به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
مختار سائقی بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1335 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار مختار سائقی میتوان به بازیگری در سریال شبهای برره، سریال سه در چهار و سریال شوق پرواز اشاره کرد.
مختار سائقی نخستین بار در سینما حضور یافته و سال 1363 در 28 سالگی در فیلم ریشه در خون به کارگردانی سیروس الوند بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال شبهای برره، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای مختار سائقی محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون فرامرز قریبیان، اکبر زنجانپور، حمید طاعتی و نعمتالله گرجی را تجربه کرد.
مختار سائقی در سال 1384 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در آثار مهمی بازی کرده است. او در این سال با بازی در 2 فیلم و سریال مهم سینما و تلویزیون خود را به مردم معرفی کرد. آثار مهم مختار سائقی در این سال، بازیگری در فیلم چند می گیری گریه کنی به کارگردانی شاهد احمدلو و سریال شبهای برره به کارگردانی مهران مدیری محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی مختار سائقی بازی در سریال شبهای برره بوده است. مختار سائقی سال 1384 در 49 سالگی در سریال شبهای برره نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان تلویزیون مطرح کند. او در این سریال با مهران مدیری همکاری داشته است. مختار سائقی توانست با بازی در سریال شبهای برره تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر مهران مدیری، سیامک انصاری، سعید پیردوست و محمد شیری بر تجارب او افزود.
مختار سائقی علاوهبر سریال شبهای برره، سال 1387 در 52 سالگی در سریال سه در چهار نیز بازی کرده است. مختار سائقی اینبار با مجید صالحی یعنی کارگردان سریال سه در چهار و هنرمندانی چون محمد کاسبی، علی صادقی، مهران رجبی و نادیا دلدار گلچین همکاری داشت.
با اینکه مختار سائقی را بیشتر بعنوان بازیگر میشناسیم، اما در حرفههای دیگر نیز فعال بوده است. مختار سائقی علاوهبر بازیگر بهعنوان طراح صحنه، مدیر صحنه و دستیار لباس نیز در سینما و تلویزیون فعالیت داشته است. مهمترین آثار مختار سائقی در حرفهی طراح صحنه، فیلم ننه نقلی، فیلم این ترانه عاشقانه نیست، فیلم همسر دلخواه من، فیلم تو را دوستدارم، فیلم دوستان، فیلم سحرگاه پیروزی، فیلم جوانی، فیلم چشم عقاب و فیلم عقرب است. مهمترین اثر مختار سائقی در حرفهی مدیر صحنه، سریال شبهای برره است. مهمترین اثر مختار سائقی در حرفهی دستیار لباس، سریال نقطهچین است.
در این سالها مختار سائقی با هنرمندان بسیاری تجربهی کار داشته است اما جالب است بدانید که در میان بازیگران مجید شهریاری با 7 مرتبه، سیامک اشعریون با 6 مرتبه، مجید علیزاده با 6 مرتبه، اکبر عبدی با 5 مرتبه و عباس محبوب با 5 مرتبه بیشترین همکاری را با مختار سائقی داشتهاند.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی مختار سائقی آن هست که در مدت زمان بازیگری خود، هم در تلویزیون و هم در سینما بازی کرده است. مختار سائقی را باید بیشتر بازیگر سینما بدانیم چرا که 55% آثار وی سینمایی و 45% آثارش تلویزیونی است. در واقع مختار سائقی از مجموع 52 اثری که در کارنامه دارد، در 29 اثر در سینما با نامهای فیلم پا تو کفش من نکن، فیلم آدم باش، فیلم خط کج، فیلم کلاشینکف، فیلم پس کوچه های شمرون، فیلم رسوایی، فیلم پشت دیوار باغیست، فیلم صد است که می ماند، فیلم دردسر بزرگ، فیلم چراغ قرمز، فیلم سلام بر عشق، فیلم آقای هفت رنگ، فیلم کلانتری غیرانتفاعی، فیلم چند می گیری گریه کنی، فیلم برگ برنده، فیلم یورش، فیلم فرار از جهنم، فیلم قافله، فیلم یکبار برای همیشه، فیلم آوای دریا، فیلم عشق و مرگ، فیلم کاکلی، فیلم پنجره، فیلم غریبه، فیلم محموله، فیلم شب شکن، فیلم آوار، فیلم گردباد و فیلم ریشه در خون به ایفای نقش پرداخته و در 23 اثر در تلویزیون با نامهای سریال دختر گمشده، سریال سر دلبران، سریال پرستاران (فصل دوم)، سریال خانواده دکتر ماهان، سریال دوردستها، سریال از اینجا تا اونجا، سریال آخرین بازی، سریال مهر طوبی، سریال زمانه، سریال شوق پرواز، سریال خنده بازار، سریال ستایش، سریال آسمان همیشه ابری نیست، سریال پنجمین خورشید، سریال نردبام آسمان، سریال سه در چهار، سریال ترش و شیرین، سریال شبهای برره، سریال پاورچین، سریال مرگ در سکوت، سریال وکلای جوان، سریال خودرو تهران 11 و سریال تعطیلات نوروزی بازی کرده است.
