به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
مجتبی راعی کارگردان سینما و تلویزیون ایران است. از مهمترین آثار مجتبی راعی میتوان به کارگردانی سریال صنوبر، فیلم عصر روز دهم و فیلم غزال اشاره کرد.
مجتبی راعی کار حرفهای خود را از سینما آغاز کرد و سال 1367 در فیلم انسان و اسلحه به عنوان کارگردان فعالیت داشته است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال صنوبر، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای مجتبی راعی محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون فرجالله سلحشور، خسرو ضیایی، محمد احمدی و علیرضا اسحاقی را تجربه کرد.
مجتبی راعی در سال 1383 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در تولید اثر مهمی حضور داشته است. اثر مهم مجتبی راعی در این سال، فعالیت در سریال صنوبر به عنوان کارگردان محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی مجتبی راعی فعالیت در سریال صنوبر بوده است. مجتبی راعی سال 1383 سریال صنوبر را کارگردانی کرد که توانست خود را میان اهالی فضای تلویزیون مطرح کند. از مجتبی راعی نقل قول شده است که برای کارگردانی در سریال صنوبر و همکاریش با عوامل و بازیگران اعلام رضایت کرده است. مجتبی راعی توانست با فعالیت در سریال صنوبر تجربه حرفهای موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر حسین محجوب، محمود جعفری، جهانگیر الماسی و محمود پاکنیت توانست سطح کاری او را متحول کند.
مجتبی راعی علاوهبر سریال صنوبر، سال 1387 فیلم عصر روز دهم را کارگردانی کرده است. مجتبی راعی اینبار با هنرمندانی چون هانیه توسلی، احمد مهرانفر، آفرین عبیسی و سلیمه رنگزن همکاری داشت.
با اینکه مجتبی راعی را بیشتر بعنوان کارگردان میشناسیم، اما در حرفههای دیگر نیز فعال بوده است. مجتبی راعی علاوهبر کارگردان بهعنوان نویسنده، تهیه کننده و تدوینگر نیز در سینما و تلویزیون فعالیت داشته است. مهمترین آثار مجتبی راعی در حرفهی نویسنده، فیلم ترنج، فیلم عصر روز دهم، فیلم سفر به هیدالو، سریال صنوبر، فیلم صنوبر، فیلم جنگجوی پیروز، فیلم غزال، فیلم تونل، فیلم تابستان 58 و فیلم انسان و اسلحه است. مهمترین آثار مجتبی راعی در حرفهی تهیه کننده، فیلم ترنج و فیلم انسان و اسلحه است. مهمترین آثار مجتبی راعی در حرفهی تدوینگر، فیلم رویای سبز و فیلم جای امن است.
وی تاکنون موفقیتهای بسیاری در جشنوارهها کسب کرده است. مجتبی راعی سال 1376 برای فیلم تولد یک پروانه توانست در 16مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین طراحی صحنه و لباس برنده شود. همچنین مجتبی راعی سال 1381 برای فیلم صنوبر توانست در 21مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه نامزد شود. همچنین مجتبی راعی سال 1376 برای فیلم تولد یک پروانه توانست در 16مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی نامزد شود. همچنین مجتبی راعی سال 1384 برای فیلم سفر به هیدالو توانست در 24مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش هنر و تجربه برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین فیلم برنده شود.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی مجتبی راعی آن هست که در مدت زمان فعالیت خود، هم در تلویزیون و هم در سینما حضور داشته است. مجتبی راعی را باید بیشتر کارگردان سینما بدانیم چرا که 91% آثار وی سینمایی و 9% آثارش تلویزیونی است. در واقع مجتبی راعی از مجموع 12 اثری که در کارنامه دارد، در 11 اثر در سینما با نامهای فیلم ترنج، فیلم عصر روز دهم، فیلم سفر به هیدالو، فیلم صنوبر، فیلم جنگجوی پیروز، فیلم تولد یک پروانه، فیلم غزال، فیلم تونل، فیلم جای امن، فیلم تابستان 58 و فیلم انسان و اسلحه فعالیت داشته و در 1 اثر در تلویزیون با نام سریال صنوبر فعالیت داشته است.
در بیوگرافی مجتبی راعی آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی مجتبی راعی و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار مجتبی راعی در منظوم سر بزنید. همه 12 اثر مهم مجتبی راعی در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار مجتبی راعی در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر مجتبی راعی در آثار ارزشمندتری فعالیت کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی مجتبی راعی درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی مجتبی راعی بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال صنوبر محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی مجتبی راعی کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم تونل محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی مجتبی راعی نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران مجتبی راعی کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی مجتبی راعی، آثار مجتبی راعی، جوایز مجتبی راعی، همکاران مجتبی راعی، گالری عکس مجتبی راعی، قد مجتبی راعی، وزن مجتبی راعی، رنگ چشم مجتبی راعی، وضعیت تأهل و همسر مجتبی راعی، فرزندان مجتبی راعی، حواشی مجتبی راعی و کودکی مجتبی راعی میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
۱، ریحانه ۲، نرگس ۳،صدرالدین ۴، سوسن ۵، یاس
۱پسر و ۴ دختر که پسرش در کارهای او
صدرالدین صداریی نام دارد ، به اصطلاح نام مستعار هنری خود را صدرالدین صدرایی گذاشته که یعنی از پدرش در حرفه استفاده نکرده است، در زندگی خصوصی اصلا با اطرافیان خوش برخورد نیست ، پدرش مردی دوست داشتنی بود ولی مجتبی راعی مادرش را دوست داشت ، در فیلم آتش و باد رفتار قوام (حضرت اشرف ) شبیه به شخصیت واقعی خودش است ،
شاید بعد از دیدن این سریال زیبا بود که کنجکاو شدم بیشتر شما را بشناسم دیدن لیست آثارتان برایم جالب بود اهم اینکه با دیدن چندی از این آثار تا کنون شناختی از حضرتعالی نداشتم
عاشق سریال های تاریخی هستم خصوصا تاریخ ایران زیبا
سریال آتش و باد از معدود سریال های تاریخی در کشورمان است که خیلی مدبرانه و با درایت ساخته شده و از زوایای مختلف به آن دوره از تاریخ ایران پرداخته است استفاده از هنرمندان خوب و فضای ملموس زمانی بر جذابیت کار افزوده است ای کاش با این درایت و ریز بینی بیش از پیش به تاریخ این سرزمین بپردازید
در ضمن بی پروایی و جسارت شما را در بیان خیلی از حقایق میستاین