به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
قاسم زارع بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1336 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار قاسم زارع میتوان به بازیگری در فیلم آژانس شیشهای، سریال قرارگاه مسکونی و سریال نوار زرد اشاره کرد.
قاسم زارع نخستین بار در تلویزیون حضور یافته و سال 1366 در 30 سالگی در سریال آئینه (فصل 3) به کارگردانی فریدون فرهودی بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند فیلم آژانس شیشهای، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای قاسم زارع محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون ثریا قاسمی، رضا بابک، پانتهآ بهرام و مهین شهابی را تجربه کرد.
قاسم زارع در سال 1376 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در اثر مهمی بازی کرده است. اثر مهم قاسم زارع در این سال، بازیگری در فیلم آژانس شیشهای به کارگردانی ابراهیم حاتمیکیا محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی قاسم زارع بازی در فیلم آژانس شیشهای بوده است. قاسم زارع سال 1376 در 40 سالگی در فیلم آژانس شیشهای نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان سینما مطرح کند. او در این فیلم با ابراهیم حاتمیکیا همکاری داشته است. قاسم زارع توانست با بازی در فیلم آژانس شیشهای تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر پرویز پرستویی، حبیب رضایی، رضا کیانیان و اصغر نقیزاده بر تجارب او افزود.
قاسم زارع علاوهبر فیلم آژانس شیشهای، سال 1385 در 49 سالگی در سریال قرارگاه مسکونی نیز بازی کرده است. قاسم زارع اینبار با سید جواد رضویان یعنی کارگردان سریال قرارگاه مسکونی و هنرمندانی چون شهرام قائدی، علی صادقی، مهران غفوریان و یوسف صیادی همکاری داشت.
در این سالها قاسم زارع با هنرمندان بسیاری تجربهی کار داشته است اما جالب است بدانید که در میان بازیگران مهران رجبی با 7 مرتبه، ارژنگ امیرفضلی با 6 مرتبه، جمشید هاشمپور با 5 مرتبه، علیرضا اوسیوند با 5 مرتبه و فخرالدین صدیقشریف با 4 مرتبه بیشترین همکاری را با قاسم زارع داشتهاند.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی قاسم زارع آن هست که در مدت زمان بازیگری خود، هم در تلویزیون و هم در سینما بازی کرده است. قاسم زارع را باید بیشتر بازیگر سینما بدانیم چرا که 73% آثار وی سینمایی و 27% آثارش تلویزیونی است. در واقع قاسم زارع از مجموع 41 اثری که در کارنامه دارد، در 30 اثر در سینما با نامهای فیلم مدیترانه، فیلم کاتیوشا، فیلم نازلی، فیلم چهار اصفهانی در بغداد، فیلم سگهای پوشالی، فیلم اخراجیها3، فیلم خاک و آتش، فیلم دموکراسی در روز روشن، فیلم اخراجیها ۲، فیلم پنالتی، فیلم کارناوال مرگ، فیلم کودک و فرشته، فیلم نفوذی، فیلم فرزند خاک، فیلم اخراجیها، فیلم سنگ، کاغذ، قیچی، فیلم زاگرس، فیلم پیک نیک در میدان جنگ، فیلم جایی برای زندگی، فیلم من بن لادن نیستم، فیلم مزرعه پدری، فیلم دختر شیرینی فروش، فیلم سفر به فردا، فیلم آواز قو، فیلم رقص شیطان، فیلم موج مرده، فیلم فریاد، فیلم آژانس شیشهای، فیلم بوی پیراهن یوسف و فیلم صنوبرهای سوزان به ایفای نقش پرداخته و در 11 اثر در تلویزیون با نامهای سریال نوار زرد، سریال سایبر، سریال تعبیر وارونه یک رؤیا، سریال یادآوری، سریال ستاره باران، سریال ایران بیست سال بعد، سریال آینههای نشکن، سریال قرارگاه مسکونی، سریال نبردی دیگر، سریال خانه بخت و سریال آئینه (فصل 3) بازی کرده است.
در مجموع در کارنامه 61 ساله و بیوگرافی قاسم زارع آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی قاسم زارع و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار قاسم زارع در منظوم سر بزنید. همه 41 اثر مهم قاسم زارع در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار قاسم زارع در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر قاسم زارع در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی قاسم زارع درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی قاسم زارع بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، فیلم آژانس شیشهای محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی قاسم زارع کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم فریاد محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی قاسم زارع نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران قاسم زارع کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی قاسم زارع، آثار قاسم زارع، جوایز قاسم زارع، همکاران قاسم زارع، گالری عکس قاسم زارع، قد قاسم زارع، وزن قاسم زارع، رنگ چشم قاسم زارع، وضعیت تأهل و همسر قاسم زارع، فرزندان قاسم زارع، حواشی قاسم زارع و کودکی قاسم زارع میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
وی کارگردانی و بازی در نمایشهایی نظیر؛ «اطاق آرزوها»، «آنگاه که ماه بالا میآید» و عروسکگردانی نمایشهای عروسکی «برف سبز» و «ساز سحرآمیز»، را برعهده داشتهاست.
قاسم زارع در مجموعههایی نظیر؛ «قرارگاه مسکونی» (1385)، «آینههاینشکن» (1387)، «سالهایمشروطه» (1388)،
«بوی باران» (1392) و «تعبیر وارونهی یک رویا» (1394)، بازی کردهاست.
وی همچنین در فیلمهایی نظیر؛ «بوی پیراهن یوسف (ع)» (1374)، «آژانس شیشهای» (1378)، «آواز قو» (۱۳۷۹)، «مزرعه پدری» (۱۳۸۲)، «جایی برای زندگی» (۱۳۸۳)، «زاگرس» (۱۳۸۴)، «اخراجیها 1» (۱۳۸۵)، «اخراجیها 2» (1387) «دموکراسی تو روز روشن» (1388)، «اخراجیها 3» (1389) و «سگهای پوشالی» (1392)، به نقشآفرینی پرداختهاست.
بابت صرف وقت حسن نظر و گزارشتون متشکریم.
با توجه به فشردگی نشر اطلاعات و نیروی کم، متاسفانه کم کاری از طرف ما اتفاق افتاده که حتما در اسرع وقت برطرف خواهد شد.
پیشاپیش از شکیبایی شما متشکریم.
موفق باشید.