محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون حبیب اسماعیلی، نیکی کریمی، محمدرضا شریفینیا و حمیده خیرآبادی را تجربه کرد.
سید محمود موسوینژاد در سال 1395 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در تولید آثار مهمی حضور داشته است. او در این سال در 5 فیلم و سریال مهم سینما و تلویزیون حضور داشت و خود را به جامعه هنرمندان معرفی کرد. آثار مهم سید محمود موسوینژاد در این سال، فعالیت در سریال آرام می گیریم به کارگردانی روح الله سهرابی، فعالیت در سریال برادر به عنوان صداگذاری ، فعالیت در فیلم افسونگر به عنوان صداگذاری ، فعالیت در فیلم آشوب به عنوان صداگذاری و فعالیت در فیلم بیست و یک روز بعد به عنوان صداگذاری محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی سید محمود موسوینژاد فعالیت در فیلم بیست و یک روز بعد بوده است. سید محمود موسوینژاد سال 1395 فیلم بیست و یک روز بعد به عنوان صداگذاری فعالیت داشته است که توانست با مهارتش، جای خود را میان اهالی فضای سینما مطرح کند. سید محمود موسوینژاد توانست با فعالیت در فیلم بیست و یک روز بعد تجربه حرفهای موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگران بزرگ و باتجربهای نظیر ساره بیات، حمیدرضا آذرنگ، امیرحسین صدیق و مهدی قربانی توانست سطح کاری او را متحول کند.
سید محمود موسوینژاد علاوهبر فیلم بیست و یک روز بعد، سال 1395 در سریال برادر نیز فعالیت داشته است. سید محمود موسوینژاد اینبار با جواد افشار یعنی کارگردان سریال برادر و هنرمندانی چون حسین یاری، پوریا پورسرخ، گلاره عباسی و حسن پورشیرازی همکاری داشت.
با اینکه سید محمود موسوینژاد را بیشتر بعنوان صداگذاری میشناسیم، اما در حرفههای دیگر نیز فعال بوده است. سید محمود موسوینژاد علاوهبر صداگذاری بهعنوان صدابردار نیز در سینما و تلویزیون فعالیت داشته است. مهمترین اثر سید محمود موسوینژاد در حرفهی صدابردار، فیلم کفش های جیرجیرک دار است.
سید محمود موسوینژاد سال 1379 برای فیلم آخر بازی به کارگردانی همایون اسعدیان توانست در 19مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین صداگذاری و میکس نامزد شود. همچنین سید محمود موسوینژاد سال 1393 برای فیلم ایران برگر به کارگردانی مسعود جعفریجوزانی توانست در 33مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین صداگذاری و میکس نامزد شود.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی سید محمود موسوینژاد آن هست که در مدت زمان فعالیت خود، هم در تلویزیون و هم در سینما حضور داشته است. سید محمود موسوینژاد را باید بیشتر صداگذاری سینما بدانیم چرا که 92% آثار وی سینمایی و 8% آثارش تلویزیونی است. در واقع سید محمود موسوینژاد از مجموع 57 اثری که در کارنامه دارد، در 53 اثر در سینما با نامهای فیلم کاتیوشا، فیلم به وقت خماری، فیلم سریک، فیلم افسونگر، فیلم آشوب، فیلم بیست و یک روز بعد، فیلم کفشهایم کو؟، فیلم ما همه گناهکاریم، فیلم اینجا کسی نمیمیرد، فیلم ماهی سیاه کوچولو، فیلم خانهای کنار ابرها، فیلم فصل فراموشی فریبا، فیلم کلاشینکف، فیلم خاک و مرجان، فیلم محرمانه تهران، فیلم زنها شگفت انگیزند، فیلم صدای پای من، فیلم قلب سفید سیمرغ، فیلم خاله سوسکه، فیلم دختران، فیلم به کبودی یاس، فیلم سبیل مردونه، فیلم شبی در تهران، فیلم مینای شهر خاموش، فیلم نصف مال من، نصف مال تو، فیلم پابرهنه در بهشت، فیلم چه کسی امیر را کشت، فیلم ستاره ها، فیلم شاهزاده ایرانی، فیلم جنگ کودکانه، فیلم در به درها، فیلم دیشب باباتو دیدم آیدا، فیلم مواجهه، فیلم تارا و تب توت فرنگی، فیلم عروس افغان، فیلم کنار رودخانه، فیلم مزرعه آفتابگردان، فیلم مزرعه پدری، فیلم آوازهای سرزمین مادریام، فیلم زهر عسل، فیلم آوای جبرئیل، فیلم سفر مردان خاکستری، فیلم قارچ سمی، فیلم من ترانه پانزده سال دارم، فیلم آخر بازی، فیلم زیر نور ماه، فیلم آسمان پرستاره، فیلم دلباخته، فیلم شوخی، فیلم عشق شیشهای، فیلم عشق طاهر، فیلم کودک و سرباز و فیلم بازیگر فعالیت داشته و در 4 اثر در تلویزیون با نامهای سریال آرام می گیریم، سریال برادر، سریال تنهایی لیلا و سریال تکیه بر باد فعالیت داشته است.
در بیوگرافی سید محمود موسوینژاد آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی سید محمود موسوینژاد و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار سید محمود موسوینژاد در منظوم سر بزنید. همه 57 اثر مهم سید محمود موسوینژاد در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار سید محمود موسوینژاد در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر سید محمود موسوینژاد در آثار ارزشمندتری فعالیت کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی سید محمود موسوینژاد درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی سید محمود موسوینژاد بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، فیلم بیست و یک روز بعد محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی سید محمود موسوینژاد کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم خاک و مرجان محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی سید محمود موسوینژاد نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران سید محمود موسوینژاد کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی سید محمود موسوینژاد، آثار سید محمود موسوینژاد، جوایز سید محمود موسوینژاد، همکاران سید محمود موسوینژاد، گالری عکس سید محمود موسوینژاد، قد سید محمود موسوینژاد، وزن سید محمود موسوینژاد، رنگ چشم سید محمود موسوینژاد، وضعیت تأهل و همسر سید محمود موسوینژاد، فرزندان سید محمود موسوینژاد، حواشی سید محمود موسوینژاد و کودکی سید محمود موسوینژاد میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
جناب آقای «سید محمود موسوینژاد»، در این فیلم به عنوان «صداگذار»، فعال بوده است که در کارنامه ایشان ثبت شده است.
موفق باشید.