به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
پوران درخشنده کارگردان سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1330 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار پوران درخشنده میتوان به کارگردانی فیلم هیس! دخترها فریاد نمی زنند، فیلم زیر سقف دودی و فیلم بچه های ابدی اشاره کرد.
پوران درخشنده کار حرفهای خود را از سینما آغاز کرد و سال 1365 در 35 سالگی در فیلم رابطه به عنوان کارگردان فعالیت داشته است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند فیلم هیس! دخترها فریاد نمی زنند، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای پوران درخشنده محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون پرویز پورحسینی، خسرو شکیبایی، پوراندخت مهیمن و منیژه آقایی را تجربه کرد.
پوران درخشنده در سال 1391 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در تولید اثر مهمی حضور داشته است. اثر مهم پوران درخشنده در این سال، فعالیت در فیلم هیس! دخترها فریاد نمی زنند به عنوان کارگردان محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی پوران درخشنده فعالیت در فیلم هیس! دخترها فریاد نمی زنند بوده است. پوران درخشنده سال 1391 در 61 سالگی فیلم هیس! دخترها فریاد نمی زنند را کارگردانی کرد که توانست خود را میان اهالی فضای سینما مطرح کند. از پوران درخشنده نقل قول شده است که برای کارگردانی در فیلم هیس! دخترها فریاد نمی زنند و همکاریش با عوامل و بازیگران اعلام رضایت کرده است. پوران درخشنده توانست با فعالیت در فیلم هیس! دخترها فریاد نمی زنند تجربه حرفهای موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر سید شهاب حسینی، مریلا زارعی، جمشید هاشمپور و طناز طباطبایی توانست سطح کاری او را متحول کند.
پوران درخشنده علاوهبر فیلم هیس! دخترها فریاد نمی زنند، سال 1395 در 65 سالگی فیلم زیر سقف دودی را کارگردانی کرده است. پوران درخشنده اینبار با هنرمندانی چون مریلا زارعی، فرهاد اصلانی، ابوالفضل میری و لاله مرزبان همکاری داشت.
با اینکه پوران درخشنده را بیشتر بعنوان کارگردان میشناسیم، اما در حرفههای دیگر نیز فعال بوده است. پوران درخشنده علاوهبر کارگردان بهعنوان تهیه کننده، نویسنده، بازیگر و مجری طرح نیز در سینما و تلویزیون فعالیت داشته است. مهمترین آثار پوران درخشنده در حرفهی تهیه کننده، فیلم زیر سقف دودی، فیلم هیس! دخترها فریاد نمی زنند، سریال گلبهار، فیلم خوابهای دنباله دار، فیلم بیست، فیلم بچه های ابدی، فیلم رویای خیس، فیلم شمعی در باد، فیلم عشق بدون مرز و فیلم زمان از دست رفته است. مهمترین آثار پوران درخشنده در حرفهی نویسنده، فیلم زیر سقف دودی، فیلم هیس! دخترها فریاد نمی زنند، فیلم بچه های ابدی، فیلم رویای خیس، فیلم شمعی در باد، فیلم عشق بدون مرز، فیلم زمان از دست رفته، فیلم عبور از غبار و فیلم رابطه است. مهمترین اثر پوران درخشنده در حرفهی بازیگر، فیلم خانه آقای حقدوست است. مهمترین اثر پوران درخشنده در حرفهی مجری طرح، فیلم هیس! دخترها فریاد نمی زنند است.
وی تاکنون موفقیتهای بسیاری در جشنوارهها کسب کرده است. پوران درخشنده سال 1391 در 61 سالگی برای فیلم هیس! دخترها فریاد نمی زنند توانست در 31مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه فیلم برگزیده تماشاگران بهترین فیلم نامزد شود. همچنین پوران درخشنده سال 1387 در 57 سالگی برای فیلم بیست به کارگردانی عبدالرضا کاهانی توانست در 27مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین فیلم نامزد شود. همچنین پوران درخشنده سال 1366 در 36 سالگی برای فیلم پرندهی کوچک خوشبختی توانست در 6مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی نامزد شود. همچنین پوران درخشنده سال 1395 در 65 سالگی برای فیلم زیر سقف دودی توانست در 35مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین فیلم نامزد شود. همچنین پوران درخشنده سال 1395 در 65 سالگی برای فیلم زیر سقف دودی توانست در 35مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی نامزد شود. همچنین پوران درخشنده سال 1391 در 61 سالگی برای فیلم هیس! دخترها فریاد نمی زنند توانست در 31مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین فیلم نامزد شود.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی پوران درخشنده آن هست که در مدت زمان فعالیت خود، هم در تلویزیون و هم در سینما حضور داشته است. پوران درخشنده را باید بیشتر کارگردان سینما بدانیم چرا که 92% آثار وی سینمایی و 8% آثارش تلویزیونی است. در واقع پوران درخشنده از مجموع 14 اثری که در کارنامه دارد، در 13 اثر در سینما با نامهای فیلم هیس پسرها گریه نمیکنند، فیلم زیر سقف دودی، فیلم هیس! دخترها فریاد نمی زنند، فیلم خوابهای دنباله دار، فیلم حرفه ای ها، فیلم بچه های ابدی، فیلم رویای خیس، فیلم شمعی در باد، فیلم عشق بدون مرز، فیلم زمان از دست رفته، فیلم عبور از غبار، فیلم پرندهی کوچک خوشبختی و فیلم رابطه فعالیت داشته و در 1 اثر در تلویزیون با نام سریال حرفهایها فعالیت داشته است.
