به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
مرتضی ضرابی بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1335 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار مرتضی ضرابی میتوان به بازیگری در سریال امام علی (ع)، سریال او یک فرشته بود و فیلم دزد عروسکها اشاره کرد.
مرتضی ضرابی نخستین بار در تلویزیون حضور یافته و سال 1360 در 25 سالگی در سریال مثلآباد به کارگردانی رضا ژیان، مسعود فروتن و بیژن صمصامی بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال امام علی (ع)، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای مرتضی ضرابی محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون جواد آهنگر، مرتضی اردستانی، مجید ایزدی و آتیلا پسیانی را تجربه کرد.
مرتضی ضرابی در سال 1375 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در آثار مهمی بازی کرده است. او در این سال با بازی در 6 فیلم و سریال مهم سینما و تلویزیون خود را به مردم معرفی کرد. آثار مهم مرتضی ضرابی در این سال، بازیگری در فیلم اشک و لبخند به کارگردانی شاپور قریب، فیلم تحفهی هند به کارگردانی محمدرضا زهتابی، فیلم فصل پنجم به کارگردانی رفیع پیتز، سریال امام علی (ع) به کارگردانی سید داود میرباقری، سریال ماجراهای خانه شماره ۱۳ به کارگردانی اسماعیل میهندوست و سریال نوعی دیگر به کارگردانی منوچهر شمسایی و بهروز بقایی محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی مرتضی ضرابی بازی در سریال امام علی (ع) بوده است. مرتضی ضرابی سال 1375 در 40 سالگی در سریال امام علی (ع) نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان تلویزیون مطرح کند. او در این سریال با سید داود میرباقری همکاری داشته است. مرتضی ضرابی توانست با بازی در سریال امام علی (ع) تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر داریوش ارجمند، مهدی فتحی، بهزاد فراهانی و محمدرضا شریفینیا بر تجارب او افزود.
مرتضی ضرابی علاوهبر سریال امام علی (ع)، سال 1384 در 49 سالگی در سریال او یک فرشته بود نیز بازی کرده است. مرتضی ضرابی اینبار با علیرضا افخمی یعنی کارگردان سریال او یک فرشته بود و هنرمندانی چون حسن جوهرچی، بهاره افشاری، مریم کاویانی و ثریا قاسمی همکاری داشت.
با اینکه مرتضی ضرابی را بیشتر بعنوان بازیگر میشناسیم، اما در حرفههای دیگر نیز فعال بوده است. مرتضی ضرابی علاوهبر بازیگر بهعنوان طراح گریم نیز در سینما و تلویزیون فعالیت داشته است. مهمترین آثار مرتضی ضرابی در حرفهی طراح گریم، فیلم شاید یک معجزه، فیلم ننه نقلی، فیلم خروس بی محل، سریال بشارت منجی، فیلم ناشناس، فیلم مسیح و سریال بخش چهار جراحی است.
در این سالها مرتضی ضرابی با هنرمندان بسیاری تجربهی کار داشته است اما جالب است بدانید که در میان بازیگران اکبر عبدی با 9 مرتبه، اکبر دودکار با 7 مرتبه، سیروس گرجستانی با 6 مرتبه، آتیلا پسیانی با 6 مرتبه و حمیده خیرآبادی با 6 مرتبه بیشترین همکاری را با مرتضی ضرابی داشتهاند.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی مرتضی ضرابی آن هست که در مدت زمان بازیگری خود، هم در تلویزیون و هم در سینما بازی کرده است. مرتضی ضرابی را باید بیشتر بازیگر سینما بدانیم چرا که 61% آثار وی سینمایی و 39% آثارش تلویزیونی است. در واقع مرتضی ضرابی از مجموع 62 اثری که در کارنامه دارد، در 38 اثر در سینما با نامهای فیلم باد سوار، فیلم جنجال در عروسی، فیلم گذر موقت، فیلم آدم باش، فیلم سگهای پوشالی، فیلم چک، فیلم باغ قرمز، فیلم بعد از ظهر سگی سگی، فیلم خروس بی محل، فیلم زمانی برای درنگ، فیلم جورچین، فیلم دایناسور، فیلم درشهر خبری نیست هست، فیلم مسیح، فیلم بشارت منجی، فیلم سفر به شرق، فیلم بوی کافور، عطر یاس، فیلم جنگجوی پیروز، فیلم دختری با کفشهای کتانی، فیلم پشت دیوار شب، فیلم قاعده بازی، فیلم اشک و لبخند، فیلم تحفهی هند، فیلم فصل پنجم، فیلم بی تو هرگز، فیلم دو روی سکه، فیلم تماس شیطانی، فیلم دایان باخ، فیلم عیالوار، فیلم خانواده عیالوار، فیلم سیرک بزرگ، فیلم آواز تهران، فیلم آپارتمان شمارهی 13، فیلم پردهی آخر، فیلم تویی که نمیشناختمت...