به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
بابک برزویه عکاس سینما و تلویزیون ایران است. از مهمترین آثار بابک برزویه میتوان به فعالیت در سریال شبهای برره، سریال باغ مظفر و فیلم هیس! دخترها فریاد نمی زنند اشاره کرد.
بابک برزویه کار حرفهای خود را از سینما آغاز کرد و سال 1371 در فیلم ایلیا نقاش جوان به کارگردانی ابوالحسن داوودی به عنوان عکاس فعالیت داشته است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال شبهای برره، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای بابک برزویه محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون عمار دهقانی، رضا خندان، رضا کرمرضایی و رضا کیانیان را تجربه کرد.
بابک برزویه در سال 1384 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در تولید آثار مهمی حضور داشته است. او در این سال در 3 فیلم و سریال مهم سینما و تلویزیون حضور داشت و خود را به جامعه هنرمندان معرفی کرد. آثار مهم بابک برزویه در این سال، فعالیت در فیلم باغ فردوس، پنج بعد از ظهر به کارگردانی سیامک شایقی، فعالیت در فیلم حکم به عنوان عکاس و فعالیت در سریال شبهای برره به عنوان عکاس محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی بابک برزویه فعالیت در سریال شبهای برره بوده است. بابک برزویه سال 1384 سریال شبهای برره به عنوان عکاس فعالیت داشته است که توانست با مهارتش، جای خود را میان اهالی فضای تلویزیون مطرح کند. بابک برزویه توانست با فعالیت در سریال شبهای برره تجربه حرفهای موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگران بزرگ و باتجربهای نظیر مهران مدیری، سیامک انصاری، سعید پیردوست و محمد شیری توانست سطح کاری او را متحول کند.
بابک برزویه علاوهبر سریال شبهای برره، سال 1385 در سریال باغ مظفر نیز فعالیت داشته است. بابک برزویه اینبار با مهران مدیری یعنی کارگردان سریال باغ مظفر و هنرمندانی چون مهران مدیری، سیامک انصاری، محمدرضا هدایتی و نادر سلیمانی همکاری داشت.
با اینکه بابک برزویه را بیشتر بعنوان عکاس میشناسیم، اما در حرفههای دیگر نیز فعال بوده است. بابک برزویه علاوهبر عکاس بهعنوان بازیگر نیز در سینما و تلویزیون فعالیت داشته است. مهمترین آثار بابک برزویه در حرفهی بازیگر، فیلم هیس! دخترها فریاد نمی زنند، فیلم دموکراسی در روز روشن، فیلم سن پطرزبورگ، فیلم همچون در یک آینه، فیلم یکی بود یکی نبود، فیلم کمکم کن، فیلم سفر به چزابه و فیلم ایلیا نقاش جوان است.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی بابک برزویه آن هست که در مدت زمان فعالیت خود، هم در تلویزیون و هم در سینما حضور داشته است. بابک برزویه را باید بیشتر عکاس سینما بدانیم چرا که 79% آثار وی سینمایی و 21% آثارش تلویزیونی است. در واقع بابک برزویه از مجموع 24 اثری که در کارنامه دارد، در 19 اثر در سینما با نامهای فیلم آقای سانسور، فیلم زیر سقف دودی، فیلم رستاخیز، فیلم رسوایی، فیلم هیس! دخترها فریاد نمی زنند، فیلم محاکمه در خیابان، فیلم مظفرنامه، فیلم اخراجیها، فیلم زن بدلی، فیلم باغ فردوس، پنج بعد از ظهر، فیلم حکم، فیلم این زن حرف نمی زند، فیلم بانوی من، فیلم قارچ سمی، فیلم یکی بود یکی نبود، فیلم هیوا، فیلم کمکم کن، فیلم سفر به چزابه و فیلم ایلیا نقاش جوان فعالیت داشته و در 5 اثر در تلویزیون با نامهای سریال پنج کیلومتر تا بهشت، سریال دارا و ندار، سریال باغ مظفر، سریال شبهای برره و سریال کیف انگلیسی فعالیت داشته است.
اینستاگرام بابک برزویه یکی از راههای ارتباطی او با مخاطبانش است. بابک برزویه در اینستاگرام بیش از 233،322 نفر دنبالکننده دارد و بیش از 7،503 نفر را دنبال میکند. همچنین بابک برزویه تاکنون در اینستاگرام بیش از 10،262 پست بارگذاری کرده است. بابک برزویه فعالیت خود در اینستاگرام را از تاریخ 1392/07/17 شروع کرده است و تاکنون برای اولین پست او بیش از 28 لایک و 0 نظر ثبت شده است. شاید جالب باشد بدانید که پرلایکترین یا همان محبوبترین پست اینستاگرامی بابک برزویه تاکنون بیش از 12،243 لایک خورده است، همچنین برای پرکامنتترین یا همان پربحثترین پست اینستاگرامی بابک برزویه تاکنون بیش از 643 نظر ثبت شده است.
