به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
هوشنگ مرادیکرمانی نویسنده سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1323 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار هوشنگ مرادیکرمانی میتوان به فعالیت در سریال قصههای مجید، فیلم مهمان مامان و سریال ماه شب چهارده اشاره کرد.
هوشنگ مرادیکرمانی کار حرفهای خود را از تلویزیون آغاز کرد و سال 1365 در 42 سالگی در سریال ماموریت (1) به کارگردانی مسعود رسام به عنوان نویسنده فعالیت داشته است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال قصههای مجید، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای هوشنگ مرادیکرمانی محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون مظفر مقدم، محسن یوسف بیک و خسرو فرخزادی را تجربه کرد.
هوشنگ مرادیکرمانی در سال 1370 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در تولید اثر مهمی حضور داشته است. اثر مهم هوشنگ مرادیکرمانی در این سال، فعالیت در سریال قصههای مجید به کارگردانی کیومرث پوراحمد محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی هوشنگ مرادیکرمانی فعالیت در سریال قصههای مجید بوده است. هوشنگ مرادیکرمانی سال 1370 در 47 سالگی در سریال قصههای مجید به عنوان نویسنده فعالیت داشته است که توانست با مهارتش، جای خود را میان اهالی فضای تلویزیون مطرح کند. هوشنگ مرادیکرمانی توانست با فعالیت در سریال قصههای مجید تجربه حرفهای موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگران بزرگ و باتجربهای نظیر پروین دخت یزدانیان، مهدی باقربیگی، محمدعلی میاندار و جهانبخش سلطانی توانست سطح کاری او را متحول کند.
هوشنگ مرادیکرمانی علاوهبر سریال قصههای مجید، سال 1382 در 59 سالگی در فیلم مهمان مامان نیز فعالیت داشته است. هوشنگ مرادیکرمانی اینبار با داریوش مهرجویی یعنی کارگردان فیلم مهمان مامان و هنرمندانی چون گلاب آدینه، پارسا پیروزفر، امین حیایی و حسن پورشیرازی همکاری داشت.
هوشنگ مرادیکرمانی سال 1372 در 49 سالگی برای فیلم تیکتاک به کارگردانی محمدعلی طالبی توانست در 12مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه برنده شود. همچنین هوشنگ مرادیکرمانی سال 1382 در 59 سالگی برای فیلم مهمان مامان به کارگردانی داریوش مهرجویی توانست در 22مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه نامزد شود.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی هوشنگ مرادیکرمانی آن هست که در مدت زمان فعالیت خود، هم در تلویزیون و هم در سینما حضور داشته است. هوشنگ مرادیکرمانی را باید بیشتر نویسنده سینما بدانیم چرا که 60% آثار وی سینمایی و 40% آثارش تلویزیونی است. در واقع هوشنگ مرادیکرمانی از مجموع 10 اثری که در کارنامه دارد، در 6 اثر در سینما با نامهای فیلم تک درختها، فیلم گوشواره، فیلم مهمان مامان، فیلم کیسهی برنج، فیلم تیکتاک و فیلم کاکلی فعالیت داشته و در 4 اثر در تلویزیون با نامهای سریال ماه شب چهارده، سریال قصههای مجید، سریال ماموریت (1) و سریال ماموریت (2) فعالیت داشته است.
