به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
مسعود کرامتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1335 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار مسعود کرامتی میتوان به بازیگری در سریال راه بیپایان، فیلم لاک قرمز و فیلم چهارراه استانبول اشاره کرد.
مسعود کرامتی نخستین بار در سینما حضور یافته و سال 1364 در 29 سالگی در فیلم شهر موشها به کارگردانی مرضیه برومند و علی طالبی بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال راه بیپایان، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای مسعود کرامتی محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون حمید جبلی، ایرج طهماسب، عادل بزدوده و رحیم دوستی را تجربه کرد.
مسعود کرامتی در سال 1386 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در اثر مهمی بازی کرده است. اثر مهم مسعود کرامتی در این سال، بازیگری در سریال راه بیپایان به کارگردانی همایون اسعدیان محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی مسعود کرامتی بازی در سریال راه بیپایان بوده است. مسعود کرامتی سال 1386 در 51 سالگی در سریال راه بیپایان نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان تلویزیون مطرح کند. او در این سریال با همایون اسعدیان همکاری داشته است. مسعود کرامتی توانست با بازی در سریال راه بیپایان تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر آتیلا پسیانی، فرهاد اصلانی، سید مهرداد ضیایی و هومن سیدی بر تجارب او افزود.
مسعود کرامتی علاوهبر سریال راه بیپایان، سال 1394 در 59 سالگی در فیلم لاک قرمز نیز بازی کرده است. مسعود کرامتی اینبار با سید جمال سید حاتمی یعنی کارگردان فیلم لاک قرمز و هنرمندانی چون پانتهآ پناهیها، بهنام تشکر و پردیس احمدیه همکاری داشت.
با اینکه مسعود کرامتی را بیشتر بعنوان بازیگر میشناسیم، اما در حرفههای دیگر نیز فعال بوده است. مسعود کرامتی علاوهبر بازیگر بهعنوان کارگردان، نویسنده، تهیه کننده، تدوینگر و دستیار کارگردان نیز در سینما و تلویزیون فعالیت داشته است. مهمترین آثار مسعود کرامتی در حرفهی کارگردان، سریال یادداشتهای یک زن خانهدار، فیلم گنجشکک اشیمشی، فیلم ترانه کوچک من، سریال در میان سایهها، سریال روشناییهای شهر، فیلم روز کارنامه، فیلم کودکانه، سریال کمین، سریال خانه ما، سریال پزشکان، فیلم مرغابی وحشی و فیلم پاتال و آرزوهای کوچک است. مهمترین آثار مسعود کرامتی در حرفهی نویسنده، فیلم روز کارنامه، فیلم کودکانه، سریال خانه ما و فیلم آینه ومرداب است. مهمترین اثر مسعود کرامتی در حرفهی تهیه کننده، فیلم مجنون است. مهمترین اثر مسعود کرامتی در حرفهی تدوینگر، سریال روشناییهای شهر است. مهمترین اثر مسعود کرامتی در حرفهی دستیار کارگردان، فیلم شهر موشها است.
مسعود کرامتی سال 1396 در 61 سالگی برای فیلم چهارراه استانبول به کارگردانی مصطفی کیایی توانست در 36مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش دوم مرد نامزد شود.
در این سالها مسعود کرامتی با هنرمندان بسیاری تجربهی کار داشته است اما جالب است بدانید که در میان بازیگران محسن کیایی با 3 مرتبه، محسن بهرامی با 3 مرتبه، فرهاد اصلانی با 3 مرتبه، مرضیه برومند با 3 مرتبه و فرج مولایی با 3 مرتبه بیشترین همکاری را با مسعود کرامتی داشتهاند.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی مسعود کرامتی آن هست که در مدت زمان بازیگری خود، هم در تلویزیون و هم در سینما بازی کرده است. مسعود کرامتی را باید بیشتر بازیگر سینما بدانیم چرا که 69% آثار وی سینمایی و 31% آثارش تلویزیونی است. در واقع مسعود کرامتی از مجموع 23 اثری که در کارنامه دارد، در 16 اثر در سینما با نامهای فیلم جاندار، فیلم چهارراه استانبول، فیلم لاک قرمز، فیلم گذر موقت، فیلم گنجشکک اشیمشی، فیلم لامپ 100، فیلم ضدگلوله، فیلم ترانه کوچک من، فیلم نخودی، فیلم دوزخ، برزخ، بهشت، فیلم باغهای کندلوس، فیلم سفر به چزابه، فیلم پناهنده، فیلم مجنون، فیلم میهمان ناخوانده و فیلم شهر موشها به ایفای نقش پرداخته و در 7 اثر در تلویزیون با نامهای سریال هیئت مدیره، سریال نجوا، سریال سر به راه، سریال در میان سایهها، سریال بی گناهان، سریال راه بیپایان و سریال پزشکان بازی کرده است.
