به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
کاظم سیاحی بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1357 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار کاظم سیاحی میتوان به بازیگری در سریال کلاه قرمزی 97، سریال لیسانسهها و سریال لیسانسهها 2 اشاره کرد.
کاظم سیاحی نخستین بار در سینما حضور یافته و سال 1391 در 34 سالگی در فیلم تن تن و راز قصر مونداس به کارگردانی آروند دشت آرای بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال کلاه قرمزی 97، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای کاظم سیاحی محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون حسن معجونی، سعید چنگیزیان، طناز طباطبایی و سحر دولتشاهی (فیک) را تجربه کرد.
کاظم سیاحی در سال 1395 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در آثار مهمی بازی کرده است. او در این سال با بازی در 3 فیلم و سریال مهم سینما و تلویزیون خود را به مردم معرفی کرد. آثار مهم کاظم سیاحی در این سال، بازیگری در سریال لیسانسهها به کارگردانی سروش صحت، فیلم اروند به کارگردانی پوریا آذربایجانی و سریال کلاه قرمزی 97 به کارگردانی ایرج طهماسب محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی کاظم سیاحی بازی در سریال کلاه قرمزی 97 بوده است. کاظم سیاحی سال 1395 در 38 سالگی در سریال کلاه قرمزی 97 نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان تلویزیون مطرح کند. او در این سریال با ایرج طهماسب همکاری داشته است. کاظم سیاحی توانست با بازی در سریال کلاه قرمزی 97 تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر حمید جبلی، علی سرابی، هوتن شکیبا و محمدرضا هدایتی بر تجارب او افزود.
کاظم سیاحی علاوهبر سریال کلاه قرمزی 97، سال 1395 در 38 سالگی در سریال لیسانسهها نیز بازی کرده است. کاظم سیاحی اینبار با سروش صحت یعنی کارگردان سریال لیسانسهها و هنرمندانی چون امیرحسین رستمی، هوتن شکیبا، امیر کاظمی و متین ستوده همکاری داشت.
با اینکه کاظم سیاحی را بیشتر بعنوان بازیگر میشناسیم، اما در حرفههای دیگر نیز فعال بوده است. کاظم سیاحی علاوهبر بازیگر بهعنوان گوینده نیز در سینما و تلویزیون فعالیت داشته است. مهمترین اثر کاظم سیاحی در حرفهی گوینده، سریال کلاه قرمزی 94 است.
در این سالها کاظم سیاحی با هنرمندان بسیاری تجربهی کار داشته است اما جالب است بدانید که در میان بازیگران هوتن شکیبا با 4 مرتبه، سوگل قلاتیان با 3 مرتبه، سیاوش چراغیپور با 3 مرتبه، عرفان برزین با 2 مرتبه و رضا بهبودی با 2 مرتبه بیشترین همکاری را با کاظم سیاحی داشتهاند.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی کاظم سیاحی آن هست که در مدت زمان بازیگری خود، هم در تلویزیون و هم در سینما بازی کرده است. کاظم سیاحی را باید هم بازیگر سینما و هم بازیگر تلویزیون بدانیم چرا که 50% آثار وی سینمایی و 50% آثارش تلویزیونی است. در واقع کاظم سیاحی از مجموع 10 اثری که در کارنامه دارد، در 5 اثر در سینما با نامهای فیلم اروند، فیلم خماری، فیلم لانتوری، فیلم طبقه حساس و فیلم تن تن و راز قصر مونداس به ایفای نقش پرداخته و در 5 اثر در تلویزیون با نامهای سریال شرایط خاص، سریال لیسانسهها 2، سریال لیسانسهها، سریال کلاه قرمزی 97 و سریال یادداشتهای یک زن خانهدار بازی کرده است.
اینستاگرام کاظم سیاحی یکی از راههای ارتباطی او با مخاطبانش است. کاظم سیاحی در اینستاگرام بیش از 44،779 نفر دنبالکننده دارد و بیش از 693 نفر را دنبال میکند. همچنین کاظم سیاحی تاکنون در اینستاگرام بیش از 243 پست بارگذاری کرده است. کاظم سیاحی فعالیت خود در اینستاگرام را از تاریخ 1393/06/08 شروع کرده است و تاکنون برای اولین پست او بیش از 758 لایک و 74 نظر ثبت شده است. شاید جالب باشد بدانید که پرلایکترین یا همان محبوبترین پست اینستاگرامی کاظم سیاحی تاکنون بیش از 13،053 لایک خورده است، همچنین برای پرکامنتترین یا همان پربحثترین پست اینستاگرامی کاظم سیاحی تاکنون بیش از 566 نظر ثبت شده است.
در مجموع در کارنامه 40 ساله و بیوگرافی کاظم سیاحی آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی کاظم سیاحی و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار کاظم سیاحی در منظوم سر بزنید. همه 10 اثر مهم کاظم سیاحی در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار کاظم سیاحی در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر کاظم سیاحی در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی کاظم سیاحی درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی کاظم سیاحی بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال کلاه قرمزی 97 محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی کاظم سیاحی کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم خماری محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی کاظم سیاحی نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران کاظم سیاحی کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی کاظم سیاحی، آثار کاظم سیاحی، جوایز کاظم سیاحی، همکاران کاظم سیاحی، گالری عکس کاظم سیاحی، قد کاظم سیاحی، وزن کاظم سیاحی، رنگ چشم کاظم سیاحی، وضعیت تأهل و همسر کاظم سیاحی، فرزندان کاظم سیاحی، حواشی کاظم سیاحی و کودکی کاظم سیاحی میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
کاظم سیاحی از بازیگران جویای نام کشور عزیز ما ایران است و آیندهی درخشانی در عرصه بازیگری سینما و تلویزیون دارد. ناگفته نماند که کاظم سیاحی به عرصه تئاتر و هنرهای نمایشی نیز بیتفاوت نیست و به این بخش علاقمند هست. سریال شرایط خاص و سال 1396 پایان فعالیتهای کاظم سیاحی نیست، کارشناسان معتقد هستند بازیگری کاظم سیاحی پختهتر میشود و بهزودی او را با بازیهای درخشانتری در عرصه سینما و تلویزیون خواهیم دید.
سیاحی به عنوان صداپیشه، به جای شخصیت عروسکی جیگر در مجموعهی «کلاه قرمزی» و در مجموعههای تلویزیونی چون «تابستان شاد»، «سرزمین کلمات و اعداد»، «مدرسه بابا عماد» و «قصههای جزیره» صحبت کرده است. او همچنین در فیلم سینمایی «شهر موشها ۲» (1393) صداپیشگی دو شخصیت را بر عهده داشته است.
وی به عنوان بازیگر در نمایشهایی نظیر «بزغالههای عاشقانه»، «امروز دوستت ندارم»، «خوابهای خاموشی» و «باغ آلبالو»؛ و مجموعههایی چون «کوچهی اقاقیا» (1381) و «داوران» (1391) و فیلمهای سینمایی «در جستجوی بهشت» (1388) و «طبقهی حساس» (1392) حضور داشته است.
از جمله افتخارات این هنرمند، میتوان به دریافت جایزهی اول بازیگری برای نمایشهای «صبح روز چهلم» و «بیخانمان» و جایزهی بهترین بازیگر نقش دوم مرد برای «شعبده و طلسم» و «جنگ کور» از جشنوارهی تئاتر استان مرکزی اشاره کرد. وی همچنین جایزهی بهترین بازیگر نقش اول مرد برای نمایش «پیادههای ساده» را از جشنوارهی سراسری تئاتر بانوان تهران در کارنامهی هنریاش دارد.