به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فریبرز لاچینی آهنگ ساز سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1328 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار فریبرز لاچینی میتوان به فعالیت در سریال بهترین تابستان من، سریال آرایشگاه زیبا و فیلم توکیو بدون توقف اشاره کرد.
فریبرز لاچینی کار حرفهای خود را از سینما آغاز کرد و سال 1359 در 31 سالگی در فیلم مریم و مانی به کارگردانی کبری سعیدی به عنوان آهنگ ساز فعالیت داشته است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال بهترین تابستان من، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای فریبرز لاچینی محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون پوری بنایی، منوچهر احمدی، آنیک شفرازیان و عبدالصمد صمدی را تجربه کرد.
فریبرز لاچینی در سال 1375 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در تولید آثار مهمی حضور داشته است. او در این سال در 5 فیلم و سریال مهم سینما و تلویزیون حضور داشت و خود را به جامعه هنرمندان معرفی کرد. آثار مهم فریبرز لاچینی در این سال، فعالیت در فیلم بالاتر از خطر به کارگردانی سعید عالمزاده، فعالیت در فیلم تحفهی هند به عنوان آهنگ ساز ، فعالیت در فیلم جوانمرد به عنوان آهنگ ساز ، فعالیت در فیلم سفر پرماجرا به عنوان آهنگ ساز و فعالیت در سریال بهترین تابستان من به عنوان آهنگ ساز محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی فریبرز لاچینی فعالیت در سریال بهترین تابستان من بوده است. فریبرز لاچینی سال 1375 در 47 سالگی در سریال بهترین تابستان من به عنوان آهنگ ساز فعالیت داشته است که توانست با مهارتش، جای خود را میان اهالی فضای تلویزیون مطرح کند. فریبرز لاچینی توانست با فعالیت در سریال بهترین تابستان من تجربه حرفهای موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگران بزرگ و باتجربهای نظیر علیرضا اسحاقی، سید جواد هاشمی، حسین خانیبیک و فاطمه طاهری توانست سطح کاری او را متحول کند.
فریبرز لاچینی علاوهبر سریال بهترین تابستان من، سال 1369 در 41 سالگی در سریال آرایشگاه زیبا نیز فعالیت داشته است. فریبرز لاچینی اینبار با مرضیه برومند یعنی کارگردان سریال آرایشگاه زیبا و هنرمندانی چون رضا بابک، حسن پورشیرازی، مرتضی احمدی و پری امیرحمزه همکاری داشت.
فریبرز لاچینی سال 1367 در 39 سالگی برای فیلم نارونی به کارگردانی سعید ابراهیمیفر توانست در 7مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین موسیقی متن نامزد شود.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی فریبرز لاچینی آن هست که در مدت زمان فعالیت خود، هم در تلویزیون و هم در سینما حضور داشته است. فریبرز لاچینی را باید بیشتر آهنگ ساز سینما بدانیم چرا که 91% آثار وی سینمایی و 9% آثارش تلویزیونی است. در واقع فریبرز لاچینی از مجموع 62 اثری که در کارنامه دارد، در 57 اثر در سینما با نامهای فیلم گاهی واقعی، فیلم چپ دست، فیلم رویای خیس، فیلم شام عروسی، فیلم نوک برج، فیلم مرثیه برف، فیلم سلام، فیلم توکیو بدون توقف، فیلم چشمان سیاه، فیلم زهر عسل، فیلم قلب های ناآرام، فیلم مزاحم، فیلم دوستان، فیلم جوانی، فیلم طوطیا، فیلم مجروحجنگی، فیلم هدفسخت، فیلم حماسهی بیست و پنج نوزده، فیلم حماسهی قهرمانان، فیلم غریبانه، فیلم کلید ازدواج، فیلم پنجه در خاک، فیلم حماسه 2519، فیلم زخمی، فیلم بالاتر از خطر، فیلم تحفهی هند، فیلم جوانمرد، فیلم سفر پرماجرا، فیلم پاکباخته، فیلم دام، فیلم طالع سعد، فیلم فردا روز دیگری است، فیلم قصههای بازار، فیلم گروگان، فیلم یحیی، فیلم بهشت پنهان، فیلم در کمال خونسردی، فیلم مروارید سیاه، فیلم آخرین شناسایی، فیلم بلوف، فیلم پنجاه روز التهاب، فیلم مسافر غریب، فیلم اتل متل توتوله، فیلم دیدار در استانبول، فیلم رد پای گرگ، فیلم مردی در آئینه، فیلم یکبار برای همیشه، فیلم گربهی آوازهخوان، فیلم آواز تهران، فیلم شانس زندگی، فیلم رد پای گرگ، فیلم تعقیب سایهها، فیلم تیغ آفتاب، فیلم سایهی خیال، فیلم دندان مار، فیلم نارونی و فیلم مریم و مانی فعالیت داشته و در 5 اثر در تلویزیون با نامهای سریال مسافر، سریال سیاه، سفید، خاکستری، سریال بهترین تابستان من، سریال نبردی دیگر و سریال آرایشگاه زیبا فعالیت داشته است.