اینستاگرام پوران درخشنده یکی از راههای ارتباطی او با مخاطبانش است. پوران درخشنده در اینستاگرام بیش از 80،970 نفر دنبالکننده دارد و بیش از 171 نفر را دنبال میکند. همچنین پوران درخشنده تاکنون در اینستاگرام بیش از 527 پست بارگذاری کرده است. پوران درخشنده فعالیت خود در اینستاگرام را از تاریخ 1392/07/02 شروع کرده است و تاکنون برای اولین پست او بیش از 634 لایک و 66 نظر ثبت شده است. شاید جالب باشد بدانید که پرلایکترین یا همان محبوبترین پست اینستاگرامی پوران درخشنده تاکنون بیش از 8،944 لایک خورده است، همچنین برای پرکامنتترین یا همان پربحثترین پست اینستاگرامی پوران درخشنده تاکنون بیش از 475 نظر ثبت شده است.
در مجموع در کارنامه 67 ساله و بیوگرافی پوران درخشنده آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی پوران درخشنده و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار پوران درخشنده در منظوم سر بزنید. همه 14 اثر مهم پوران درخشنده در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار پوران درخشنده در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر پوران درخشنده در آثار ارزشمندتری فعالیت کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی پوران درخشنده درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی پوران درخشنده بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، فیلم هیس! دخترها فریاد نمی زنند محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی پوران درخشنده کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم هیس پسرها گریه نمیکنند محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی پوران درخشنده نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران پوران درخشنده کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی پوران درخشنده، آثار پوران درخشنده، جوایز پوران درخشنده، همکاران پوران درخشنده، گالری عکس پوران درخشنده، قد پوران درخشنده، وزن پوران درخشنده، رنگ چشم پوران درخشنده، وضعیت تأهل و همسر پوران درخشنده، فرزندان پوران درخشنده، حواشی پوران درخشنده و کودکی پوران درخشنده میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
درخشنده فعالیت سینمائی خود را بهعنوان اولین فیلمساز زن پس از انقلاب با فیلم سینمائی «رابطه» در سال (1364) آغاز نمود.
پوران درخشنده تدریس سینما، داوری در عرصهی بینالمللی و داخلی، عضویت در مرکز بینالمللی فیلمسازی برای کودکان و نوجوانان یونسکو (CIFEJ)، عضویت در انجمنهای فیلمسازان زن آمریکا (WIF)، عضویت در انجمن کارگردانان مستقل آمریکا (IFP) و نایب رئیسی شورای مرکزی کانون کارگردانان سینمای ایران، را در کارنامه دارد.
درخشنده در فیلمهایی نظیر؛ «فردا» (۱۳۹۲)، مشاور کارگردان بودهاست.
وی بازنویسی فیلمنامههایی نظیر؛ «خوابهای دنبالهدار» (۱۳۸۸) و «عبور از غبار» (۱۳۶۸)، را انجام دادهاست.
درخشنده کارگردانی فیلمهای مستندی نظیر؛ «صنایع دستی ایران»، «موسیقی نواحی ایران»، «طاعون» (1354) (پیرامون طاعون سال 1328 در کردستان)، «چهارشنبه آخر» (1355) (پیرامون چهارشنبهسوری)، «چشمههای آب معدنی راه هراز» (1357)، «موج، سجاده، جانماز» (1357)، «چرخها میچرخند» (1358-1359) (پیرامون مسایل رکود اقتصادی و تعطیلی کارخانهها بخصوص ایران ناسیونال)، «بن بست»، «بلوغ»، «شوکران» (1369-1371) (پیرامون پدیدهی اعتیاد در زنان، مردان و کودکان در ایران و مسألهی قاچاق مواد مخدر و راههای پیشگیری آن)، «ببر دره عشق»، «چشمههای دره سنگستان»، «شوبو از غروب تا غروب»، «رسول هرکول کوچک»، «گردنبندی از قاصدک برای خواهر» و «۶ عروس برای آمنه»، را برعهده داشتهاست.
