به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
غلامرضا طباطبایی بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1319 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار غلامرضا طباطبایی میتوان به بازیگری در سریال مدار صفر درجه، سریال تنهاترین سردار و سریال پهلوانان نمیمیرند اشاره کرد.
غلامرضا طباطبایی نخستین بار در سینما حضور یافته و سال 1359 در 40 سالگی در فیلم زنده باد... به کارگردانی خسرو سینایی بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال مدار صفر درجه، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای غلامرضا طباطبایی محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون ثریا قاسمی، مهدی هاشمی، اسماعیل محمدی و رقیه چهرهآزاد را تجربه کرد.
غلامرضا طباطبایی در سال 1386 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در اثر مهمی بازی کرده است. اثر مهم غلامرضا طباطبایی در این سال، بازیگری در سریال مدار صفر درجه به کارگردانی حسن فتحی محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی غلامرضا طباطبایی بازی در سریال مدار صفر درجه بوده است. غلامرضا طباطبایی سال 1386 در 67 سالگی در سریال مدار صفر درجه نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان تلویزیون مطرح کند. او در این سریال با حسن فتحی همکاری داشته است. غلامرضا طباطبایی توانست با بازی در سریال مدار صفر درجه تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر سید شهاب حسینی، ناتالی متی، رویا تیموریان و مسعود رایگان بر تجارب او افزود.
غلامرضا طباطبایی علاوهبر سریال مدار صفر درجه، سال 1375 در 56 سالگی در سریال تنهاترین سردار نیز بازی کرده است. غلامرضا طباطبایی اینبار با مهدی فخیمزاده یعنی کارگردان سریال تنهاترین سردار و هنرمندانی چون مهدی فخیمزاده، سید غلامرضا موسوی، ابوالفضل پورعرب و اکبر زنجانپور همکاری داشت.
با اینکه غلامرضا طباطبایی را بیشتر بعنوان بازیگر میشناسیم، اما در حرفههای دیگر نیز فعال بوده است. غلامرضا طباطبایی علاوهبر بازیگر بهعنوان تهیه کننده نیز در سینما و تلویزیون فعالیت داشته است. مهمترین اثر غلامرضا طباطبایی در حرفهی تهیه کننده، سریال ماه پنهان است است.
در این سالها غلامرضا طباطبایی با هنرمندان بسیاری تجربهی کار داشته است اما جالب است بدانید که در میان بازیگران حمید مهرآرا با 6 مرتبه، عنایت بخشی با 5 مرتبه، اکبر قدمی با 5 مرتبه، فخرالدین صدیقشریف با 5 مرتبه و شمسی فضلالهی با 4 مرتبه بیشترین همکاری را با غلامرضا طباطبایی داشتهاند.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی غلامرضا طباطبایی آن هست که در مدت زمان بازیگری خود، هم در تلویزیون و هم در سینما بازی کرده است. غلامرضا طباطبایی را باید بیشتر بازیگر سینما بدانیم چرا که 57% آثار وی سینمایی و 43% آثارش تلویزیونی است. در واقع غلامرضا طباطبایی از مجموع 35 اثری که در کارنامه دارد، در 20 اثر در سینما با نامهای فیلم نوک برج، فیلم معادله، فیلم ابجد، فیلم غزل، فیلم شیفته، فیلم مسافر ری، فیلم شراره، فیلم لژیون، فیلم عشق گمشده، فیلم روز شیطان، فیلم راز خنجر، فیلم مسافران، فیلم عشق و مرگ، فیلم صنوبرهای سوزان، فیلم تحفهها، فیلم ردّ پایی بر شن، فیلم محموله، فیلم ویزا، فیلم ملاقات و فیلم زنده باد... به ایفای نقش پرداخته و در 15 اثر در تلویزیون با نامهای سریال مدار صفر درجه، سریال حس سوم، سریال برای آخرین بار، سریال کودتای سیاه، سریال کهنهسوار، سریال تنهاترین سردار، سریال دبیرستان خضراء، سریال پهلوانان نمیمیرند، سریال دشمن مردم، سریال آپارتمان، سریال عقیق، سریال یکی از این روزها، سریال آئینه (فصل 3)، سریال امیر کبیر و سریال شاهشکار بازی کرده است.
