به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
محمدعلی ساربان بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1326 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار محمدعلی ساربان میتوان به بازیگری در سریال یوسف پیامبر، سریال بانو و سریال بشارت منجی اشاره کرد.
محمدعلی ساربان نخستین بار در سینما حضور یافته و سال 1364 در 38 سالگی در فیلم کفشهای میرزا نوروز به کارگردانی محمد متوسلانی بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال یوسف پیامبر، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای محمدعلی ساربان محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون علی نصیریان، محمدعلی کشاورز، سعید امیرسلیمانی و زهرا برومند را تجربه کرد.
محمدعلی ساربان در سال 1387 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در آثار مهمی بازی کرده است. او در این سال با بازی در 2 سریال مهم تلویزیون خود را به مردم معرفی کرد. آثار مهم محمدعلی ساربان در این سال، بازیگری در سریال یوسف پیامبر به کارگردانی فرجالله سلحشور و سریال بانو به کارگردانی سید فرید سجادی حسینی محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی محمدعلی ساربان بازی در سریال یوسف پیامبر بوده است. محمدعلی ساربان سال 1387 در 61 سالگی در سریال یوسف پیامبر نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان تلویزیون مطرح کند. او در این سریال با فرجالله سلحشور همکاری داشته است. محمدعلی ساربان توانست با بازی در سریال یوسف پیامبر تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر مصطفی زمانی، کوروش زارعی، کتایون ریاحی و محمود پاکنیت بر تجارب او افزود.
محمدعلی ساربان علاوهبر سریال یوسف پیامبر، سال 1387 در 61 سالگی در سریال بانو نیز بازی کرده است. محمدعلی ساربان اینبار با سید فرید سجادی حسینی یعنی کارگردان سریال بانو و هنرمندانی چون فریبا کوثری، داریوش ارجمند، ساره بیات و زهرا سعیدی همکاری داشت.
در این سالها محمدعلی ساربان با هنرمندان بسیاری تجربهی کار داشته است اما جالب است بدانید که در میان بازیگران سعیده عرب با 4 مرتبه، معصومه آقاجانی با 3 مرتبه، مرتضی کاظمی با 3 مرتبه، زهرا سعیدی با 3 مرتبه و محمد الهی با 3 مرتبه بیشترین همکاری را با محمدعلی ساربان داشتهاند.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی محمدعلی ساربان آن هست که در مدت زمان بازیگری خود، هم در تلویزیون و هم در سینما بازی کرده است. محمدعلی ساربان را باید بیشتر بازیگر سینما بدانیم چرا که 55% آثار وی سینمایی و 45% آثارش تلویزیونی است. در واقع محمدعلی ساربان از مجموع 9 اثری که در کارنامه دارد، در 5 اثر در سینما با نامهای فیلم افسانه گل آباد، فیلم پاپیتال، فیلم مسیح، فیلم دادستان و فیلم کفشهای میرزا نوروز به ایفای نقش پرداخته و در 4 اثر در تلویزیون با نامهای سریال بشارت منجی، سریال یوسف پیامبر، سریال بانو و سریال فرستاده بازی کرده است.
در مجموع در کارنامه 70 ساله و بیوگرافی محمدعلی ساربان آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی محمدعلی ساربان و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار محمدعلی ساربان در منظوم سر بزنید. همه 9 اثر مهم محمدعلی ساربان در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار محمدعلی ساربان در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر محمدعلی ساربان در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی محمدعلی ساربان درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی محمدعلی ساربان بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال یوسف پیامبر محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی محمدعلی ساربان کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم افسانه گل آباد محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی محمدعلی ساربان نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران محمدعلی ساربان کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی محمدعلی ساربان، آثار محمدعلی ساربان، جوایز محمدعلی ساربان، همکاران محمدعلی ساربان، گالری عکس محمدعلی ساربان، قد محمدعلی ساربان، وزن محمدعلی ساربان، رنگ چشم محمدعلی ساربان، وضعیت تأهل و همسر محمدعلی ساربان، فرزندان محمدعلی ساربان، حواشی محمدعلی ساربان و کودکی محمدعلی ساربان میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
وی از سال (1370) بهطور رسمی به کار بازی در تلویزیون و گاهی اوقات در سینما پرداخت و بهعنوان بازیگر و کارگردان تئاتر به فعالیت هنری خود ادامه داد.
ساربان عضو افتخاری هیئت مدیرهی انجمن بازیگران تئاتر ایران است.
محمدعلی ساربان در نمایشهای «راه مهر، راز سپهر» گودرزی، «ترور» نعیمی و «غبار» مداحیان، ایفای نقش کردهاست.
محمدعلی ساربان در مجموعههای تلویزیونی نظیر؛ «مردی از دنیا» (۱۳۵۱)، «اعتیاد» (۱۳۵۲)، «صدا روزنامه صبح تهران» (۱۳۵۲)، «سمک عیار» (۱۳۵۴)، «سربداران» (1363)، «بوعلیسینا» (۱۳۶۴)، «کوههای سفید» (۱۳۷۴)، «سالهای خاکستری» (۱۳۷۷)، «قائم مقام فراهانی» (۱۳۷۸)، «خانواده تمدن نظام» (۱۳۷۸)، «خانهی ما» (۱۳۷۸)، «قصههای شهرک» (۱۳۷۹)، «کریمخان زند» (۱۳۷۹)، «صدراعظم» (۱۳۸۰)، «بشارت منجی» (۱۳۸۰)، «فرستاده» (۱۳۸۱)، «شور حرم» (۱۳۸۲)، «عکاسخانه(۱) (۱۳۸۲)، «این راهش نیست!» (۱۳۸۲)، «در چشم باد» (۱۳۸۲)، «پیدا و پنهان» (۱۳۸۳)، «عکاسخانه(۲)» (۱۳۸۴)، «پدرخوانده» (۱۳۸۴)، «بچههای هور» (۱۳۸۴)، «مدار صفر درجه» (۱۳۸۴)، «راه شب» (۱۳۸۴)، «شاهزاده سرزمین آلاین» (۱۳۸۴)، «حلقهی سبز» (۱۳۸۵)، «یوسف پیامبر» (۱۳۸۵)، «عبور از تاریخ» (۱۳۸۵)، «شیخ بهایی» (۱۳۸۵)، «کارآگاه علوی ۲» (۱۳۸۶)، «بانو» (۱۳۸۷)، «گلستان» (۱۳۸۷) و «ذکریای رازی» (۱۳۸۸)، به ایفای نقش پرداخته است.
وی همچنین در فیلمهایی نظیر؛ «تمرینی برای اجرا» (1394)، «به خاطر پونه» (1391)، «گناهکاران» (1390)، «راه آبی ابریشم» (۱۳۸۸)، «وقتی همه خوابیم» (۱۳۸۷)، «مظفرنامه» (1386)، «پاپیتال» (1385)، «دستهای خالی» (۱۳۸۵)، «مسیح» (1384)، «تپش» (۱۳۷۲)، «دادستان» (1370) و «کفشهای میرزا نوروز» (1364)، به نقشآفرینی پرداختهاست.