اینستاگرام مسعود کرامتی یکی از راههای ارتباطی او با مخاطبانش است. مسعود کرامتی در اینستاگرام بیش از 2،050 نفر دنبالکننده دارد و بیش از 217 نفر را دنبال میکند. همچنین مسعود کرامتی تاکنون در اینستاگرام بیش از 64 پست بارگذاری کرده است. مسعود کرامتی فعالیت خود در اینستاگرام را از تاریخ 1392/11/06 شروع کرده است و تاکنون برای اولین پست او بیش از 251 لایک و 23 نظر ثبت شده است. شاید جالب باشد بدانید که پرلایکترین یا همان محبوبترین پست اینستاگرامی مسعود کرامتی تاکنون بیش از 354 لایک خورده است، همچنین برای پرکامنتترین یا همان پربحثترین پست اینستاگرامی مسعود کرامتی تاکنون بیش از 114 نظر ثبت شده است.
در مجموع در کارنامه 62 ساله و بیوگرافی مسعود کرامتی آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی مسعود کرامتی و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار مسعود کرامتی در منظوم سر بزنید. همه 23 اثر مهم مسعود کرامتی در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار مسعود کرامتی در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر مسعود کرامتی در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی مسعود کرامتی درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی مسعود کرامتی بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال راه بیپایان محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی مسعود کرامتی کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم جاندار محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی مسعود کرامتی نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران مسعود کرامتی کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی مسعود کرامتی، آثار مسعود کرامتی، جوایز مسعود کرامتی، همکاران مسعود کرامتی، گالری عکس مسعود کرامتی، قد مسعود کرامتی، وزن مسعود کرامتی، رنگ چشم مسعود کرامتی، وضعیت تأهل و همسر مسعود کرامتی، فرزندان مسعود کرامتی، حواشی مسعود کرامتی و کودکی مسعود کرامتی میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
وی فعالیت هنری را سال (1355) پس از آشنائی با اردشیر کشاورزی با تکنیک تئاتر سایه و با اشعار مولوی آغاز کرد.
کرامتی در سال (1371) مؤسسهی سینمایی "کارنامک" را تأسیس کرد.
مسعود کرامتی دستیاری کارگردان در فیلمهایی نظیر؛ «افق» (1367) و «دزد عروسکها» (1368)، را بر عهده داشته است.
وی همچنین کارگردانی فیلمهایی نظیر؛ «پاتال و آرزوهای کوچک» (1368)، «مرغابی وحشی» (1370)، «کودکانه» (۱۳۸۱)، «روز کارنامه» (1381) و «ترانهی کوچک من» (1388)، را در کارنامه دارد.
کرامتی همچنین در فیلمهایی نظیر؛ «میهمان ناخوانده» (۱۳۶۷)، «مجنون» (۱۳۶۹)، «سفر به چزابه» (1374)، «باغهای کندلوس» (1383)، «دوزخ، برزخ، بهشت» (1387)، «ضد گلوله» (1390)، «لامپ صد» (۱۳۹۲)، «گنجشکک اشیمشی» (۱۳۹۲)، «لاک قرمز» (۱۳۹۴) و «گذر موقت» (۱۳۹۴)، به نقشآفرینی پرداختهاست.