به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
بهروز افخمی کارگردان سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1335 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار بهروز افخمی میتوان به کارگردانی فیلم سن پطرزبورگ، سریال کوچک جنگلی و سریال سردار جنگل اشاره کرد.
بهروز افخمی کار حرفهای خود را از تلویزیون آغاز کرد و سال 1366 در 31 سالگی در سریال سردار جنگل به عنوان کارگردان فعالیت داشته است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند فیلم سن پطرزبورگ، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای بهروز افخمی محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون علیرضا مجلل، مهدی هاشمی، عباس امیری و جهانگیر الماسی را تجربه کرد.
بهروز افخمی در سال 1388 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در تولید آثار مهمی حضور داشته است. او در این سال در 2 فیلم مهم سینما حضور داشت و خود را به جامعه هنرمندان معرفی کرد. آثار مهم بهروز افخمی در این سال، فعالیت در فیلم سن پطرزبورگ به عنوان کارگردان و فعالیت در فیلم یازده دقیقه و سی ثانیه به عنوان کارگردان محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی بهروز افخمی فعالیت در فیلم سن پطرزبورگ بوده است. بهروز افخمی سال 1388 در 53 سالگی فیلم سن پطرزبورگ را کارگردانی کرد که توانست خود را میان اهالی فضای سینما مطرح کند. از بهروز افخمی نقل قول شده است که برای کارگردانی در فیلم سن پطرزبورگ و همکاریش با عوامل و بازیگران اعلام رضایت کرده است. بهروز افخمی توانست با فعالیت در فیلم سن پطرزبورگ تجربه حرفهای موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر امین حیایی، محسن تنابنده، بهاره رهنما و اندیشه فولادوند توانست سطح کاری او را متحول کند.
بهروز افخمی علاوهبر فیلم سن پطرزبورگ، سال 1368 در 33 سالگی سریال کوچک جنگلی را کارگردانی کرده است. بهروز افخمی اینبار با هنرمندانی چون علیرضا مجلل، مهدی هاشمی، عباس امیری و جهانگیر الماسی همکاری داشت.
با اینکه بهروز افخمی را بیشتر بعنوان کارگردان میشناسیم، اما در حرفههای دیگر نیز فعال بوده است. بهروز افخمی علاوهبر کارگردان بهعنوان نویسنده، تدوینگر، تهیه کننده، بازیگر، مدیر فیلم برداری و مجری نیز در سینما و تلویزیون فعالیت داشته است. مهمترین آثار بهروز افخمی در حرفهی نویسنده، فیلم روباه، فیلم آذر، شهدخت، پرویز و دیگران، فیلم پایان خدمت، فیلم یازده دقیقه و سی ثانیه، فیلم فرزند صبح، فیلم گاوخونی، فیلم شوکران، فیلم جهانپهلوان تختی، فیلم روز شیطان، فیلم روز فرشته، فیلم عروس و فیلم دست نوشتهها است. مهمترین آثار بهروز افخمی در حرفهی تدوینگر، فیلم قرنطینه، فیلم گاوخونی، سریال 53 نفر، فیلم 53 نفر، فیلم آب را گل نکنید و سریال داستان راستان است. مهمترین آثار بهروز افخمی در حرفهی تهیه کننده، فیلم مردی که نمی بایست سلطان می شد و فیلم آذر، شهدخت، پرویز و دیگران است. مهمترین آثار بهروز افخمی در حرفهی بازیگر، فیلم روز شیطان و فیلم زیر باران است. مهمترین آثار بهروز افخمی در حرفهی مدیر فیلم برداری، فیلم مردی که نمی بایست سلطان می شد و فیلم زیر باران است. مهمترین اثر بهروز افخمی در حرفهی مجری، برنامه هفت است.
