به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
محمود بهرامی بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1316 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار محمود بهرامی میتوان به بازیگری در سریال خانه بهدوش، سریال متهم گریخت و سریال بزنگاه اشاره کرد.
محمود بهرامی نخستین بار در تلویزیون حضور یافته و سال 1349 در 33 سالگی در سریال سرکار استوار به کارگردانی پرویز صیاد، پرویز کاردان و منصور پورمند بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال خانه بهدوش، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای محمود بهرامی محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون عبدالعلی همایون، حسین حسینی، پرویز کاردان و نجفعلی هادی را تجربه کرد.
محمود بهرامی در سال 1383 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در آثار مهمی بازی کرده است. او در این سال با بازی در 3 فیلم و سریال مهم سینما و تلویزیون خود را به مردم معرفی کرد. آثار مهم محمود بهرامی در این سال، بازیگری در فیلم اسپاگتی در هشت دقیقه به کارگردانی رامبد جوان، سریال خانه بهدوش به کارگردانی رضا عطاران و سریال فرار بزرگ به کارگردانی محمدحسین لطیفی و مسعود فروتن محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی محمود بهرامی بازی در سریال خانه بهدوش بوده است. محمود بهرامی سال 1383 در 67 سالگی در سریال خانه بهدوش نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان تلویزیون مطرح کند. او در این سریال با رضا عطاران همکاری داشته است. محمود بهرامی توانست با بازی در سریال خانه بهدوش تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر حمید لولایی، مریم امیرجلالی، علی صادقی و رضا عطاران بر تجارب او افزود.
محمود بهرامی علاوهبر سریال خانه بهدوش، سال 1384 در 68 سالگی در سریال متهم گریخت نیز بازی کرده است. محمود بهرامی اینبار با رضا عطاران و محمود رضایی یعنی کارگردان سریال متهم گریخت و هنرمندانی چون سیروس گرجستانی، علی صادقی، رضا عطاران و مریم امیرجلالی همکاری داشت.
در این سالها محمود بهرامی با هنرمندان بسیاری تجربهی کار داشته است اما جالب است بدانید که در میان بازیگران محمد ورشوچی با 8 مرتبه، فرخلقا هوشمند با 8 مرتبه، جهانگیر فروهر با 8 مرتبه، پرویز صیاد با 8 مرتبه و علی صادقی با 7 مرتبه بیشترین همکاری را با محمود بهرامی داشتهاند.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی محمود بهرامی آن هست که در مدت زمان بازیگری خود، هم در تلویزیون و هم در سینما بازی کرده است. محمود بهرامی را باید بیشتر بازیگر سینما بدانیم چرا که 69% آثار وی سینمایی و 31% آثارش تلویزیونی است. در واقع محمود بهرامی از مجموع 55 اثری که در کارنامه دارد، در 38 اثر در سینما با نامهای فیلم سه نفر روی یک خط، فیلم با من شوخی نکن، فیلم ازدواج در وقت اضافه، فیلم نفر دهم، فیلم آقای هفت رنگ، فیلم اگه میتونی منو بگیر، فیلم راننده تاکسی، فیلم چند می گیری گریه کنی، فیلم قلقلک، فیلم اسپاگتی در هشت دقیقه، فیلم بله برون، فیلم سیزده گربه روی شیروانی، فیلم گاهی به آسمان نگاه کن، فیلم بازیگر، فیلم شهردار مدرسه، فیلم ماهپیشونی، فیلم من زمین را دوست دارم، فیلم مخترع 2001، فیلم جیب برها به بهشت نمی روند، فیلم رنو تهران 29، فیلم دستمزد، فیلم بازی تمام شد، فیلم سالهای خاکستری، فیلم خارج از محدوده، فیلم مسافران مهتاب، فیلم مدار بسته، فیلم پیک جنگل، فیلم زلزله دوم، فیلم زنبورک، فیلم صمد آرتیست میشود، فیلم اسرار گنج دره جنی، فیلم مسلخ، فیلم صمد به مدرسه میرود، فیلم صمد و سامی، لیلا و لیلی، فیلم خانهی قمر خانم، فیلم مرغ تخم طلا، فیلم خواستگار و فیلم تولدت مبارک به ایفای نقش پرداخته و در 17 اثر در تلویزیون با نامهای سریال زنبابا، سریال بزنگاه، سریال بنبست، سریال یک وجب خاک، سریال قرارگاه مسکونی، سریال روزی مثل هیچروز، سریال متهم گریخت، سریال خانه بهدوش، سریال فرار بزرگ، سریال هتل پیاده رو، سریال خانواده حمزهعلی خان، سریال تعطیلات نوروزی، سریال ایتالیا ایتالیا، سریال خسرو میرزای دوم، سریال مرد اول، سریال خانه قمرخانم و سریال سرکار استوار بازی کرده است.