در مجموع در کارنامه 69 ساله و بیوگرافی فریبرز لاچینی آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی فریبرز لاچینی و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار فریبرز لاچینی در منظوم سر بزنید. همه 62 اثر مهم فریبرز لاچینی در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار فریبرز لاچینی در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر فریبرز لاچینی در آثار ارزشمندتری فعالیت کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی فریبرز لاچینی درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی فریبرز لاچینی بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال بهترین تابستان من محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی فریبرز لاچینی کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم مروارید سیاه محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی فریبرز لاچینی نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران فریبرز لاچینی کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی فریبرز لاچینی، آثار فریبرز لاچینی، جوایز فریبرز لاچینی، همکاران فریبرز لاچینی، گالری عکس فریبرز لاچینی، قد فریبرز لاچینی، وزن فریبرز لاچینی، رنگ چشم فریبرز لاچینی، وضعیت تأهل و همسر فریبرز لاچینی، فرزندان فریبرز لاچینی، حواشی فریبرز لاچینی و کودکی فریبرز لاچینی میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
قبل از انقلاب اسلامی در ایران وب برای خوانندگان موسیقی پاپ نیز آهنگهای متعددی ساخت. از این زمان بود که موسیقی اروپایی تأثیر زیادی بر روی آهنگهای بعدی وی گذاشت.
فریبرز لاچینی بعداز انقلاب به اروپا سفر کرد و در دانشگاه "سوربن" در پاریس به تحصیل در رشتهی موسیقیشناسی پرداخت. وی بعد از بازگشت به ایران، آلبومهایی برای تکنوازی پیانو ساخت و اجرا کرد که در واقع ترکیب عالی و مناسبی از موسیقی ایران و غرب به حساب میآیند.
مشهور ترین آنها «پاییز طلایی» بود، که سالهاست در ایران و خارج از ایران فروش زیادی دارد.
پس از آن وی شروع به آهنگسازی با استفاده از تکنولوژی جدید و کامپیوتر، برای فیلمها کرد. تا سال (1988) وی برای بیش از یکصد فیلم سینمایی آهنگ ساخت که برخی از آنها نه تنها در ایران بلکه در آمریکا، اروپا و حتی دیگر کشورهای آسیایی به نمایش درآمدند.
وی پیشگام موسیقی کامپیوتری در ایران است و حدود سه دهه پیش با به کارگیری آموختههایش در بدو بازگشت به ایران، در خلق موسیقی فیلم و یا تبدیل صدای زن به آوائی کودکانه در موسیقی کودکان، برای اولینبار از کامپیوتر بهره جست.
نوای آشنای «آرم برنامه کودک شبکه یک»، برای بیش از دو دهه، از اولین آثار وی برای کودک بود. مجموعهای که وقتی خود نوجوانی بیش نبود، برای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، تصنیف کرده بود.
"روزنامه کیهان" به رغم قدردانی از فعالیتهای وی در زمینهی موسیقی کودک، لقب «باغچهبان موسیقی کودک» را به وی عطا کرد.
دکلمه شعر و موسیقی یکی دیگر از نو آوریهای وی بود.
فریبرز لاچینی آهنگسازی آثاری نظیر؛ «در شب سرد زمستانی»، «ابیات تنهائی»، «آوازهای سرزمین خورشید» و «بزبزقندی»، را برعهده داشتهاست.
ملودی های به یاد ماندنی وی آذین و مکمل احساسات فیلمهای موفق پس از انقلاب اسلامی و سبک خاص ایشان سرمشق آهنگسازان امروز موسیقی فیلم است.