به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
ژیلا صادقی بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1352 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار ژیلا صادقی میتوان به بازیگری در سریال روزهای زندگی، فیلم من سالوادور نیستم و فیلم خیلی دور، خیلی نزدیک اشاره کرد.
ژیلا صادقی در سال 1379 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در اثر مهمی بازی کرده است. اثر مهم ژیلا صادقی در این سال، بازیگری در سریال روزهای زندگی به کارگردانی سیروس مقدم محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی ژیلا صادقی بازی در سریال روزهای زندگی بوده است. ژیلا صادقی سال 1379 در 27 سالگی در سریال روزهای زندگی نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان تلویزیون مطرح کند. او در این سریال با سیروس مقدم همکاری داشته است. ژیلا صادقی توانست با بازی در سریال روزهای زندگی تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر مجید مظفری، بیتا فرنگی، نصرتالله زمانپور و مرجان محمدی بر تجارب او افزود.
ژیلا صادقی علاوهبر سریال روزهای زندگی، سال 1394 در 42 سالگی در فیلم من سالوادور نیستم نیز بازی کرده است. ژیلا صادقی اینبار با منوچهر هادی یعنی کارگردان فیلم من سالوادور نیستم و هنرمندانی چون رضا عطاران، یکتا ناصر، مهدی محرابی و کارول ویدوتی همکاری داشت.
با اینکه ژیلا صادقی را بیشتر بعنوان بازیگر میشناسیم، اما در حرفههای دیگر نیز فعال بوده است. ژیلا صادقی علاوهبر بازیگر بهعنوان مجری نیز در سینما و تلویزیون فعالیت داشته است. مهمترین آثار ژیلا صادقی در حرفهی مجری، برنامه نگی که نگفتی و برنامه خونه خوبه است.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی ژیلا صادقی آن هست که در مدت زمان بازیگری خود، هم در تلویزیون و هم در سینما بازی کرده است.
در مجموع در کارنامه 45 ساله و بیوگرافی ژیلا صادقی آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی ژیلا صادقی و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار ژیلا صادقی در منظوم سر بزنید. همه 3 اثر مهم ژیلا صادقی در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار ژیلا صادقی در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر ژیلا صادقی در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی ژیلا صادقی درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی ژیلا صادقی بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال روزهای زندگی محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی ژیلا صادقی کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم خیلی دور، خیلی نزدیک محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی ژیلا صادقی نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران ژیلا صادقی کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی ژیلا صادقی، آثار ژیلا صادقی، جوایز ژیلا صادقی، همکاران ژیلا صادقی، گالری عکس ژیلا صادقی، قد ژیلا صادقی، وزن ژیلا صادقی، رنگ چشم ژیلا صادقی، وضعیت تأهل و همسر ژیلا صادقی، فرزندان ژیلا صادقی، حواشی ژیلا صادقی و کودکی ژیلا صادقی میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
اولین اجرای وی، اجرا کنار آقای «بهروز رضوی» در برنامهی «کاپیتولاسیون» کار گروه سیاسی شبکه چهار بود و بعد از «کاپیتولاسیون»، برنامهی «جهان در مطبوعات امروز» و پس از آن «اقتصاد شبکه خبر» و «جاذبههای شبکه خبر» را اجرا کرد.
پس از آن با توجه به علاقه به کار اجرا و تلاش برای ایجاد تحول و بروز استعدادها، ژانر خود را تغییر داد و به عنوان اولین بانویی که در ژانر دفاع مقدس اجرا میکرد، در برنامهی «هشت فصل عشق» حاضر شد.
بعد از آن برنامه از طریق آقای شهردادی کارگردان این برنامه، وارد گروه "تاریخ و معارف" شد.
صادقی اجرای برنامههای تلویزیونی نظیر؛ «بیدار شو آفتاب شد»، «موج نو»، «مهد نور»، «سپید»، «جهان در مطبوعات امروز»، «جاذبهها»، «یاد ماندگار»، «دانههای عشق»، «راز خورشید»، «رنگ جوانی»، «تابستانه»، «لحظه دیدار»، «خانه مهر»، «خانه من خانه تو»، «آبی آسمانی» و «خانه فیروزهای»، را برعهده داشتهاست.
ژیلا صادقی در مجموعههای تلویزیونی نظیر؛ «هزاران چشم» کیانوش عیاری، «آینه عشق» محمدتقی رنجبر (۱۳۸۲)، «بادهای موسمی» هادی نامور (۱۳۸۳)،«دردسرهای طلایی» شاپور قریب (۱۳۸۱)، «شنهای کف رودخانه» یوسف سیدمهدوی (۱۳۷۶)، «روزهای زندگی» سیروس مقدم (۱۳۷۷) و «زیر آسمان شهر» مهران غفوریان» (۱۳۸۰)، بازی کردهاست. وی همچنین در فیلمهایی نظیر؛ «خیلی دور خیلی نزدیک» سید رضا میرکریمی (1383)، «بی همتا» جهانگیر جهانگیری (1380)، «به خاطر سوگند» سید رحیم حسینی (1384) و «آتشبس در بیمارستان» اصغر نصیری (1388)، به نقشآفرینی پرداختهاست.
ژیلا صادقی، جایزهی بهترین بازیگر جشنواره استانی برای فیلم «بادهای موسمی» هادی نامور (۱۳۸۳)، جایزهی بهترین مجری برای برنامهی «باتو ورود آقایان ممنوع» (1384)، جایزهی بهترین مجری را برای برنامهی «خانه مهر» و «خونه من ، خونه تو» (1386)، عنوان مجری برتر در نظرسنجی مجلهی هفتگی "سروش" از مردم و اصحاب رسانه در سالهای (۱۳۸۸) و (۱۳۹۰) و عنوان مجری برتر ملی در بخش منابع طبیعی از سوی سازمان جنگل ها ، مراتع و آبخیزداری کشور (1389)، را در کارنامه دارد.
تولدتون مبارک.....
من دوس دارم اجراشو
قدیم ندیما برنامه خانه فیروزه ایشو نگاه میکردم