به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
دختر عزیزکرده
فلور نظری یکم بهمن 1347 در شهرستان لاهیجان متولد شد. او فرزند اول خانواده است و دو خواهر و یک برادر کوچکتر از خود دارد. همیشه میگوید: «من چون بچه اول بودم و برادرم چون تک پسر بود، عزیزدردانههای پدر و مادرمان بودیم.» فلور نظری از دوران کودکی و بازیهای کودکانه در خانه قدیمی مادربزرگ بهعنوان شیرینترین لحظات زندگیاش یاد میکند. او در نوجوانی نزدیک به دو سال را با مادربزرگش زندگی کرده است و میگوید: «با مادربزرگم زندگی میکردم و او چیزهای زیادی به من آموخت. عقاید سنتی و مذهبی داشت که آنها را به زبان ساده و قابلفهمی به من یاد میداد. به من آموخت چطور دیگران را ببخشم، دروغ نگویم و هر زمان که اشتباه کردم بپذیرم و عذرخواهی کنم.»
خواهرانهها
خانم نظری ارتباط بسیار گرم و صمیمی با خواهر کوچکترش دکتر فریبا نظری دارد. جالب اینجاست که این دو نه فقط در شغل و حرفه بلکه در ظاهر و نوع پوشش زمین تا آسمان متفاوتاند. فریبا نظری ریاست یکی از بخشهای بنیاد شهید و جانبازان را بر عهده دارد و در دانشگاه نیز تدریس میکند. او در مورد خواهر بازیگر خود میگوید: «ظاهر متفاوت ما برای خیلیها سؤالبرانگیز است و من همیشه در جواب گفتهام خواهرم از من مؤمنتر است. دیندار بودن بهظاهر نیست و دین اساساً در ظاهر خلاصه نمیشود. دینداری در مجموعهای از خصایص مثبت و خوب مانند بخشندگی، راستگویی، مهربانی با مردم و خانواده و باانصاف بودن خلاصه میشود که در فلور وجود دارد. به همین دلیل تفاوت ظاهری ما اصلاً مهم نیست و در بطن و ذات دارای اعتقادات مشترک بوده و به هم نزدیک هستیم.»
هنری
خانم بازیگر عنوان میکند که هیچوقت فکر نمیگرد بازیگر شود. علاقه و استعداد هنریاش بیشتر درزمینهٔ نقاشی و نویسندگی بود. نقشهای زیبایی روی چوب و سنگ میکشید. در کلاسهای درس هم معمولاً برای خیلی از دوستانش انشا مینوشت. در نویسندگی داستانهای کوتاه هم فعالیت داشت و در حال حاضر هم گاهی به گفته خودش مینیمالنویسی میکند. اما بهمرور زمان علاقه فلور نظری به سمت بازیگری سوق پیدا کرد. بهطوریکه بعد از پایان دوره کارشناسی رشته مدیریت، به دانشگاه سوره رفت و دوره بازیگریاش را در انجام به پایان رساند. او در بازیگری شاگرد اساتیدی چون محمد رحمانیان و مهتاب نصیرپور بوده است. سرانجام در اوایل دهه 70 بود که فلور نظری بهصورت جدی وارد دنیای تصویر شد.
شهرت با تلویزیون
فلور نظری بازیگری را با مجموعههای تلویزیونی آغاز کرد. او در شروع کارش در سریالهای چون «چمدان»، «پزشکان»، «همسفر»، «مسافری از هند»، «دوران سرکشی» و ... به ایفای نقش پرداخت. اما در سال 1383 با «خانه بدوش» رضا عطاران بود که به شهرت رسید. این همکاری بعد از آن در مجموعه «متهم گریخت» ادامه داشت. در سالهای اخیراً بازی روان و قابل قبول نظری را در کمدیهای دیگری چون «ارث بابام»، «مرد دو هزارچهره» و ... هم دیدهایم. از دیگر فعالیتهای تلویزیونی او هم میتوان به بازی در سریالهای «تب سرد»، «آسمان همیشه ابری نیست»، «تکیه بر باد» و ... اشاره کرد که همگی جز آثار پربیننده و محبوب تلویزیون بودهاند.
سینما
خانم نظری در عرصه سینما هم چندان کمکار نبوده است. تقریباً هرسال با یک فیلم سینمایی و البته در نقشهای نهچندان کلیدی به روی پردههای سینما آمد. فلور نظری تجربه همکاری با کارگردانان مطرحی چون «پوران درخشنده»، «تهمینه میلانی» و فرزاد مؤتمن را دارد. ازجمله آثار مهم سینمایی میتوان از فیلمهای چون «رؤیای خیس»، «بچههای ابدی»، «کلاهی برای باران»، «تسویهحساب»، «آتشبس 2» و... اشاره کرد.
زندگی در آلمان
نزدیک به 15 سال است که خانم بازیگر دور از مرزهای کشور زندگی میکند. او سالها پیش ازدواج کرده و پسازآن به کشور آلمان مهاجرت کرد. البته هرچند وقت یکبار دلش تنگ میشود و سری به شهر و دیار مادری میزند. فلور نظری یک پسر به نام نیما (در شناسنامه شروین) دارد و معمولاً بیشتر اوقاتش را با او میگذراند.