در مجموع در کارنامه 62 ساله و بیوگرافی مختار سائقی آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی مختار سائقی و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار مختار سائقی در منظوم سر بزنید. همه 52 اثر مهم مختار سائقی در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار مختار سائقی در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر مختار سائقی در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی مختار سائقی درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی مختار سائقی بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال شبهای برره محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی مختار سائقی کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم محموله محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی مختار سائقی نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران مختار سائقی کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی مختار سائقی، آثار مختار سائقی، جوایز مختار سائقی، همکاران مختار سائقی، گالری عکس مختار سائقی، قد مختار سائقی، وزن مختار سائقی، رنگ چشم مختار سائقی، وضعیت تأهل و همسر مختار سائقی، فرزندان مختار سائقی، حواشی مختار سائقی و کودکی مختار سائقی میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
اولین جرقههای بازیگری وی در سال (1352) زمانی رقم خورد که در کوچهی مستوفی پاچنار با حسین فرحبخش آشنا شد و در فیلمهای 8 میلیمتری که فرحبخش میساخت بازی کرد.
فریدون ژورک وقتی یکی از این فیلمهای کوتاه را دید، هر دو آنها را به سیروس الوند معرفی کرد و هر دو با فیلم «ریشه در خون» سیروس الوند وارد سینما شدند.
وی اولین بار به عنوان بازیگر در فیلم «ریشه در خون» (1361) به کارگردانی سیروس الوند حضور یافت. از همان سالها در کنار بازیگری بهعنوان دستیار صحنه و لباس و دستیار کارگردان نیز به فعالیت پرداخت و از سال هفتاد با فیلم «بلوف» به کارگردانی مرحوم خاچیکیان به طور مستقل به کار طراحی صحنه و لباس مشغول شد.
سائقی در زمینهی ساخت فیلمهای مستند و کلیپ نیز فعال بودهاست.
سائقی در فیلم «یک بار برای همیشه» علاوه بر بازیگری، دستیار کارگردان سیروس الوند بود. وی همچنین از سال (1372) با مهران مدیری در «ساعت خوش» کار کرد. در «شبهای برره» بازیگر نقش سرجوخه بود، در «پاورچین» نقش پیرمرد، در «نقطهچین» نقش دکتر، را ایفا کردهاست. سائقی در فیلم «گمشدگان» (۱۳۶۶) جانشین مدیر تولید و در فیلم «کلاغ پر» (۱۳۸۶) مشاور تولید بود.
مختار سائقی در سریالهایی نظیر؛ «به کجا چنین شتابان» (1388)، «آسمان همیشه ابری نیست» (1388)، «خانه اجارهای» (1390) و «شوق پرواز» (1390)، بازی کردهاست.
وی همچنین در فیلمهای سینمایی نظیر؛ «آوار» (1364)، «عشق و مرگ» (1369)، «یک بار برای همیشه» (1370)، «آواز تهران» (1370)، «چند میگیری گریه کنی» (1384) و «رسوایی» (1399)، بازی کردهاست.
به هر حال تولدتون مبارک !
مادهه هفتادیاازش خاطره داریم