به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
مهدی سعیدی طراح صحنه سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1362 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار مهدی سعیدی میتوان به فعالیت در سریال مرد نقرهای، سریال باخانمان و سریال زیگزاگ اشاره کرد.
مهدی سعیدی در سال 1391 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در تولید آثار مهمی حضور داشته است. او در این سال در 2 سریال مهم تلویزیون حضور داشت و خود را به جامعه هنرمندان معرفی کرد. آثار مهم مهدی سعیدی در این سال، فعالیت در سریال مرد نقرهای به کارگردانی کاظم معصومی و فعالیت در سریال زیگزاگ به عنوان طراح صحنه محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی مهدی سعیدی فعالیت در سریال مرد نقرهای بوده است. مهدی سعیدی سال 1391 در 29 سالگی در سریال مرد نقرهای به عنوان طراح صحنه فعالیت داشته است که توانست با مهارتش، جای خود را میان اهالی فضای تلویزیون مطرح کند. مهدی سعیدی توانست با فعالیت در سریال مرد نقرهای تجربه حرفهای موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگران بزرگ و باتجربهای نظیر سعید نیکپور، پوریا پورسرخ، نیما شاهرخشاهی و بهاره افشاری توانست سطح کاری او را متحول کند.
مهدی سعیدی علاوهبر سریال مرد نقرهای، سال 1399 در 37 سالگی در سریال باخانمان نیز فعالیت داشته است. مهدی سعیدی اینبار با برزو نیکنژاد یعنی کارگردان سریال باخانمان و هنرمندانی چون حسن پورشیرازی، شهره لرستانی، بهنام تشکر و شقایق دهقان همکاری داشت.
با اینکه مهدی سعیدی را بیشتر بعنوان طراح صحنه میشناسیم، اما در حرفههای دیگر نیز فعال بوده است. مهدی سعیدی علاوهبر طراح صحنه بهعنوان بازیگر، مدیر صحنه، دستیار صحنه و طراح لباس نیز در سینما و تلویزیون فعالیت داشته است. مهمترین آثار مهدی سعیدی در حرفهی بازیگر، سریال پیامک از دیار باقی و فیلم صبحی دیگر است. مهمترین اثر مهدی سعیدی در حرفهی مدیر صحنه، سریال پیامک از دیار باقی است. مهمترین اثر مهدی سعیدی در حرفهی دستیار صحنه، سریال ستایش است. مهمترین اثر مهدی سعیدی در حرفهی طراح لباس، سریال مرد نقرهای است.
اینستاگرام مهدی سعیدی یکی از راههای ارتباطی او با مخاطبانش است. مهدی سعیدی در اینستاگرام بیش از 902 نفر دنبالکننده دارد و بیش از 539 نفر را دنبال میکند. همچنین مهدی سعیدی تاکنون در اینستاگرام بیش از 119 پست بارگذاری کرده است. مهدی سعیدی فعالیت خود در اینستاگرام را از تاریخ 1397/07/08 شروع کرده است و تاکنون برای اولین پست او بیش از 169 لایک و 21 نظر ثبت شده است. شاید جالب باشد بدانید که پرلایکترین یا همان محبوبترین پست اینستاگرامی مهدی سعیدی تاکنون بیش از 198 لایک خورده است، همچنین برای پرکامنتترین یا همان پربحثترین پست اینستاگرامی مهدی سعیدی تاکنون بیش از 41 نظر ثبت شده است. فعالیت مهدی سعیدی در اینستاگرام کم شده است و با فاصلههای زمانی بسیار پست میگذارد.
در مجموع در کارنامه 38 ساله و بیوگرافی مهدی سعیدی آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی مهدی سعیدی و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار مهدی سعیدی در منظوم سر بزنید. همه 3 اثر مهم مهدی سعیدی در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار مهدی سعیدی در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر مهدی سعیدی در آثار ارزشمندتری فعالیت کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی مهدی سعیدی درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی مهدی سعیدی بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال مرد نقرهای محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی مهدی سعیدی کمترین امتیاز را گرفته است، سریال زیگزاگ محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی مهدی سعیدی نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران مهدی سعیدی کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی مهدی سعیدی، آثار مهدی سعیدی، جوایز مهدی سعیدی، همکاران مهدی سعیدی، گالری عکس مهدی سعیدی، قد مهدی سعیدی، وزن مهدی سعیدی، رنگ چشم مهدی سعیدی، وضعیت تأهل و همسر مهدی سعیدی، فرزندان مهدی سعیدی، حواشی مهدی سعیدی و کودکی مهدی سعیدی میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
مهدی سعیدی از طراح صحنهها و هنرمندان جویای نام کشور عزیز ما ایران است و آیندهی درخشانی در عرصه سینما و تلویزیون دارد. ناگفته نماند که مهدی سعیدی به عرصه تئاتر و هنرهای نمایشی نیز بیتفاوت نیست و به این بخش علاقمند هست. سریال باخانمان و سال 1399 پایان فعالیتهای مهدی سعیدی نیست، کارشناسان معتقد هستند شاخصهای هنری و فنی مهدی سعیدی پختهتر میشود و بهزودی او را با فعالیتهای درخشانتری در عرصه سینما و تلویزیون خواهیم دید.