در مجموع در کارنامه 73 ساله و بیوگرافی محمود بهرامی آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی محمود بهرامی و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار محمود بهرامی در منظوم سر بزنید. همه 55 اثر مهم محمود بهرامی در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار محمود بهرامی در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر محمود بهرامی در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی محمود بهرامی درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی محمود بهرامی بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال خانه بهدوش محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی محمود بهرامی کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم دستمزد محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی محمود بهرامی نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران محمود بهرامی کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی محمود بهرامی، آثار محمود بهرامی، جوایز محمود بهرامی، همکاران محمود بهرامی، گالری عکس محمود بهرامی، قد محمود بهرامی، وزن محمود بهرامی، رنگ چشم محمود بهرامی، وضعیت تأهل و همسر محمود بهرامی، فرزندان محمود بهرامی، حواشی محمود بهرامی و کودکی محمود بهرامی میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
محمود بهرامی بازیگر و هنرمند کشورمان سرانجام با کولهباری از تجربه، در سال 1389 و در سن 73 سالگی پس از بازیگری در 55 اثر سینمایی و تلویزیونی چشم از جهان بست.
پس از آن در فیلم هایی نظیر؛ «صمد به مدرسه میرود » (محصول ۱۳۵۱، ساخته پرویز صیاد )، «خانه قمرخانم» (محصول ۱۳۵۱، ساخته بهمن فرمانآرا)، «اسرار گنج دره جنی» (محصول ۱۳۵۳، ساخته ابراهیم گلستان) و «زنبورک »(ساخته فرخ غفاری) پیش از انقلاب جلو دوربین رفت.
بهرامی همچنین علاوه بر بازیگری به عنوان شاعر و نویسنده نیز فعالیت داشته و کتابهایی با نامهای «دو کلوم حرف حساب» و «انگیزهای به نام عشق» را منتشر ساخته است.
محمود بهرامی در مجموعههایی نظیر؛ «فروشگاه» (1375)، «فردا آفتابی است» (1378)، «ماجراهای خانهی قدیمی» (1379)، «رویای ناتمام» (1382)، «خانه به دوش» (1383)، «متهم گریخت» (1384)، «یک وجب خاک» (1386)، «بزنگاه» (1387)، «تاکسی شانس» (1388) و «زنبابا» (1389)، بازی کرده است.
وی همچنین در فیلمهایی نظیر؛ «مسافران مهتاب» (1366)، «سالهای خاکستری» (1367)، «دستمزد» (۱۳۶۸)، «جیببرها به بهشت نمیروند» (1370)، «من زمین را دوست دارم» (۱۳۷۲)، «شهردار مدرسه» (۱۳۷۶)، «بازیگر» (۱۳۷۸)، «گاهی به آسمان نگاه کن» (1381)، «اسپاگتی در هشت دقیقه» (۱۳۸۳)، «چند میگیری گریه کنی» (1384)، «راننده تاکسی» (۱۳۸۵)، «آقای هفت رنگ» (۱۳۸۷) و «ازدواج در وقت اضافه» (۱۳۸۸) به نقش آفرینی پرداخته است.
محمود بهرامی در تیر 1389 به دلیل عفونت ریوی در بیمارستان لبافینژاد تهران در ۷۳ سالگی دیده از جهان فروبست. او را در بهشت زهرای تهران به خاک سپردند.
مخصوصا تو فیلم های پرویز صیاد
خدا رحمتشون کنه
تو متهم گریخت و جیب بر ها یه بهشت نمی روند عالی بودن