وی تاکنون موفقیتهای بسیاری در جشنوارهها کسب کرده است. بهروز افخمی سال 1376 در 41 سالگی برای فیلم جهانپهلوان تختی توانست در 16مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه نامزد شود. همچنین بهروز افخمی سال 1392 در 57 سالگی برای فیلم آذر، شهدخت، پرویز و دیگران توانست در 32مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه برنده شود. همچنین بهروز افخمی سال 1392 در 57 سالگی برای فیلم آذر، شهدخت، پرویز و دیگران توانست در 32مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی نامزد شود. همچنین بهروز افخمی سال 1369 در 34 سالگی برای فیلم عروس توانست در 9مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه نامزد شود. همچنین بهروز افخمی سال 1392 در 57 سالگی برای فیلم پایان خدمت به کارگردانی حمید زرگرنژاد توانست در 32مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش نگاه نو بهترین فیلمنامه نامزد شود. همچنین بهروز افخمی سال 1369 در 34 سالگی برای فیلم عروس توانست در 9مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی نامزد شود. همچنین بهروز افخمی سال 1365 در 30 سالگی برای فیلم دست نوشتهها به کارگردانی مهرزاد مینویی توانست در 5مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه نامزد شود.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی بهروز افخمی آن هست که در مدت زمان فعالیت خود، هم در تلویزیون و هم در سینما حضور داشته است. بهروز افخمی را باید بیشتر کارگردان سینما بدانیم چرا که 88% آثار وی سینمایی و 12% آثارش تلویزیونی است. در واقع بهروز افخمی از مجموع 17 اثری که در کارنامه دارد، در 15 اثر در سینما با نامهای فیلم سن پطرزبورگ2، فیلم مردی که نمی بایست سلطان می شد، فیلم روباه، فیلم آذر، شهدخت، پرویز و دیگران، فیلم سن پطرزبورگ، فیلم یازده دقیقه و سی ثانیه، فیلم فرزند صبح، فیلم گاوخونی، فیلم شوکران، فیلم جهانپهلوان تختی، فیلم عقرب، فیلم روز شیطان، فیلم روز فرشته، فیلم عروس و فیلم تفنگهای سحرگاه فعالیت داشته و در 2 اثر در تلویزیون با نامهای سریال کوچک جنگلی و سریال سردار جنگل فعالیت داشته است.
در مجموع در کارنامه 62 ساله و بیوگرافی بهروز افخمی آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی بهروز افخمی و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار بهروز افخمی در منظوم سر بزنید. همه 17 اثر مهم بهروز افخمی در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار بهروز افخمی در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر بهروز افخمی در آثار ارزشمندتری فعالیت کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی بهروز افخمی درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی بهروز افخمی بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، فیلم سن پطرزبورگ محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی بهروز افخمی کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم مردی که نمی بایست سلطان می شد محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی بهروز افخمی نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران بهروز افخمی کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی بهروز افخمی، آثار بهروز افخمی، جوایز بهروز افخمی، همکاران بهروز افخمی، گالری عکس بهروز افخمی، قد بهروز افخمی، وزن بهروز افخمی، رنگ چشم بهروز افخمی، وضعیت تأهل و همسر بهروز افخمی، فرزندان بهروز افخمی، حواشی بهروز افخمی و کودکی بهروز افخمی میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
افخمی فعالیت هنری را با ساخت فیلمهای کوتاه آغاز کرد. وی سینمای حرفهای را برای بار نخست با فیلم «زیر باران» به کارگردانی سیفالله داد به عنوان مدیرفیلمبرداری تجربه کرد.
از دیگر فعالیتهای جنبی وی میتوان به تدریس سینما، عضویت در شورای هنرستان "روایت فتح" و نمایندگی در مجلس ششم شورای اسلامی اشاره کرد.
بهروز افخمی کارگردان سریالهایی نظیر؛ بخش جدید «عملیات ۱۲۵» (۱۳۹۱)، «عملیات ۱۲۵» (۱۳۸۸)، «یازده دقیقه و سی ثانیه» (1386) و «کوچک جنگلی» (۱۳۶۶)، بودهاست.
وی همچنین کارگردانی فیلمهای سینمایی نظیر؛ «روباه» (۱۳۹۳)، «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران» (۱۳۹۲)، «این خانه من نیست» (۱۳۸۹)، «سن پترزبورگ» (۱۳۸۸)، «فرزند صبح» (۱۳۸۷–۱۳۸۴)، «گاو خونی» (۱۳۸۱)، «شوکران» (۱۳۷۷)، «جهان پهلوان تختی» (۱۳۷۶)، «عقرب» (۱۳۷۵)، «روز شیطان» (۱۳۷۳)، «روز فرشته» (۱۳۷۲)، «عروس» (۱۳۶۹) و «تفنگهای سحرگاه» (۱۳۶۷)، را برعهده داشتهاست.
بهروز افخمی، سیمرغ بلورین بهترین فیلم از سی و دومین دورهی جشنوارهی فیلم فجر برای فیلم «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران»، سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه از سی و دومین دورهی جشنوارهی فیلم فجر برای «فیلم آذر، شهدخت، پرویز و دیگران»، جایزهی هیئت داوران بهترین کارگردانی از بیست و دومین دورهی جشنوارهی فیلم فجر برای فیلم «گاوخونی»، تندیس زرین بهترین فیلمنامه از دومین دورهی جشن خانهی سینما برای فیلم «جهان پهلوان تختی» و دیپلم افتخار بهترین کارگردانی از نهمین دورهی جشنوارهی فیلم فجر برای فیلم «عروس»، را در کارنامه دارد.
هفت زمان افخمی بهترین هفت بود
ارزش وجود به قاب تلویزیون رو ندارند '' اما متأسفانه هستند داخل قاب