به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
خسرو فرخزادی بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1318 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار خسرو فرخزادی میتوان به بازیگری در سریال دردسر والدین، سریال یادآوری و سریال روزهای زندگی اشاره کرد.
خسرو فرخزادی نخستین بار در تلویزیون حضور یافته و سال 1365 در 47 سالگی در سریال ماموریت (1) به کارگردانی مسعود رسام بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال دردسر والدین، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای خسرو فرخزادی محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون مظفر مقدم و محسن یوسف بیک را تجربه کرد.
خسرو فرخزادی در سال 1380 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در اثر مهمی بازی کرده است. اثر مهم خسرو فرخزادی در این سال، بازیگری در سریال دردسر والدین به کارگردانی مسعود نوابی محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی خسرو فرخزادی بازی در سریال دردسر والدین بوده است. خسرو فرخزادی سال 1380 در 62 سالگی در سریال دردسر والدین نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان تلویزیون مطرح کند. او در این سریال با مسعود نوابی همکاری داشته است. خسرو فرخزادی توانست با بازی در سریال دردسر والدین تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر مهران مدیری، روژان آریامنش، فاطمه گودرزی و حمیده خیرآبادی بر تجارب او افزود.
خسرو فرخزادی علاوهبر سریال دردسر والدین، سال 1392 در 74 سالگی در سریال یادآوری نیز بازی کرده است. خسرو فرخزادی اینبار با حجت قاسم زاده اصل یعنی کارگردان سریال یادآوری و هنرمندانی چون فرخ نعمتی، ثریا قاسمی، پرویز پورحسینی و فرهاد قائمیان همکاری داشت.
در این سالها خسرو فرخزادی با هنرمندان بسیاری تجربهی کار داشته است اما جالب است بدانید که در میان بازیگران فخرالدین صدیقشریف با 3 مرتبه، غلامرضا طباطبایی با 2 مرتبه، شیرین بینا با 2 مرتبه، مهوش وقاری با 2 مرتبه و لیلا بلوکات با 2 مرتبه بیشترین همکاری را با خسرو فرخزادی داشتهاند.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی خسرو فرخزادی آن هست که در مدت زمان بازیگری خود، هم در تلویزیون و هم در سینما بازی کرده است. خسرو فرخزادی را باید بیشتر بازیگر تلویزیون بدانیم چرا که 75% آثار وی تلویزیونی و 25% آثارش سینمایی است. در واقع خسرو فرخزادی از مجموع 12 اثری که در کارنامه دارد، در 9 اثر در تلویزیون با نامهای سریال یادآوری، سریال دوازده روی هشت، سریال کودتای سیاه، سریال دردسر والدین، سریال روزهای زندگی، سریال تصویر یک رؤیا، سریال آئینه (فصل 3)، سریال ماموریت (1) و سریال ماموریت (2) نامهای و در 3 اثر در سینما با نامهای فیلم صبح روز هفتم، فیلم ابراهیم خلیلالله و فیلم شیدا بازی کرده است.
در مجموع در کارنامه 76 ساله و بیوگرافی خسرو فرخزادی آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی خسرو فرخزادی و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار خسرو فرخزادی در منظوم سر بزنید. همه 12 اثر مهم خسرو فرخزادی در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار خسرو فرخزادی در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر خسرو فرخزادی در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی خسرو فرخزادی درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی خسرو فرخزادی بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال دردسر والدین محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی خسرو فرخزادی کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم صبح روز هفتم محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی خسرو فرخزادی نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران خسرو فرخزادی کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی خسرو فرخزادی، آثار خسرو فرخزادی، جوایز خسرو فرخزادی، همکاران خسرو فرخزادی، گالری عکس خسرو فرخزادی، قد خسرو فرخزادی، وزن خسرو فرخزادی، رنگ چشم خسرو فرخزادی، وضعیت تأهل و همسر خسرو فرخزادی، فرزندان خسرو فرخزادی، حواشی خسرو فرخزادی و کودکی خسرو فرخزادی میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
خسرو فرخزادی بازیگر و هنرمند کشورمان سرانجام با کولهباری از تجربه، در سال 1394 و در سن 76 سالگی پس از بازیگری در 12 اثر سینمایی و تلویزیونی چشم از جهان بست.
وی پس از چند سال کار به «داستان شب» دعوت شد و پس از ۱۰ سال بازیگری در نقشهای متفاوت و کسب تجربه، وارد عرصهی کارگردانی تئاتر رادیویی شد و ۴۰۰ نمایش رادیویی را برای برنامهی «رادیو دو» ضبط کرد و فعالیتهای خود را در این عرصه ادامه داد.
استاد فرخزادی سلطان فن بیان و اولین کارگردان مولف رادیو بودهاست.
خسرو فرخزادی در سریالهایی نظیر؛ «آئینه» (۱۳۶۶)، «فروشگاه» (۷۵-۱۳۷۴)، «تصویر یک رؤیا» (۷۷-۱۳۷۵)، «روزهای زندگی» (۱۳۷۸)، «وکیل» (۱۳۷۹)، «دردسر والدین» (۱۳۸۱) و «معمای شاه» (۱۳۹۳)، بازی کردهاست.
وی همچنین در فیلمهایی نظیر؛ «شیدا» (۱۳۷۷)، «ابراهیم خلیلالله» (۱۳۸۴) و «صبح روز هفتم» (۱۳۸۷)، به نقشآفرینی پرداختهاست.
خسرو فرخزادی روز یکشنبه ۱۶ فروردینماه (1394) بر اثر یک سانحهی رانندگی به کما رفت و در عصر ۱۷ فروردین ماه بر اثر ایست قلبی دیده از جهان فروبست.