پوران درخشنده نویسندگی، تهیهکنندگی و کارگردانی فیلمهایی نظیر؛ «بچههای ابدی» (1385)، «رویای خیس» (۱۳۸۴)، «شمعی در باد» (۱۳۸۲)، «عشق بدون مرز» (۱۳۷۷)، «زمان از دست رفته» (۱۳۶۸) و «رابطه» (1365) و تهیهکنندگی و کارگردانی فیلمهایی نظیر؛ «هیس! دخترها فریاد نمیزنند» (۱۳۹۱) و «خوابهای دنبالهدار» (۱۳۸۸)، را در کارنامه دارد.
وی همچنین در فیلمهایی نظیر؛ «خانهی آقای حقدوست» (۱۳۵۹)، به نقشآفرینی پرداختهاست.
پوران درخشنده، عنوان بهترین فیلم از نگاه تماشاگران از سیویکمین جشنوارهی فیلم فجر برای فیلم «هیس... دخترها فریاد نمیزنند»، دیپلم افتخار از اولین دورهی جشنوارهی فیلم جیفونی ایتالیا برای فیلم «رابطه»، لوح زرین بهترین فیلم از ششمین جشنوارهی فیلم فجر برای فیلم «پرندهی کوچک خوشبختی» (۱۳۶۶)، دیپلم افتخار بهترین کارگردانی از ششمین جشنوارهی فیلم فجر برای فیلم «پرندهی کوچک خوشبختی» (۱۳۶۶)، دیپلم افتخار از سومین جشنوارهی فیلم زنان آرژانتین برای فیلمهای «پرندهی کوچک خوشبختی» و «زمان از دست رفته»، مشعل طلایی از دومین جشنوارهی فیلم غیرمتعهدها در کره شمالی برای فیلم «پرنده کوچک خوشبختی» و پروانه زرین بهترین کارگردانی فیلم بلند از بیستویکمین جشنوارهی فیلمهای کودکان و نوجوانان، را در کارنامه دارد.
خانم درخشنده فیلم های اونچنان قوی ای هم ندارند
حتی فیلم هیس دختر ها فریاد نمی زنند ایشون که بهترین اثرشونه جزو آثار قوی سینمای ایران نیست
نه از داستان و نه از بازی ها
ولی اثر اخیرشون زیر سقف دودی بنظرم محتوی آنچنانی نداشت بیشتر فرم جذابی داشت
سابقه خانم آبیار رو نمیشه با سابقه ایشون مقایسه کرد. ژانر این دو عزیز هم باهم متفاوته. یعنی در دوفاز مختلف کار میکنن. من نسبت به هم نسل های خودشون عرض کردم. و اینکه من رئال بودم فیلمهاش رو دوست دارم. مخصوصاً فیلم "پرنده کوچک خوشبختی"
زیر سقف دودی رو باید از نگاه یک زن متأهل ببینین که پسر قد دراز ش هیچ میلی به ارتباط با مادر نداره و همسرِ ش مدام شماتَتِ ش میکنه و خودش حس میکنه از زمونه عقب افتاده. اونطوری شاید به فرم دلخواه خانم درخشنده برسیم. البته من معتقدم میتونست این معضل طلاق عاطفی رو در سه چهار اپیزود بسازه و بین زنان و مردان متمول و متوسط و فقیر و روستایی تقسیم کنه و طلاق عاطفی رو در همه ایران نشون بده.
قدرت فیلمسازی محکمی داره و داستان هایی رو
که روایت میکنه ، از حق و حقوق پایمال شده صحبت و دفاع
میکنه!!
فیلم زیر سقف دودی بهترین اثری که ایشون ساختن
و فیلم هیس دختر ها فریاد نمی زنند هم بهترین اثری هست
که فیلمنامه رو نوشتند!!
🌟🌟🌟🌟🌟🌟
اما زیر سقف دودی نه تنها بازی های قوی نداشت متاسفانه
بلکه انگار یک پیام آموزشی سفارشی بود که برای صدا و سیما ساخته شده
روند تعریف روایتش کنده و آدم خسته میشه وسط فیلم
در ضمن صد تا فیلم کوتاه در مورد طلاق عاطفی ساخته شده و این فقط تکرار کلیت با جزئیات جدید
همین
جایزه بهترین بازیگر خانم رو از جشنواره فجر دریافت کردن خانم مریلا زارعی!!!
بی شک ضعیف ترین کار ایشونه
جایزه ها که رو هواست
وقتی بی خود سیمرغ بهترین کاگردانی رو میدن به حاتمی کیا
انتظار دارید چی بشه فجر ما؟!
در کل بخواهیم بگیم که کارگردان خوبی هستند ولی در بین کارگردان ها هنوز نیاز به رشد داره ! هرچند که بین کارگردان های خانم میشه گفت اوله !