در مجموع در کارنامه 74 ساله و بیوگرافی هوشنگ مرادیکرمانی آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی هوشنگ مرادیکرمانی و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار هوشنگ مرادیکرمانی در منظوم سر بزنید. همه 10 اثر مهم هوشنگ مرادیکرمانی در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار هوشنگ مرادیکرمانی در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر هوشنگ مرادیکرمانی در آثار ارزشمندتری فعالیت کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی هوشنگ مرادیکرمانی درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی هوشنگ مرادیکرمانی بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال قصههای مجید محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی هوشنگ مرادیکرمانی کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم کاکلی محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی هوشنگ مرادیکرمانی نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران هوشنگ مرادیکرمانی کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی هوشنگ مرادیکرمانی، آثار هوشنگ مرادیکرمانی، جوایز هوشنگ مرادیکرمانی، همکاران هوشنگ مرادیکرمانی، گالری عکس هوشنگ مرادیکرمانی، قد هوشنگ مرادیکرمانی، وزن هوشنگ مرادیکرمانی، رنگ چشم هوشنگ مرادیکرمانی، وضعیت تأهل و همسر هوشنگ مرادیکرمانی، فرزندان هوشنگ مرادیکرمانی، حواشی هوشنگ مرادیکرمانی و کودکی هوشنگ مرادیکرمانی میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
اولین داستان وی به نام «کوچه ما خوشبختها» در مجلهی «خوشه» (به سردبیری ادبی شاملو) منتشر شد که حال و هوای طنزآلود داشت. در سال (۱۳۴۹) یا (۱۳۵۰) اولین کتاب داستان وی «معصومه» حاوی چند قصهی متفاوت و کتاب دیگری به نام «من غزال ترسیدهای هستم» به چاپ رسیدند. در سال (۱۳۵۳) داستان «قصههای مجید» را خلق میکند، داستان پسر نوجوانی که همراه با «بی بی» پیر زن مهربان، زندگی میکند. همین قصهها، جایزهی مخصوص «کتاب برگزیده سال۱۳۶۴» را نصیب وی ساخت. آثار مرادیکرمانی به زبانهای آلمانی، انگلیسی، فرانسوی، اسپانیایی، هلندی، عربی، ارمنی و هندی ترجمه شدهاست. اما اولین اثری که از وی به زبان انگلیسی ترجمه شده بود داستان «سماور» از «قصههای مجید» بود که برای یونیسف فرستاده شد. مرادی کرمانی پس از رها کردن مطبوعات، نوشتن برای برنامهی «خانه و خانواده» را در رادیو آغاز کرد. در سالهای (۱۳۴۹) و (۱۳۵۰) هوشنگ مرادی کرمانی اولین کتاب داستان خود، «معصومه» و کتاب دیگری به نام «من غزال ترسیدهای هستم» را به چاپ میرساند. اما اولین اتفاق مهم در زندگی ادبی وی خلق داستان «قصههای مجید» در سال (۱۳۵۳) است مجموعهی قصههایی دربارهی یک پسر نوجوان فقیر کرمانی که با مادربزرگ پیر و مهربانش «بیبی» زندگی میکند، که البته باز هم گوشههایی از نوجوانی پر از سختی نویسندهاش را منعکس میکند.
از هوشنگ مرادیکرمانی کتابهای نظیر؛ «معصومه»، «من غزال ترسیدهای هستم»، «قصههای مجید» پنج جلد، 38 داستان، (1358) ، «بچههای قالیباف خانه» 2 داستان، (1359)، «نخل» یک داستان بلند، (1361)، «چکمه» داستان برای کودکان، (1361)، «داستان آن خمره» داستان بلند، (1368)، «مشت بر پوست» داستان بلند، (1371)، «تنور» مجموعه داستان، (1373)، «پلو خورش»، «مهمان مامان» داستان بلند، (1375)، «مربای شیرین» (1377)، «لبخند انار» (مجموعه داستان)، «مثل ماه شب چهارده»، «نه تر و نه خشک»، «شما که غریبه نیستید»، «خاطرات ناز بالش»، «هوشنگ دوم» و «آب انبار»، به چاپ رسیدهاست.
وی همچنین فیلمنامهنویس فیلمهایی نظیر؛ «کاکُلی»، «تیک تاک»، «کیسه برنج» و «مهمان مامان»، بودهاست.
هوشنگ مرادیکرمانی، جایزهی جهانی اندرسن سال (۱۹۸۶) میلادی، جایزهی کتاب سال (۱۹۹۴) کودکان و نوجوانان اتریش، سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه در دوازدهمین جشنوارهی فیلم فجر (بهمن ۱۳۷۲)، جایزهی مهرگان ادب، عنوان نویسندهی برگزیدهی کشور کاستاریکا و جایزهی خوزه مارتینی (نویسنده و قهرمان ملی آمریکای لاتین) - سال (۱۹۹۵) میلادی، را در کارنامه دارد.