به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
سید جواد یحیوی بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. از مهمترین آثار سید جواد یحیوی میتوان به بازیگری در سریال ترش و شیرین، سریال شاهگوش و فیلم سیندرلا اشاره کرد.
سید جواد یحیوی نخستین بار در سینما حضور یافته و سال 1378 در فیلم شوخی به کارگردانی همایون اسعدیان بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال ترش و شیرین، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای سید جواد یحیوی محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون سید محمود موسوینژاد، پرویز پرستویی، فاطمه معتمدآریا و حبیب رضایی را تجربه کرد.
سید جواد یحیوی در سال 1385 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در اثر مهمی بازی کرده است. اثر مهم سید جواد یحیوی در این سال، بازیگری در سریال ترش و شیرین به کارگردانی رضا عطاران محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی سید جواد یحیوی بازی در سریال ترش و شیرین بوده است. سید جواد یحیوی سال 1385 سریال ترش و شیرین نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان تلویزیون مطرح کند. او در این سریال با رضا عطاران همکاری داشته است. سید جواد یحیوی توانست با بازی در سریال ترش و شیرین تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر شهره سلطانی، حمید لولایی، رضا عطاران و رضا شفیعیجم بر تجارب او افزود.
سید جواد یحیوی علاوهبر سریال ترش و شیرین، سال 1392 در سریال شاهگوش نیز بازی کرده است. سید جواد یحیوی اینبار با سید داود میرباقری یعنی کارگردان سریال شاهگوش و هنرمندانی چون فرهاد اصلانی، مرجانه گلچین، محسن تنابنده و حمیدرضا آذرنگ همکاری داشت.
در این سالها سید جواد یحیوی با هنرمندان بسیاری تجربهی کار داشته است اما جالب است بدانید که در میان بازیگران نوید لایقیمقدم با 2 مرتبه، رضا رویگری با 2 مرتبه، رضا کیانیان با 2 مرتبه، حامد بهداد با 2 مرتبه و رضا عطاران با 2 مرتبه بیشترین همکاری را با سید جواد یحیوی داشتهاند.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی سید جواد یحیوی آن هست که در مدت زمان بازیگری خود، هم در تلویزیون و هم در سینما بازی کرده است. سید جواد یحیوی را باید بیشتر بازیگر سینما بدانیم چرا که 77% آثار وی سینمایی و 23% آثارش تلویزیونی است. در واقع سید جواد یحیوی از مجموع 9 اثری که در کارنامه دارد، در 7 اثر در سینما با نامهای فیلم مارموز، فیلم رفقای خوب، فیلم ع ش ق، فیلم متل قو، فیلم باغ فردوس، پنج بعد از ظهر، فیلم سیندرلا و فیلم شوخی به ایفای نقش پرداخته و در 2 اثر در تلویزیون با نامهای سریال شاهگوش و سریال ترش و شیرین بازی کرده است.
در بیوگرافی سید جواد یحیوی آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی سید جواد یحیوی و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار سید جواد یحیوی در منظوم سر بزنید. همه 9 اثر مهم سید جواد یحیوی در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار سید جواد یحیوی در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر سید جواد یحیوی در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی سید جواد یحیوی درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی سید جواد یحیوی بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال ترش و شیرین محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی سید جواد یحیوی کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم رفقای خوب محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی سید جواد یحیوی نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران سید جواد یحیوی کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی سید جواد یحیوی، آثار سید جواد یحیوی، جوایز سید جواد یحیوی، همکاران سید جواد یحیوی، گالری عکس سید جواد یحیوی، قد سید جواد یحیوی، وزن سید جواد یحیوی، رنگ چشم سید جواد یحیوی، وضعیت تأهل و همسر سید جواد یحیوی، فرزندان سید جواد یحیوی، حواشی سید جواد یحیوی و کودکی سید جواد یحیوی میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
وی از میرحسین موسوی حمایت کرد و مجری بعضی از مراسمهای این نامزد انتخاباتی بود و هر از چندگاهی سخنانی علیه دولت نهم و محمود احمدی نژاد میگفت.
سید جواد یحیوی مجری برنامههای تلویزیونی که حدود پنج سال است که از عالم اجرا دور و ممنوعالتصویرِ تلویزیون بودهاست. یحیوی در عرصهی تئاتر به فعالیت خود ادامه داده و با بازی در سریال «قلب یخی-فصل2» بار دیگر به عالم تصویر بازگشتهاست.
سید جواد یحیوی مجری برنامههایی نظیر؛ «تابستانه»، «طعم آفتاب»، «رد پا»، «شاهگوش»، را اجرا کردهاست.
وی همچنین در فیلمهایی نظیر؛ «ترش و شیرین» (۱۳۸۶)، «باغ فردوس»، «پنج بعد از ظهر» (۱۳۸۴)، «سیندرلا» (۱۳۸۰)، «شوخی» (۱۳۷۸)، به نقش آفرینی پرداختهاست.
جای تاسف.