در بیوگرافی بابک برزویه آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی بابک برزویه و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار بابک برزویه در منظوم سر بزنید. همه 24 اثر مهم بابک برزویه در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار بابک برزویه در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر بابک برزویه در آثار ارزشمندتری فعالیت کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی بابک برزویه درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی بابک برزویه بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال شبهای برره محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی بابک برزویه کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم مظفرنامه محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی بابک برزویه نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران بابک برزویه کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی بابک برزویه، آثار بابک برزویه، جوایز بابک برزویه، همکاران بابک برزویه، گالری عکس بابک برزویه، قد بابک برزویه، وزن بابک برزویه، رنگ چشم بابک برزویه، وضعیت تأهل و همسر بابک برزویه، فرزندان بابک برزویه، حواشی بابک برزویه و کودکی بابک برزویه میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
وی همکاری با کارگردانهای مطرحی نظیر رسول ملاقلیپور، مسعود کیمیایی و مهران مدیری را در کارنامهی خود دارد. برزویه با عکاسی بیش از ۱۰ مجموعهی تلویزیونی، ۳۵ فیلم سینمایی بلند و کوتاه و بیش از ۲۰۰ تئاتر داخلی یکی از فعالترین عکاسان هنری ایران است. همکاری با خبرگزاریهای نظیر «فارس»، «ایسنا»، «آنا» و «مهر» جزو کارنامهی خبری وی است. از سال (1391) برزویه با فیلمبرداری و کارگردانی فیلم تئاتر وارد دورهی جدیدی از فغالیتهای خود شدهاست. بابک برزویه فعالیت خود را در عکاسی هنری در سال (۱۳۷۶) با عکاسی فیلم «ایلیا نقاش جوان» شروع کرد و از سال (۱۳۶۸) با عکاسی از مراسم ارتحال حضرت امام (ره) به عنوان اولین تجربهی حرفهای عکاسی خبری کار خود را در حوزهی فعالیت خبری آغاز نمود. برزویه از سال (۱۳۹۱) در سمت مدیریت تولید، مدیر فیلمبرداری و کارگردان تلویزیونی اقدام به تولید دهها فیلم تئاتر نمود. وی در سال (۱۳۸۸) اقدام به انتشار کتاب عکسهای فیلم «محاکمه در خیابان» ساختهی مسعود کیمیایی نمود. رونمایی از سایت photobazigar.com جهت معرفی بازیگران به عرصهی حرفهای یکی دیگر از فعالیتهای هنری برزویه است.
بابک برزویه عکاسی مجموعههای تلویزیونی نظیر؛ «بازگشت به خانه» مسعود نوابی (۱۳۶۹)، «همسایهها» حسن فتحی (۱۳۷۲)، «سمندون» ناصر هاشمی (۱۳۷۴)، «سفر به چزابه» رسول ملاقلیپور (۱۳۷۴)، «دومین انفجار» نادر مقدس (۱۳۷۶)، «زیر چتر خورشید» بهمن زرینپور (۱۳۷۷)، «پهلوانان نمیمیرند» حسن فتحی (۱۳۷۶)، «سبز زخمی» بهرام کاظمی (۱۳۷۶)، «ملاصدرا» حسن فتحی (۱۳۷۸) و «کیف انگلیسی» ضیاءالدین دری (۱۳۷۸)، را در کارنامه دارد.
وی همچنین عکاسی فیلمهای سینمایی نظیر؛ «مدرسهای که میرفتیم» داریوش مهرجویی (۱۳۵۹)، «ایلیا نقاش جوان» ابوالحسن داوودی (۱۳۷۰)، «سایههای هجوم» احمد امینی (۱۳۷۱)، «دستها» ناصر هاشمی (۱۳۷۲)، «نان و شعر» کیومرث پوراحمد (۱۳۷۲)، «پدر» مجید مجیدی (۱۳۷۴)، «سفر به چزابه» رسول ملاقلیپور (۱۳۷۴)، «نجات یافتگان» رسول ملاقلیپور (۱۳۷۴)، «خفاش» علیاصغر شادروان (۱۳۷۶) و «کمکم کن» رسول ملاقلیپور (۱۳۷۷)، رابرعهده داشتهاست.
بابک برزویه، نامزدی دریافت جایزهی بهترین عکاس فیلم «سایههای هجوم» (۱۳۷۳)، دیپلم افتخار و سیمرغ بلورین بهترین عکاس فیلم «سفر به چزابه» (۱۳۷۵)، نامزدی دریافت جایزهی بهترین عکس «حکم» (۱۳۸۴)، نامزدی دریافت جایزهی بهترین عکس «اخراجیها» (۱۳۸۸)، دیپلم افتخار و پلاک زرین ششمین جشنوارهی دفاع مقدس و نفر دوم بخش عکس سال (۱۳۷۵)، دیپلم افتخار و پلاک زرین هشتمین جشنوارهی دفاع مقدس به عنوان نفر اول مسابقهی عکاسی سال (۱۳۷۹)، دیپلم افتخار و پلاک زرین نهمین جشنوارهی دفاع مقدس به عنوان نفر اول عکاسی در بخش مسابقهی تک عکس برای فیلم «قارچ سمی» سال (۱۳۸۱)، دیپلم افتخار و پلاک نقرهای دومین جشنوارهی عکس دریای ایران در بخش انسان و دریا سال (۱۳۸۴)، نفر اول بخش عکس گروه نشریات سراسری در دوازدهمین جشنوارهی مطبوعات، سال (۱۳۸۴)، تندیس عکاس برگزیدهی بیست و ششمین جشنوارهی بینالمللی تئاتر فجر سال (۱۳۸۶)، نفر دوم بخش عکس غیر خبری گروه نشریات سراسری در هجدهمین جشنوارهی مطبوعات سال (۱۳۹۰)، را در کارنامه دارد.