، فیلم دزد عروسکها، فیلم سفر عشق و فیلم دستفروش به ایفای نقش پرداخته و در 24 اثر در تلویزیون با نامهای سریال زندگی از نو، سریال راز کوچه بنبست، سریال ابله، سریال بشارت منجی، سریال او یک فرشته بود، سریال فرار بزرگ، سریال زیر بازارچه، سریال هفت سنگ، سریال امام علی (ع)، سریال ماجراهای خانه شماره ۱۳، سریال نوعی دیگر، سریال بهاران در بهار، سریال آوای فاخته، سریال آپارتمان، سریال فراموشخانه، سریال آلبوم خانوادگی، سریال بخش چهار جراحی، سریال یکی از این روزها، سریال اقدام به قتل، سریال روستای کارآباد، سریال طالب، سریال شاهشکار، سریال محله برو بیا و سریال مثلآباد بازی کرده است.
در مجموع در کارنامه 62 ساله و بیوگرافی مرتضی ضرابی آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی مرتضی ضرابی و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار مرتضی ضرابی در منظوم سر بزنید. همه 63 اثر مهم مرتضی ضرابی در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار مرتضی ضرابی در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر مرتضی ضرابی در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی مرتضی ضرابی درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی مرتضی ضرابی بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال امام علی (ع) محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی مرتضی ضرابی کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم سفر به شرق محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی مرتضی ضرابی نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران مرتضی ضرابی کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی مرتضی ضرابی، آثار مرتضی ضرابی، جوایز مرتضی ضرابی، همکاران مرتضی ضرابی، گالری عکس مرتضی ضرابی، قد مرتضی ضرابی، وزن مرتضی ضرابی، رنگ چشم مرتضی ضرابی، وضعیت تأهل و همسر مرتضی ضرابی، فرزندان مرتضی ضرابی، حواشی مرتضی ضرابی و کودکی مرتضی ضرابی میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
مرتضی ضرابی بازنشستهی سازمان صدا وسیما است. وی از سال 1353 به عنوان بازیگر حرفهای، در کارگاه نمایش مشغول به کار شد و تا سال 1360 به کار خود در آنجا ادامه داد. وی از سال 1361 به گروه گریم صدا و سیما پیوست (شبکه اول) و در کنار بازیگری، به فعالیت در این عرصه مشغول شد. این هنرمند، در سال 1364 با ایفای نقش در فیلم «مأموریت»، قدم به عرصهی سینما گذاشت. او علاوه بر چهرهپردازی و بازیگری، در زمینهی طراحی دکور و کارگردانی نیز سابقه فعالیت دارد.
ضرابی، چهرهپردازی فیلمهایی نظیر «جدال در تاسوکی» (1365)، «تویی که نمیشناختمت» (1369)، «پرواز روح» (1376) و «بشارت منجی» (1383) را به عهده داشتهاست.
در کارنامه هنری وی، ایفای نقشهای متفاوتی چون مار در مجموعهی «مثل آباد» (1360)، بتمن در «محله بهداشت» (1363)، جوان روانپریش در فیلم «دستفروش» (1365) و شیطان در مجموعهی «او یک فرشته بود» (1384) به چشم میخورد.
ضرابی، در فیلمهایی چون «دزد عروسکها» (1368)، «قاعده بازی» (1376)، «دختری با کفشهای کتانی» (1377)، «بوی کافور، عطر یاس» (1378) و «سگهای پوشالی» (1391) به نقشآفرینی پرداختهاست.