در مجموع در کارنامه 66 ساله و بیوگرافی غلامرضا طباطبایی آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی غلامرضا طباطبایی و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار غلامرضا طباطبایی در منظوم سر بزنید. همه 35 اثر مهم غلامرضا طباطبایی در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار غلامرضا طباطبایی در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر غلامرضا طباطبایی در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی غلامرضا طباطبایی درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی غلامرضا طباطبایی بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال مدار صفر درجه محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی غلامرضا طباطبایی کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم محموله محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی غلامرضا طباطبایی نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران غلامرضا طباطبایی کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی غلامرضا طباطبایی، آثار غلامرضا طباطبایی، جوایز غلامرضا طباطبایی، همکاران غلامرضا طباطبایی، گالری عکس غلامرضا طباطبایی، قد غلامرضا طباطبایی، وزن غلامرضا طباطبایی، رنگ چشم غلامرضا طباطبایی، وضعیت تأهل و همسر غلامرضا طباطبایی، فرزندان غلامرضا طباطبایی، حواشی غلامرضا طباطبایی و کودکی غلامرضا طباطبایی میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
غلامرضا طباطبایی بازیگر و هنرمند کشورمان سرانجام با کولهباری از تجربه، در سال 1384 و در سن 66 سالگی پس از بازیگری در 35 اثر سینمایی و تلویزیونی چشم از جهان بست.
غلامرضا طباطبائی درطول فعالیت خود در تلویزیون به ایفای نقش در سریالهای تلویزیونی پرداخت و حضور در سینما و تئاترهای صحنهای را نیز تجربه کرد. وی همچنین از سابقهی تدریس در دانشکدههای "هنر"، "سوره" و "جهاد دانشگاهی" نیز برخوردار میباشد. طباطبائی درکنار فعالیت هنری و تدریس دانشگاهی در زمینهی تألیف و ترجمهی کتب مختلف نظیر؛ تألیف کتاب «فصلی در رنگ و نور» و ترجمهی کتابهای «تکنیک سینما» اثر برنارد دهپه و تهیهکنندگی و کارگردانی برنامههای تلویزیونی اثر جرالد میلرسون و «ابزار و رموز بازیگری برای سینما و تلویزیون» اثر پاتریک تاکر، نیز فعال بوده که کتب فوق به عنوان مأخذ در رشتههای سینما و تلویزیون استفاده میشود.
وی اولین مدیر رادیو شیراز و کل استانهای جنوب کشور در سالهای ۱۳۵۴-۱۳۵۲ و آخرین مدیر گروه فیلم سریال شبکه ۲ پیش از انقلاب بودهاست.
غلامرضا طباطبایی در مجموعههای تلویزیونی نظیر؛ «مدار صفر درجه» (۱۳۸۶)، «ولایت عشق» (۱۳۷۷)، «عملیات فوقسری» (۱۳۷۷)، «بومرنگ» (۱۳۷۷)، «کهنهسوار» (۱۳۷۶)، «تنهاترین سردار» (۱۳۷۶)، «دشمن مردم» (۱۳۷۳)، «آپارتمان» (۱۳۷۱-۱۳۷۲)، «عقیق» (۱۳۶۹)، «یکی از این روزها» (۱۳۶۷)، «وزیر مختار» (۱۳۶۷)، «آئینه» (سری سوم) (۱۳۶۶)، «نهضتهای آزادی بخش» (۱۳۶۵)، «شاه شکار» (۱۳۶۵)، «امیرکبیر» (۱۳۶۵) و «ماهپنهان است» (۱۳۶۲)، بازی کردهاست. وی همچنین در فیلمهای سینمایی نظیر؛ «نوک برج» (۱۳۸۴)، «معادله» (۱۳۸۲)، «ابجد» (۱۳۸۱)، «غزل» (۱۳۸۰)، «شیفته» (۱۳۷۹)، «مسافر ری» (۱۳۷۹)، «شراره» (۱۳۷۸)، «لژیون» (۱۳۷۷)، «عشق گمشده» (۱۳۷۵)، «روز شیطان» (۱۳۷۳)، «مسافران» (۱۳۷۰)، «راز خنجر» (۱۳۶۹) و «عشق و مرگ» (۱۳۶۹)، به نقشآفرینی پرداختهاست.
غلامرضا طباطبایی در تاریخ ۲۵ دی ماه سال ۱۳۸۴ در لس آنجلس کالیفرنیا، براثر ایست قلبی دیده از جهان فروبست. پیکر وی در قطعهی هنرمندان بهشت زهرا مدفون است.