به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
سیروس کهورینژاد بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1342 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار سیروس کهورینژاد میتوان به بازیگری در سریال یوسف پیامبر، فیلم اخراجیها و سریال وفا اشاره کرد.
سیروس کهورینژاد نخستین بار در سینما حضور یافته و سال 1371 در 29 سالگی در فیلم بیا با من به کارگردانی مهدی ودادی بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال یوسف پیامبر، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای سیروس کهورینژاد محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون مجید مظفری، عباس جهانبخش، امیرحسین خانشهری و عزتالله رمضانیفر را تجربه کرد.
سیروس کهورینژاد در سال 1387 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در آثار مهمی بازی کرده است. او در این سال با بازی در 3 فیلم و سریال مهم سینما و تلویزیون خود را به مردم معرفی کرد. آثار مهم سیروس کهورینژاد در این سال، بازیگری در سریال یوسف پیامبر به کارگردانی فرجالله سلحشور، فیلم اخراجیها ۲ به کارگردانی مسعود دهنمکی و فیلم تهران 1500 به کارگردانی بهرام عظیمی محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی سیروس کهورینژاد بازی در سریال یوسف پیامبر بوده است. سیروس کهورینژاد سال 1387 در 45 سالگی در سریال یوسف پیامبر نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان تلویزیون مطرح کند. او در این سریال با فرجالله سلحشور همکاری داشته است. سیروس کهورینژاد توانست با بازی در سریال یوسف پیامبر تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر مصطفی زمانی، کوروش زارعی، کتایون ریاحی و محمود پاکنیت بر تجارب او افزود.
سیروس کهورینژاد علاوهبر سریال یوسف پیامبر، سال 1385 در 43 سالگی در فیلم اخراجیها نیز بازی کرده است. سیروس کهورینژاد اینبار با مسعود دهنمکی یعنی کارگردان فیلم اخراجیها و هنرمندانی چون اکبر عبدی، کامبیز دیرباز، محمدرضا شریفینیا و قاسم زارع همکاری داشت.
در این سالها سیروس کهورینژاد با هنرمندان بسیاری تجربهی کار داشته است اما جالب است بدانید که در میان بازیگران زهرا سعیدی با 5 مرتبه، محمدرضا شریفینیا با 5 مرتبه، اکبر عبدی با 4 مرتبه، سید جواد هاشمی با 4 مرتبه و لیلا بلوکات با 4 مرتبه بیشترین همکاری را با سیروس کهورینژاد داشتهاند.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی سیروس کهورینژاد آن هست که در مدت زمان بازیگری خود، هم در تلویزیون و هم در سینما بازی کرده است. سیروس کهورینژاد را باید بیشتر بازیگر سینما بدانیم چرا که 71% آثار وی سینمایی و 29% آثارش تلویزیونی است. در واقع سیروس کهورینژاد از مجموع 21 اثری که در کارنامه دارد، در 15 اثر در سینما با نامهای فیلم من دیوانه نیستم، فیلم پری دریایی، فیلم فیلسوف های احمق، فیلم چهار اصفهانی در بغداد، فیلم مروارید، فیلم اخراجیها3، فیلم اخراجیها ۲، فیلم تهران 1500، فیلم یوسف پیامبر، فیلم اخراجیها، فیلم دختری بنام تندر، فیلم روزیکه زن شدم، فیلم زخمی، فیلم شیخ مفید و فیلم بیا با من به ایفای نقش پرداخته و در 6 اثر در تلویزیون با نامهای سریال سه شنبه شب، سریال آسمان من، سریال یوسف پیامبر، سریال وفا، سریال دومین انفجار و سریال خورشید شب بازی کرده است.
در مجموع در کارنامه 55 ساله و بیوگرافی سیروس کهورینژاد آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی سیروس کهورینژاد و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار سیروس کهورینژاد در منظوم سر بزنید. همه 21 اثر مهم سیروس کهورینژاد در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار سیروس کهورینژاد در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر سیروس کهورینژاد در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی سیروس کهورینژاد درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی سیروس کهورینژاد بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال یوسف پیامبر محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی سیروس کهورینژاد کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم روزیکه زن شدم محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی سیروس کهورینژاد نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران سیروس کهورینژاد کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی سیروس کهورینژاد، آثار سیروس کهورینژاد، جوایز سیروس کهورینژاد، همکاران سیروس کهورینژاد، گالری عکس سیروس کهورینژاد، قد سیروس کهورینژاد، وزن سیروس کهورینژاد، رنگ چشم سیروس کهورینژاد، وضعیت تأهل و همسر سیروس کهورینژاد، فرزندان سیروس کهورینژاد، حواشی سیروس کهورینژاد و کودکی سیروس کهورینژاد میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
همسر وی آذر طهماسب نظامی است و دارای سه فرزند به نامهای روزبه، عرفان و مسعود است.
کهورینژاد از سال (1359) با نمایش «متوری» به کارگردانی شهره لرستانی در دانشکدهی "هنرهای زیبا" دانشگاه "تهران" کار بازیگری را آغاز کرد.
نگارش و کارگردانی فیلم کوتاه داستانی «دنیای من» (۱۳۶۴) در انجمن سینمای جوان بندرعباس از نخستین کارهای هنری جدی کهورینژاد میباشد.
نخستین کار سینمایی کهورینژاد «بازی در آنسوی غروب» (۱۳۶۷) بود.
وی همچنین در فیلمهایی نظیر؛ «شیخ مفید» (1374)، «دختری بنام تندر» (1379)، «اخراجیها» (1385)، «اخراجیها 2» (1387)، «اخراجیها 3» (1389)، «مروارید» (1391)، «فیلسوفهای احمق» (1394) و «پری دریایی» (1394)، به نقشآفرینی پرداختهاست.
سیروس کهورینژاد، جایزهی سوم بازیگری برای نمایش «رعنا» از جشنوارهی بین المللی تئاتر فجر، را در کارنامه دارد.
😂😂😂😂
منی سابوی یوسف😁😁😁😁